Skocz do zawartości

Whisky

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

nigga plz, reduta jest jeszcze ok, promenada to sen pijanego idioty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

własnie przeczytałem że to co kupiłem to nie jest ani whisky, ani nawet bourbon, w zasadzie to likier wiśnioy  a własciwie z czeremchy xD

super specjalisci tutaj xDDDD

xDDD

JAK TO NIE BEDZIE DOBRE TO ZAPIE,RODLE

Opublikowano (edytowane)
W złożonym procesie produkcji czteroletni bourbon Jim Beam wzbogacany jest naturalnymi sokami z czarnej wiśni. Tak powstaje Red Stag by Jim Beam- wyjątkowy produkt, który zagwarantuje Ci absolutnie niezrównane doznanie smakowe.

Z oficjalnej strony Jima Beama, no ale ja się nie znam. 

Możesz następnym razem zapytać Wujaszka, Szejdiego miłośnika Kiepskich i nawet nie wiem kim jest ten ostatni. 

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

W złożonym procesie produkcji czteroletni bourbon Jim Beam wzbogacany jest naturalnymi sokami z czarnej wiśni. Tak powstaje Red Stag by Jim Beam- wyjątkowy produkt, który zagwarantuje Ci absolutnie niezrównane doznanie smakowe.

Z oficjalnej strony Jima Beama, no ale ja się nie znam. 

no chodzi o fakt ze ten "produkt" wg wielu nie jest już bourbonem tylko likierkiem. A tego jabłkowego to już w ogóle zjechali.

Btw, na oficjalnej stronie Ubisoftu piszą ze ich gry są zayebiste.

Opublikowano

No to nie kupuj, bo ktoś nie nazwał tego bourbonem XDDD Albo spróbuj i przekonaj się, że jest zaje.bisty.

A przykład z Ubisoftem jest zupełnie nietrafiony.

Opublikowano

Na butelce jest napisane, SPIRIT DRINK wiec szanujcie. Poza tym czy to dla kogos jest likier, czy burbon, czy napoj owocowy na bazie burbonu w formie likieru to chyba nie ma znaczenia. Dla kogos za slodki? Bardzo prosze. Mi osobiscie smakuje zarowno czysty jak i rozwodniony ze szprytem.

Jesli ktos jest koneserem to raczej na pewno nie siega bo jakis biedatrunek za 6 dyszek tylko zaczyna minimum od butli 15 years old.

Opublikowano

Chyba warto pier dolic herezje i pic za swoje tak jak sie Ci podoba. Jesli ktos pija whisky z sokiem pomidorowym to jest tylko i wylacznie jego sprawa. Gorzej jak taki ktos zacznie wmawiac, ze to jedyny prawilny sposob picia. Wtedy mamy problem.