Opublikowano 25 marca 200916 l Kilka lat temu, a dokladniej w 2004 pojawila sie płyta Maroons - Ambush. Oczywiscie jak to zwykle bywa z ambitniejszymi projektami malo znana. Ciekawostka jest jednak sampel z jednego kawalka, mysle ze wiekszosc osob skojarzy go z pewna polską piosenka http://www.youtube.com/watch?v=Zsrnrsl2Cvk Slyszal ktos o tej plycie? ;> Edytowane 25 marca 200916 l przez Oliwka - Wosku Królowa.
Opublikowano 19 kwietnia 200915 l No nuta bardzo przyzwoita, Taa ostatniaa niedzielaaa :o . Bardzo fajny projekt, zaraz sobie załatwię płytę i sprawdzę materiał, bo widzę, że warto. 8) BTW Rap niezależny rulezz, jeśli nie znasz proponuję sprawdzić na początek Pana o dumnej nazwie: Brother Ali, a jeśli nie jesteś zamknięta na inną muzykę i nie boisz się odkrywać nowych brzmień sprawdź też Wax Tailor'a. 8) Edytowane 19 kwietnia 200915 l przez nyGGaz
Opublikowano 20 kwietnia 200915 l Wax'a sprawdze, Ali'ego znam Okejj okejj, a ten materiał znasz? 8) Bliss N Eso - Flying Colours Strasznie sie jaram :o
Opublikowano 20 kwietnia 200915 l Niee, masz linka? A znasz płyte Drapht - Brothers Grimm, albo Christopher - Sleep'a?
Opublikowano 20 kwietnia 200915 l Niee, masz linka? A znasz płyte Drapht - Brothers Grimm, albo Christopher - Sleep'a? Link poszedł na PW. Sleep'a znaju, Brothers Grimm nie znaju, ale poznaju
Opublikowano 20 kwietnia 200915 l Płyta Sadistika też mi sie strasznie podobała, ale to już specyficzne, chore klimaty
Opublikowano 20 kwietnia 200915 l http://rapidshare.com/files/176472872/Sadi...ct-2008-FTD.rar Fajne to to kurczę. Bardzo dobry wokal, a bity choć dziwne, to bardzo ciekawe. Niby takiego rapu nie słucham, ale wpadł mi w ucho. Dzięki za linka Powiem wam, że nawet do jakichś refleksji mnie zmuszają. Czy w jednym z kawałków nie ma typa z Fort Minor?