Opublikowano 14 marca 20178 l Próbujcie jak najszybciej i dajcie info, przy weekendzie to będzie już pewnie za późno żeby jeszcze dostać butlę.
Opublikowano 14 marca 20178 l Ja dziś byłem w centrum wina w Lublinie i babeczka za ladą mnie pogoniła, że dopiero w czwartek będą mieli, bo wtedy premiera. Albo ściemniała, albo Ty masz przedpremierowo. ;) Ale wymęczyłem ją trochę i mi zarezerwuje jedną butelczynę do odbioru na piątek. Mam nadzieję, że warto. A jeśli nie, to po prostu się przekonam co to nasi dziadkowie kiedyś pili. :)
Opublikowano 14 marca 20178 l Wg profilu na FB premiera jest jutro, z kartonu dziś wypakowywai jak wchodzilem do sklepu. Złamali embargo xd
Opublikowano 14 marca 20178 l TYM BARDZIEJ OTWIERAJ I MOW NAM CZY WARTO. Nagraj to na YT, bedziesz sławny, nie spjerdol tego majkel
Opublikowano 14 marca 20178 l A ja przetestuję Grantsa. Słyszałem dobre rzeczy. Edytowane 14 marca 20178 l przez Figaro
Opublikowano 14 marca 20178 l No testuj, testuj, najwyższa pora, żebyś chociaż w jednej dziedzinie nie był 10 lat za murzynami
Opublikowano 14 marca 20178 l Ta Baczewski to polskie whisky? Wydawalo mi sie, ze whisky jest produkowane tylko w Szkocji, a Polacy mieli starke.
Opublikowano 14 marca 20178 l A co my mamy XVIII wiek, że whisky tylko w Szkocji i Irlandii się produkuje?
Opublikowano 14 marca 20178 l No dziś nazwa starka jest za mało chwytliwa, trzeba było się dopasować do rynku. Idź do pubu i powiedz, że chcesz starkę z colą.
Opublikowano 14 marca 20178 l Michaelis gdzie to kupiłeś? Bo już wykonałem tel. do polski i mam posłańca tylko gdzie go skierować?
Opublikowano 14 marca 20178 l Tu: http://www.ambra.com.pl/kocham-wino/centrum-wina/adresy-sklepow-centrum-wina/
Opublikowano 14 marca 20178 l tyle to ja wiem detektywie pytanie w którym miejsu we wro to kupił dziś
Opublikowano 14 marca 20178 l Zawsze wydawalo mi sie, ze whisky i starka to nie to samo, ale moglem sie mylic.
Opublikowano 14 marca 20178 l Boryz pw Facet mi powiedział, że to marketingowa ściema z tym "limitowaniem"
Opublikowano 14 marca 20178 l Odpowiedzialem juz. Generalnie dalem ciala ze wzialem jedno bo teraz to co? Bede patrzyl jak w obrazek nie wiedzac jak smakuje ;D
Opublikowano 14 marca 20178 l jak coś to moge dokupic xd było 6 kupiłem 3 Edytowane 14 marca 20178 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 marca 20178 l jakos super sie nie napalam. jak bedzie dobra to bedzie jej pewnie wiecej i tyle. ale chetnie kupie, mialem okazje chlapnac pare shotow czystego baczewskiego kiedys i zdecydowanie jedna z najsmaczniejszych wodek.
Opublikowano 14 marca 20178 l Michaelis gdzie to kupiłeś? Bo już wykonałem tel. do polski i mam posłańca tylko gdzie go skierować? Magnolia
Opublikowano 15 marca 20178 l Rozpisywał się nie będę. Delikatniejsze niż wszystkie blendy jakie piłem, koło szkockich nawet nie stało, w pozytywnym wymiarze. Praktycznie bezwonne - w tym sensie, że pod nosem nie wyczujesz whisky, ale bimber. Szarpie nozdrza na ostro. Co do smaku, także delikatny z wyczuwalną nutą procentów, bo piecze w język. Zawsze jak piję wszelkie trunki, to oceniam co zostaje na języku po skończeniu działki - tzw backtaste. I tu jest bardzo fajnie, bo wali się bimber, a posmak zostaje po dobrej klasie whisky. Generalnie polecam, z tego względu, że jest to ciekawy wynalazek i nigdy czegoś takiego nie piłem.