Opublikowano 2 stycznia 20196 l 2 minuty temu, Milo napisał: Wiecie czy już jest do kupienia w Polsce whisky McGregor'a: Proper No. Twelve ??? Może ktoś już chociaż próbował ? Co ma piernik do wiatraka ??? Mevek pił .
Opublikowano 3 stycznia 20196 l Nie wiem czy jestem miłośnikiem dymnych whisky, mój pierwszy kontakt z caol ila był dziwny. Muszę chyba inaczej do tego trunku podejść, bo jednak trochę odrzuca na pierwszy kontakt, ale zobaczymy jak na drugi
Opublikowano 14 stycznia 20196 l Potwierdzam jeszcze mi trochę w buteleczce zostało No i można kolekcjonować koniki z literkami
Opublikowano 20 stycznia 20196 l 23 minuty temu, krupek napisał: Je.bany, Golden Locha na czysto. Proste, czysciocha jak złoto
Opublikowano 11 lutego 20196 l W dniu 13.01.2019 o 20:57, Arkady napisał: Prezent od szwagra na wczorajsze imieniny, pił ktoś? To je bardzo dobry trunek Zazdro.
Opublikowano 16 lutego 20196 l Jerzu kolczasty, Jim Beam Honey sam cukier, jak to można pić, a podejrzewam że niektórzy jeszcze to colą zalewają xD
Opublikowano 16 lutego 20196 l Mi żonka kiedyś sprezentowała Jacka Danielsa Honey i w tym momencie zrozumiałem, za jakiego cucka mnie ma. I słusznie, bo to jeszcze wypiłem właśnie z colą. No jak ktoś lubi płynny cukier, to polecam.
Opublikowano 17 lutego 20196 l Jak dla mnie to zwykły Jim Beam z białą etykietą już jest trochę słodkawy a co dopiero te wersje apple, honey.
Opublikowano 1 marca 20196 l https://www.donald.pl/artykuly/EVVWoW7r/whisky-z-lidla-wygrala-z-12-letnim-johnnie-walkerem-black-label johny walker
Opublikowano 2 marca 20196 l https://www.donald.pl/artykuly/EVVWoW7r/whisky-z-lidla-wygrala-z-12-letnim-johnnie-walkerem-black-label johny walker Ktoś już pił ten lidlowski wynalazek?
Opublikowano 5 marca 20196 l Ten Lauders nie zbyt mi podszedł, za ostry w smaku. Trzeba będzie spróbować tego cuda z Lidla