Opublikowano 9 stycznia 20169 l jak ktos chce skosztowac naprawde dobrej whisky ktora wchodzi jak zloto to polecam Glenmorangie the original
Opublikowano 9 stycznia 20169 l ok 170 Wydaje mi sie, ze w Tesco lub Oszołomie mozna ja kupic znacznie taniej...Przy okazji potwierdzam: ta whisky jest bardzo zacna i godna polecenia.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Piłem wczoraj burbona Wild Turkey 101 i urwał mi sie film, pokłóciłem sie z laską (a nie pamietam tego i wydawało mi sie ze był miły wieczór;). Raz kumpel po jakimś burbonie, zapomniał pin do karty. Tommo, polecam Ci ten rodzaj whiskey, niezłe sponiewiera i dobrze smakuje.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Mi nie wchodzi whisky tańsza niż 150 zł... Na Jasia patrzeć nie mogę. Ech jak żyć?
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Mi nie wchodzi whisky tańsza niż 150 zł... Na Jasia patrzeć nie mogę. Ech jak żyć?A ja nie piję młodszej niż 18 lat bo takiej mam zgagę!
Opublikowano 23 stycznia 20169 l No bo 101 ma 50%A faktycznie, barman widocznie chciał mnie upić, bo sam mi to zaproponował. --- Balon, a może Ty masz zgagę od coli/gazowanego? Ja właśnie mam Edytowane 23 stycznia 20169 l przez grzybiarz
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Nie piję już tydzień. Ale wypiłem sobie dwie szklanki przy sobocie jakiegoś Williama Pella. I co? Jestem biedny, jestem polaczkiem, nie mam smaku, nie znam się na whisky, czy może po prostu chciałem spróbować i polecą kamienie od ludzi, którzy udają, że stać ich na alkohol?
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Tu było cos po pijaku napisane Edytowane 24 stycznia 20169 l przez grzybiarz
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Grzybiarz to taki żart z tą zgagà że niby nie łapie jak się pije tylko wytworne trunki np min 18 letnią wisky. Ogólnie nie przeoadam za łychą. Zdecydowanie wolę Jaga posączyć
Opublikowano 8 lutego 20169 l Jim beam + trochę syropu klonowego i lodu Bardziej likier niż lycha ale do saczenia świetnie się nadaje
Opublikowano 10 lutego 20169 l Jim beam + trochę syropu klonowego i lodu Bardziej likier niż lycha ale do saczenia świetnie się nadaje Jakie proporcje syropu i łychy??
Opublikowano 10 lutego 20169 l wedle uznania. jak masz ochote na bardziej slodkiego drina to lejesz wiecej. ja wlewam na oko, do zmiany koloru na ciemniejszy
Opublikowano 23 lutego 20169 l Na weekend bede pił metaxe po raz pierwszy. Z czym to najlepiej wypić? Czy może samo, dobrze schłodzone?
Opublikowano 23 lutego 20169 l Ano widzę, że to brandy: http://www.bdsklep.pl/metaxa-700ml-5-brandy,id-35914 Opinie ciekawe "Za(pipi)iszczy trunek. Mógłbym ją pić zamiast herbaty. Masssakra."
Opublikowano 9 lipca 20168 l Jack Daniels 1L w Marko za 93 zł :O Najtańszy od czasu promocji w zabkach na sylwestra kiedy był za 89. Regularna cena w promocjach 115<