Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jakiś czas temu dorwalem 

pol_pl_Tullamore-Dew-Irish-Whiskey-40-0-

na promo w eclercu i zakochałem się w smaku. ciężko nie walnąć drinka wieczorem, takie to dobre!

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 130,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I jest

• Pewnie, że mam.   Z tą whisky to u nas jest jakaś patologia - najwięcej sapią studenciaki co to kupują Johnego w Biedronce i nagle wielcy smakosze i znawcy picia whisky, bo w promocji była. Z wódką

• Było dobre promo to wziąłem tym bardziej, że jeszcze nie próbowałem 

Opublikowano

Ale wiecie, że to smakuje normalnie? 

Opublikowano

Tak jak Jim Beam i Jack Daniels w puszce, sikowo i dziwny posmak.

Opublikowano

Jak smak whisky z colą, najdziwniejszy smak w moim życiu.

Opublikowano

Ja wolę mocniejsze driny, może dlatego dziwnie mi smakuje.

Opublikowano
  • Autor

Ale wiecie, że to smakuje normalnie?

Co smakuje normalnie? Golden Loch?? No tania łycha na najbę, kiedyś sam brałem teraz do domu kupuję coś, co smakuje. Lubię whisky z colą więc chętnie sprawdzę ten biedronkowy wypust.

Opublikowano

Ten drink w puszce. 

Opublikowano

Dla mnie nienormalnie smakuje ta puszka Jacka daniellsa z cola. Pamietam jak byłem w de grasso i mówię "poproszę jakaś whiskey z cola". A babka przyniosła tą puszkę:/ myślałem ze to jakiś żart.

Opublikowano

znalazłem u siebie w carrefurze chyba najtańszą łychę ever 0,7 za 30zł. po ile stoi golden szczoch?

Opublikowano

Piliscie William Peel stay wild czy jakos tak? W kazdym razie na butelce jest wilk z kobieta. Mozna kupic za 37zl plus piersiowka gratis. Normalna cena bez niej to 44zl.

Opublikowano

Piliscie William Peel stay wild czy jakos tak? W kazdym razie na butelce jest wilk z kobieta. Mozna kupic za 37zl plus piersiowka gratis. Normalna cena bez niej to 44zl.

William Peel to największa kutasowa wśród whisky.

Opublikowano

Cenowo i smakowo to poziom Red Label.

W Biedronie jest fajna łycha - chyba Wojtkowi nie smakowała:

9687453859870.png

70 zł za 0,7

Opublikowano

William Peel to największa kutasowa wśród whisky.

Dzieki za info. Ma fajna etykiete i gratis i bym sie skusil nawet.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie dziś taka rzecz zawitała do barku, muszę sobie kupić jakiś kieliszek do degustacji a nie z gwinta popijać 

9sP0Gp3.jpg

Opublikowano

Ja ostatnio dopiero odkryłem ojca chrzestnego, i to na weselu. Dobre whisky, amaretto i lód. Żadnej koliloli i innych pierdół. Świetnie migdały zabarwiają smak beczek, w których leży główny składnik. Zaczynam sobie coraz mnie wyobrażać picie inaczej. Tylko trzeba wkurwę piniondzów wydawać na raz, jeśli pije się dużo. No, ale...

Opublikowano

Kolejny etap whisky to smakowanie w niedużych ilosciach, także wiesz ... ;)

Opublikowano

No z tym etapem póki co jeszcze mam starcie w najokrutniejszej fazie, ale barek z alkoholami już mi się śni, więc chyba jestem na właściwiej drodze ;P