Opublikowano 12 listopada 20168 l wiem, że to malutka kwota, ale jakie whisky do 100 zł? Coś, żeby na stół postawić dla gości ;]
Opublikowano 12 listopada 20168 l Carrefour reduta niestety nie potrafię się poruszać po tym centrum handlowym, poszukam gdzie indziej
Opublikowano 12 listopada 20168 l nigga plz, reduta jest jeszcze ok, promenada to sen pijanego idioty.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Red Stag, wyborna flaszeczka. Jedna z lepszych smakowo do 100zł. no spoko, ale zamula po kilku. troszke za slodka chyba.
Opublikowano 27 listopada 20168 l kupiłem dzisiaj tego red staga, chcę się przekonać, jak najlepiej to pić?
Opublikowano 27 listopada 20168 l własnie przeczytałem że to co kupiłem to nie jest ani whisky, ani nawet bourbon, w zasadzie to likier wiśnioy a własciwie z czeremchy xD super specjalisci tutaj xDDDD xDDD JAK TO NIE BEDZIE DOBRE TO ZAPIE,RODLE
Opublikowano 28 listopada 20168 l milan no to jest forumek xddd chyba nie sądziłeś że dostaniesz kompetentną odpowiedź, poza tym rozi xdddd
Opublikowano 28 listopada 20168 l Rozi je kanapki z KFC z grzybami, które wcześniej wyrzygał pies. Także ten. Nie słuchaj go. On zje i wypije wszystko.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ok czy ktoś pił coś z tych 'wynalazków' i powie czy warto się zainteresować?
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ja nie piłem, ale jednak zaryzykuję stwierdzenie, że nie warto. Pozdrawiam.
Opublikowano 28 listopada 20168 l W złożonym procesie produkcji czteroletni bourbon Jim Beam wzbogacany jest naturalnymi sokami z czarnej wiśni. Tak powstaje Red Stag by Jim Beam- wyjątkowy produkt, który zagwarantuje Ci absolutnie niezrównane doznanie smakowe. Z oficjalnej strony Jima Beama, no ale ja się nie znam. Możesz następnym razem zapytać Wujaszka, Szejdiego miłośnika Kiepskich i nawet nie wiem kim jest ten ostatni. Edytowane 28 listopada 20168 l przez Rozi
Opublikowano 28 listopada 20168 l W złożonym procesie produkcji czteroletni bourbon Jim Beam wzbogacany jest naturalnymi sokami z czarnej wiśni. Tak powstaje Red Stag by Jim Beam- wyjątkowy produkt, który zagwarantuje Ci absolutnie niezrównane doznanie smakowe. Z oficjalnej strony Jima Beama, no ale ja się nie znam. no chodzi o fakt ze ten "produkt" wg wielu nie jest już bourbonem tylko likierkiem. A tego jabłkowego to już w ogóle zjechali. Btw, na oficjalnej stronie Ubisoftu piszą ze ich gry są zayebiste.
Opublikowano 28 listopada 20168 l No to nie kupuj, bo ktoś nie nazwał tego bourbonem XDDD Albo spróbuj i przekonaj się, że jest zaje.bisty. A przykład z Ubisoftem jest zupełnie nietrafiony.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Na butelce jest napisane, SPIRIT DRINK wiec szanujcie. Poza tym czy to dla kogos jest likier, czy burbon, czy napoj owocowy na bazie burbonu w formie likieru to chyba nie ma znaczenia. Dla kogos za slodki? Bardzo prosze. Mi osobiscie smakuje zarowno czysty jak i rozwodniony ze szprytem. Jesli ktos jest koneserem to raczej na pewno nie siega bo jakis biedatrunek za 6 dyszek tylko zaczyna minimum od butli 15 years old.
Opublikowano 28 listopada 20168 l No nie zamierzam pluć tym bo to nie burbon, ale faktem jest że w pewnych grupach uważane to jest za herezje. Moze dzisiaj otworze.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Chyba warto pier dolic herezje i pic za swoje tak jak sie Ci podoba. Jesli ktos pija whisky z sokiem pomidorowym to jest tylko i wylacznie jego sprawa. Gorzej jak taki ktos zacznie wmawiac, ze to jedyny prawilny sposob picia. Wtedy mamy problem.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Jasne, ogólnie temat zacząłem bo chcialem troche poczytać o burbonach i trafiłem na same inwektywy w stronę red staga.