Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 130,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I jest

• Pewnie, że mam.   Z tą whisky to u nas jest jakaś patologia - najwięcej sapią studenciaki co to kupują Johnego w Biedronce i nagle wielcy smakosze i znawcy picia whisky, bo w promocji była. Z wódką

• Było dobre promo to wziąłem tym bardziej, że jeszcze nie próbowałem 

Opublikowano
  • Autor

Wujek co ty odjaniepawlasz ? Jim z biedry taki sam jak wszędzie indziej .

Pisałem o smaku trunku Jim beam w porównaniu z pitym ostatnio Danielsem. Miejsce zakupu biedronka. Smak Danielsa bardziej mi podchodzi z pepsi niż Jim beam z czymkolwiek. Gdzie wy macie teorie spiskowe w moim postcie? Wy to między wierszami czytacie??

Opublikowano

nie jestem zadnym koneserem whisky ani nic, ale napic sie od czasu do czasu lubie typowego ballantinesa czy innego johny walkera.

No ale teraz mi dziewczyna  kupila mi Glenfiddicha 12 letniego i o moj dobry boze jakie to dobre :banderas: nie pilem nigdy single maltow, wiec nowe doznania i jestem pod bardzo pozytywnym wrazeniem. jako amator - polecam, choc pewno wiekszosc z Was pijala juz duzo lepsze trunki :lapka:

Opublikowano

Nie wiem co za poljak bedie kupowal red labela 0,2l za 20zl ale jesli tak dalej pojdzie to niebawem beda sprzedawali krople whisky za 50gr.

Opublikowano

Ten moment, kiedy wąchasz golden locha o zapachu taniego latexu i smaku bimbru najgorszego sortu, a musisz udawać Lorda  :banderas:

Opublikowano

Trochę pier.dolicie z tym Golden Lochem tylko dlatego, że jest z Biedronki. Normalna whisky typu Blended, więc aromatu, ani wyczuwalnych nut nie będzie mieć wyszczególnionyh. Do drinka się nadaje jak każda inna, nawet o 20 zł droższa.

No chyba, że coś się zmieniło inod tych dwóch lat leją co innego, bo wtedy ostatni raz ją piłe. No, ale wątpię.

Opublikowano

Golden Loch gorszy niż tłuszcz palmowy podobno.

Opublikowano

Rok temu kupiłem butelkę, więc to nie jest tak, że dyskryminuję ją tylko dlatego, że jest z biedronki. 

Opublikowano

Nie kumam

Zapach kurzu

Karmel z domieszka toffi

Opublikowano

To trzeba sie wyslugiwac opinia barmanow(pytanie jakiej klasy sa to barmani) by dowiedziec sie ze loch to pomyje :sebastianzlodzi

Opublikowano

No Loch nie jest taki zły... jak się pije i Red Label obok. W sumie picie whisky zawsze będzie nieco lepszym pomysłem, niż picie wódy, czy browarów.

Opublikowano

co jest lepszego w taniej whisky  z chemią od dobrej wódki z wyzszej póły?

Opublikowano

Ja choćbym pił wódkę nienwiadomo jakiej marki to będzie mi mniej smakować od najtańszej whisky.

Opublikowano

Ja to samo, wódka mnie odpycha - piję tylko jak już jestem na jakimś weselu. W domu/barze nigdy.

Opublikowano

Whisky z colą ulubiony drink w domu, tylko najgorsze jest to, że tyle tego słodkiego się przy okazji wypija :/. Jak tak dalej pójdzie to zacznę oprócz w "Wypite mam" robić od razu wpis w "GRUBASY".

Opublikowano
  • Autor

Lece Jim Beama jak amator bo z colą i do 5 drinksa leje już w proporcji 1:3 na szklankę więc wchodzi jak trzeba. Lekki, miły i przyjemny! Taki jest White Label.

Opublikowano

mowilem, zebyscie kupili schweppesa imbirowego, macie farta bo po serii  testowej jednak wszedl do sprzedazy, super wchodzi z Jimem