Skocz do zawartości

Mapy do GoWa

Featured Replies

Opublikowano

moze mi ktos wytlumaczyc albo zapodac jakis poradnik jak sciagnąc dodatkowe mapy do gears of war. szukalem w necie poradnikow ale linki byly najczęsciej nieaktualne.

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jakie mapy? Ja Flashbacka i Łatwopalne ściągałem z konta USA. Tylko to wystarczyło.

Opublikowano
  • Autor

'Hidden Fronts' Multiplayer Map Pack 2

[/size]

Gears of War Multiplayer Map Pack 1 Brought to you by Discovery Channel

chodzi mi o te, czyli mappack 1 i mappack 2. mozna sobie normalnie zalozyc konto xbox live amerykanskie i to sciągnąć czy trzeba bawic sie w zmienianie IP??

Opublikowano
  • Autor

(sorki za dwa posty pod sobą)

Załozylem wlasnie konto na amerykanskim xbox live i nie moglem pobrac tych mapek.

Opublikowano
  • Autor
  TheBesTia napisał(a):
Trzeba niestety omijaŚ blokad.

no wlasnie. problem w tym, ze nie wiem jak to zrobic.

Opublikowano

Od wczoraj i przynajmniej dzisiaj rano, można ściągać mapki przynajmniej łatwopalne nie wiem jak ze starymi. Kumpel koło południa ściągnął, żadnej blokady i oczywiście mieszka w Polsce ;) . Już wczoraj chciałem napisać, żebyś spróbował ale grałem hehe.

Opublikowano
  • Autor

Ej chyba sie nie zrozumielismy xDD mi nie chodzi o mapy z gears of war 2, tylko z pierwszej części tej wspaniałej gry xD w temacie nie ma liczby 2 ^_^ tak więc ponawiam pytanie i zaznaczam, ze chodzi mi o pierwszą część gears of war. :wkurzony: hehe. niektore osoby moze sie zdziwią ze gram jeszcze w jedynkę, a niektore nie. tam ciagle gra masa ludzi i jest z kim grac, naprawde. ;)

Opublikowano

na ta blokade jest takie rozwiazanie - VPN z tego kraju co mamy konto GT :) - darmowe trudno znalesc, trzeba placic - mam na hdd bo kiedys sie w to bawilem (2 DLC) - pokrywasz koszty wysylki memory + 5 dla mnie i masz DLC u siebie na memorce ale to chyba ze 2 szt trzeba bo troche zajmuja jak pamietam ;):D:P

Opublikowano
  • Autor

fajna propozycja ale nie chce mi sie bawic w wysylanie xD jakos dojde do tego jak ominac ta blokade bo wiem ze ludzie tak robili :)

Opublikowano

musisz ominąc blokade ,a zrobisz to po przez VPN . szukaj w necie od cholery opisów jak to zrobić

Opublikowano

A masz jakiś link do takowego tutka? Szukałem po necie i żaden się nie sprawdził. a może ktoś na forum przeprowadzał taki zabieg i powie jak to zrobić, albo poda link do tutka z którego korzystał.

Opublikowano

Linka Ci nie dam ale powiem jak można to zrobić.

Najpierw stronka http://secretsline.net/, zaloguj się wykup VPN na jeden dzień. VPN wykupujesz wysyłając sms, koszt to koło 9 zl. Po wysłaniu sms masz 2 dolary na koncie, wtedy możesz wykupić. Pamiętaj aby VPN wykupić na taki kraj na jaki masz założone konto na LIVE!!!.

Nastepnie ściągasz program, potem kopiujesz pliki konfiguracyjne i działą.

Zreszta na stronie jest napisane co i jak trzeba zrobić.

I najważniejsze, pamiętaj aby te połączenie udostępnić !!!

Tes sposób jest autorstwa KenjiiPL, ja z niego korzystałem w sobote, i moge zapewnić że jak wszystko zrobicie poprawnie, będzie działać. Ja ściągłem mapki do COD 5.

Opublikowano
  • Autor
  buczo81 napisał(a):
Linka Ci nie dam ale powiem jak można to zrobić.

Najpierw stronka http://secretsline.net/, zaloguj się wykup VPN na jeden dzień. VPN wykupujesz wysyłając sms, koszt to koło 9 zl. Po wysłaniu sms masz 2 dolary na koncie, wtedy możesz wykupić. Pamiętaj aby VPN wykupić na taki kraj na jaki masz założone konto na LIVE!!!.

Nastepnie ściągasz program, potem kopiujesz pliki konfiguracyjne i działą.

Zreszta na stronie jest napisane co i jak trzeba zrobić.

I najważniejsze, pamiętaj aby te połączenie udostępnić !!!

Tes sposób jest autorstwa KenjiiPL, ja z niego korzystałem w sobote, i moge zapewnić że jak wszystko zrobicie poprawnie, będzie działać. Ja ściągłem mapki do COD 5.

ale mozna tez ominąć za darmo. tak slyszalem

Opublikowano

Tak było kiedyś - jak VPN-y były za darmo.

Opublikowano

powiem tak zrobiłem wszystko jak oni tam napisali ale moje IP dalej jest w polsce...;/.Dodatkowo konsola wogole sie nie chce polaczyc z internetem z siecia jeszcze sie laczy.Kurde we wszystkich tutorialach jest napiasne o tworzeniu nowego polaczenia oni nic o tym nie napisali niby mi sie polaczylo ale adres IP dalej polski.Nie wiem o co chodzi wogole....;].

Opublikowano

Etam, nie jak byś zrobił tak jak jest napisane to by działało, coś robisz źle. A udostępniłeś nowe połączenie dla Xbox?

Pewnie nie i dlatego xbox się nie łączy.

Opublikowano

Buczo ty korzystałeś z tego secretslina? Kurde...jakbyś mógł to napisał do mnie na gg i wyjaśnił mi jak to zrobić bo w jednym tutorialu piszą tak w drugim inaczej i się połapać nie mogę.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja wole z tymi mapami poczekac na Gears of War 2: All Fronts Collection :D

Opublikowano

ja nie wytrzymałem i pobrałem parę dni temu : P

ile będzie kosztował całe All Fronts Collection ?

Opublikowano
  zimzvm napisał(a):
ja nie wytrzymałem i pobrałem parę dni temu : P

ile będzie kosztował całe All Fronts Collection ?

Gears of War 2: All Fronts Collection trafi do sprzedaży 28 lipca w cenie 20 dolarów, 15 funtów lub 20 euro (swoją drogą – ciekawy przelicznik…). W końcu Polacy będą mogli cieszyć się dodatkami do Gears of War 2 bez kombinowania z VPNami i innymi obejściami blokady regionalnej.

http://xbox360gamer.pl/2009/05/07/gears-of...onts-collection

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jest jakis dzialajacy aktualnie sposob na sciagniecie pierwszego Map Packa (tego ze zdrapki z gra) do Gears Of War 2 ?