Opublikowano 28 czerwca 20195 l Byłem ostatnio na swojej pierwszej degustacji whisky. Od środków do mycia podłóg jak Jack Daniels po wybitne truneczki kosztujące blisko 1000 PLN. Glenmorangie
Opublikowano 28 czerwca 20195 l 1 godzinę temu, Rudiok napisał: Od środków do mycia podłóg jak Jack Daniels Kiedy pretensjonalność wjedzie zbyt motzno.
Opublikowano 28 czerwca 20195 l 2 minuty temu, Rozi napisał: Kiedy pretensjonalność wjedzie zbyt motzno. Żadna pretensjonalność. JD smakował w ślepym teście jak lizol.
Opublikowano 28 czerwca 20195 l Za 3 dychy colego to ja mam wspaniałą pizzę włoską Pizza z Pieca Kato elo walę wiadro, a nie hawajskkkkka średnia
Opublikowano 28 czerwca 20195 l 5 godzin temu, Rozi napisał: Kiedy pretensjonalność wjedzie zbyt motzno.
Opublikowano 28 czerwca 20195 l 20 minut temu, Rozi napisał: Za 3 dychy colego to ja mam wspaniałą pizzę włoską Pizza z Pieca Kato elo walę wiadro, a nie hawajskkkkka średnia Ty ale np takiego Burgi to ja zazdroszcze. Skoro ziomek rodzony katowiczanin zjadl z mojej rekomendacji po twojej rekomendacji i teraz co pare dni robi z tego relacje na insta, to musi byc dobry burger. Przyjade przez Olkusz, oszczedze 40 zl na bramkach i bedzie na jakis duzy zestaw. 18 minut temu, milan napisał: Szanować mnie xD Szanowac milana xD
Opublikowano 28 czerwca 20195 l relacja na insta z jedzenia burgera ? Ja pie,rdole, tak bardzo nie pasuje do tego świata
Opublikowano 28 czerwca 20195 l Dawaj Redzik, przyjedź do Katowic, zrobimy pierwszy na forum zlot Rozi-Red, zjemy, napijemy się, posiedzimy.
Opublikowano 28 czerwca 20195 l 1 minutę temu, Rozi napisał: zjemy, napijemy się, posiedzimy. Brzmisz jak Armin Meiwes
Opublikowano 1 lipca 20195 l Za(pipi)isty rum, słodziutki, leciutko pikantny. W smaku taka mleczna pomarańcza, sernik i papryczka na finiszu. Zapach wydobywającej się słodziutkiej pomarańczy z butelki zniewala
Opublikowano 2 lipca 20195 l W dniu 28.06.2019 o 23:39, Rozi napisał: Dawaj Redzik, przyjedź do Katowic, zrobimy pierwszy na forum zlot Rozi-Red, zjemy, napijemy się, posiedzimy. No jak tam @_Red_ odpowiesz na zaproszenie roziego?
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Kraken w kerfurze na promce po 89, zawsze dyszka + zostaje w kieszeni
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l W tesco zaje.biste promocje, -25, -30 -50%... na alkohol i nie tylko. chyba plajtują. http://www.galeriawhisky.pl/sklep/p/85/hankey-bannister-40-15l to kupiłem za 69 złotych. hehe Edytowane 2 sierpnia 20195 l przez grzybiarz
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l 12 minut temu, grzybiarz napisał: W tesco zaje.biste promocje, Likwidują duże Tesco w Polsce i jest bardzo dużo promocji.