MrNorbi 38 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 moze mi ktos wytlumaczyc albo zapodac jakis poradnik jak sciagnąc dodatkowe mapy do gears of war. szukalem w necie poradnikow ale linki byly najczęsciej nieaktualne. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Jakie mapy? Ja Flashbacka i Łatwopalne ściągałem z konta USA. Tylko to wystarczyło. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 25 marca 2009 Autor Opublikowano 25 marca 2009 'Hidden Fronts' Multiplayer Map Pack 2 [/size] Gears of War Multiplayer Map Pack 1 Brought to you by Discovery Channel chodzi mi o te, czyli mappack 1 i mappack 2. mozna sobie normalnie zalozyc konto xbox live amerykanskie i to sciągnąć czy trzeba bawic sie w zmienianie IP?? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 25 marca 2009 Autor Opublikowano 25 marca 2009 (sorki za dwa posty pod sobą) Załozylem wlasnie konto na amerykanskim xbox live i nie moglem pobrac tych mapek. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Trzeba niestety omijać blokadę. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 25 marca 2009 Autor Opublikowano 25 marca 2009 Trzeba niestety omijaŚ blokad. no wlasnie. problem w tym, ze nie wiem jak to zrobic. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Od wczoraj i przynajmniej dzisiaj rano, można ściągać mapki przynajmniej łatwopalne nie wiem jak ze starymi. Kumpel koło południa ściągnął, żadnej blokady i oczywiście mieszka w Polsce . Już wczoraj chciałem napisać, żebyś spróbował ale grałem hehe. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 26 marca 2009 Autor Opublikowano 26 marca 2009 Ej chyba sie nie zrozumielismy xDD mi nie chodzi o mapy z gears of war 2, tylko z pierwszej części tej wspaniałej gry xD w temacie nie ma liczby 2 ^_^ tak więc ponawiam pytanie i zaznaczam, ze chodzi mi o pierwszą część gears of war. :wkurzony: hehe. niektore osoby moze sie zdziwią ze gram jeszcze w jedynkę, a niektore nie. tam ciagle gra masa ludzi i jest z kim grac, naprawde. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 na ta blokade jest takie rozwiazanie - VPN z tego kraju co mamy konto GT - darmowe trudno znalesc, trzeba placic - mam na hdd bo kiedys sie w to bawilem (2 DLC) - pokrywasz koszty wysylki memory + 5 dla mnie i masz DLC u siebie na memorce ale to chyba ze 2 szt trzeba bo troche zajmuja jak pamietam Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 26 marca 2009 Autor Opublikowano 26 marca 2009 fajna propozycja ale nie chce mi sie bawic w wysylanie xD jakos dojde do tego jak ominac ta blokade bo wiem ze ludzie tak robili Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 musisz ominąc blokade ,a zrobisz to po przez VPN . szukaj w necie od cholery opisów jak to zrobić Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 A masz jakiś link do takowego tutka? Szukałem po necie i żaden się nie sprawdził. a może ktoś na forum przeprowadzał taki zabieg i powie jak to zrobić, albo poda link do tutka z którego korzystał. Cytuj
buczo81 1 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Linka Ci nie dam ale powiem jak można to zrobić. Najpierw stronka http://secretsline.net/, zaloguj się wykup VPN na jeden dzień. VPN wykupujesz wysyłając sms, koszt to koło 9 zl. Po wysłaniu sms masz 2 dolary na koncie, wtedy możesz wykupić. Pamiętaj aby VPN wykupić na taki kraj na jaki masz założone konto na LIVE!!!. Nastepnie ściągasz program, potem kopiujesz pliki konfiguracyjne i działą. Zreszta na stronie jest napisane co i jak trzeba zrobić. I najważniejsze, pamiętaj aby te połączenie udostępnić !!! Tes sposób jest autorstwa KenjiiPL, ja z niego korzystałem w sobote, i moge zapewnić że jak wszystko zrobicie poprawnie, będzie działać. Ja ściągłem mapki do COD 5. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2009 Linka Ci nie dam ale powiem jak można to zrobić. Najpierw stronka http://secretsline.net/, zaloguj się wykup VPN na jeden dzień. VPN wykupujesz wysyłając sms, koszt to koło 9 zl. Po wysłaniu sms masz 2 dolary na koncie, wtedy możesz wykupić. Pamiętaj aby VPN wykupić na taki kraj na jaki masz założone konto na LIVE!!!. Nastepnie ściągasz program, potem kopiujesz pliki konfiguracyjne i działą. Zreszta na stronie jest napisane co i jak trzeba zrobić. I najważniejsze, pamiętaj aby te połączenie udostępnić !!! Tes sposób jest autorstwa KenjiiPL, ja z niego korzystałem w sobote, i moge zapewnić że jak wszystko zrobicie poprawnie, będzie działać. Ja ściągłem mapki do COD 5. ale mozna tez ominąć za darmo. tak slyszalem Cytuj
Gość Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Tak było kiedyś - jak VPN-y były za darmo. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 wykupiłem tego vpna sciągnąlem jakieś dwa pliki ale nie wiem co znimi dlaej zrobic (ovpn i c12 jakieś...;]) Cytuj
buczo81 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Przecież tam jest wszystko napisane co trzeba zrobić. http://secretsline.net/en/manual/. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) na tym forum dokladnie wytlumaczylem, wraz ze screenami co trzeba zrobic - niestety tematu nie pamietam - poszukajcie. EDIT: http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t=0&start=0 Edytowane 3 kwietnia 2009 przez easye Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 powiem tak zrobiłem wszystko jak oni tam napisali ale moje IP dalej jest w polsce...;/.Dodatkowo konsola wogole sie nie chce polaczyc z internetem z siecia jeszcze sie laczy.Kurde we wszystkich tutorialach jest napiasne o tworzeniu nowego polaczenia oni nic o tym nie napisali niby mi sie polaczylo ale adres IP dalej polski.Nie wiem o co chodzi wogole....;]. Cytuj
buczo81 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Etam, nie jak byś zrobił tak jak jest napisane to by działało, coś robisz źle. A udostępniłeś nowe połączenie dla Xbox? Pewnie nie i dlatego xbox się nie łączy. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Buczo ty korzystałeś z tego secretslina? Kurde...jakbyś mógł to napisał do mnie na gg i wyjaśnił mi jak to zrobić bo w jednym tutorialu piszą tak w drugim inaczej i się połapać nie mogę. Cytuj
Gizmoski 0 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Ja wole z tymi mapami poczekac na Gears of War 2: All Fronts Collection Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 ja nie wytrzymałem i pobrałem parę dni temu : P ile będzie kosztował całe All Fronts Collection ? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 ja nie wytrzymałem i pobrałem parę dni temu : P ile będzie kosztował całe All Fronts Collection ? Gears of War 2: All Fronts Collection trafi do sprzedaży 28 lipca w cenie 20 dolarów, 15 funtów lub 20 euro (swoją drogą – ciekawy przelicznik…). W końcu Polacy będą mogli cieszyć się dodatkami do Gears of War 2 bez kombinowania z VPNami i innymi obejściami blokady regionalnej. http://xbox360gamer.pl/2009/05/07/gears-of...onts-collection Cytuj
saptis 620 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Jest jakis dzialajacy aktualnie sposob na sciagniecie pierwszego Map Packa (tego ze zdrapki z gra) do Gears Of War 2 ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi