Opublikowano 17 grudnia 20168 l Przez godzinę, wypił szklaneczkę. Nie ma jakiejś "spolszczonej" wersji?
Opublikowano 17 grudnia 20168 l W Tesco 1l J&B 60 ziko ,i takie coś w dobrej cenie ale nie chce sie bawić w sapera
Opublikowano 17 grudnia 20168 l teraz spore promocje w marketach, kupiłem za 49zł 0,7 miodowego jacka danielsa z dwoma szklankami w zestawie <3
Opublikowano 17 grudnia 20168 l pojade i macie w(pipi) jak nie bedzie! 49 ze szklankami... ciekawe MOZE W JB bym uwierzyl, albo ewentualnie 0,5 nie 0,7...
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Heaven Hill to w swojej cenie dobra alternatywa dla Beama, podobnie jak Four Roses yellow label. Tanie i dobre burbony
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Nie przepadam, za mocno daje "szpitalem" jak dla mnie, a to już nie moje klimaty.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l A Wy co, dalej jakieś blendy z Biedronki? Jaki bogacz 2x monitory obok siebie! Też tak macie że Łychy z zielonych butelek nie lubicie? Głupie ale tak mam.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Jaki bogacz 2x monitory obok siebie! 3x, ale to setup z roboty, standard w deweloperce. W domu nie mam zapotrzebowania. I miejsca Nie przepadam, za mocno daje "szpitalem" jak dla mnie, a to już nie moje klimaty. Ja właśnie uwielbiam. Z tego co piłem do tej pory to Laphroaig 10 absolutnie ulubiony, dlatego zdecydowałem się tej 16 teraz spróbować.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l w Carrefour nadal promo na Jacka 1,75 za 149 zl. Jak ktos nie chce tyle wydawac to 89 za litra. Tez super cena. w tym wiekszym tylko 4 zeta na litrze mniej. Polecam O jacku za 49 zl brak info XD czego sie spodziewalem ?
Opublikowano 20 grudnia 20168 l W kerfurze, to w ogóle mają sporo tych butli, niektóre whiskacze i inne trunki w butlach 5L. Ale ja nie kupuję, bo przeważnie, jak otwieram 0,5, czy 0,7, to idzie cała. I trochę się obawiam.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Raz w Carrefourze dzieciak stał i huśtał sobie Jackiem 5L za 5, czy 6 baniekm na tym stojaczku do nalewania. Matka jak zobaczyła to zbladła, podbiegła i mu takie klapa na dupsko zasadziła, że młody raczej będzie miał traumę w życiu jak ktoś mu łychę zaproponuje.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l w Carrefour nadal promo na Jacka 1,75 za 149 zl. Jak ktos nie chce tyle wydawac to 89 za litra. Tez super cena. w tym wiekszym tylko 4 zeta na litrze mniej. Polecam O jacku za 49 zl brak info XD czego sie spodziewalem ? W Lidlu litr Jima Beama za 59 zł, 1,75 litra benzyniaka Red Labela za 99, za 99 również litr Famous Grouse, oraz Jacka Danielsa.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l jak znam roziego to pewnie likier, likier wisniowy, likier miodowy, i sok anansowy z akcentem whisky
Opublikowano 21 grudnia 20168 l A jakie było najpyszniejsze whiskey jakie piliście? I czy wasze kubki smakowe potrafią wychwycić, jakie whiskey było za 30zł, a jakie za 300 zeta?
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Ja poza 12-letniego Chivasa i Hennessy (choć to akurat nie whisky) jeszcze nie wyszedłem. No różnica między takimi, a Red Labelem jest ogromna, bo smak jest bogatszy i nie zalatuje tak alkoholem, można wyczuć jakieś smaki w nich.