Skocz do zawartości

Pro Evolution Soccer 2010

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Praca arbitra i zmienianie zawodnikow (auto/manual) to porazka w tej grze...takie cyrki sie dzieja ze odechciewa sie grac...a to sedzia nie odgwizdze ewidentnej kosy a to nie ten zawodnik sie zmini co trzeba. Gram tylko w multii i chuy mnie strzela jak przegrywam mecze po czesci nie ze swojej winny :(

Opublikowano

Praca arbitra i zmienianie zawodnikow (auto/manual) to porazka w tej grze...takie cyrki sie dzieja ze odechciewa sie grac...a to sedzia nie odgwizdze ewidentnej kosy a to nie ten zawodnik sie zmini co trzeba. Gram tylko w multii i chuy mnie strzela jak przegrywam mecze po czesci nie ze swojej winny :(

Zgadzam się u mnie to samo. Zresztą precyzja w tej grze jest na strasznie niskimi poziomie. Oprócz tego co wymieniłeś to podania również porażka. Raz nawet zdarzyło mi się wcisnąć górę, a piłka poleciała do mojego kontuzjowanego zawodnika, który siedział na ławce na dole (śmiałem się chyba z tego z 10 minut i w końcu przegrałem mecz :). Już nie mówiąc o typowych przypadkach gdzie podaję na wprost, a piłka w górę czy dół. Gdyby nie te drobne błędy byłoby o wiele lepiej :(

Opublikowano

No patent godny "złotej rączki", co za pomysł xD Tego jeszcze nie grali.

Opublikowano

dwóch graczy pctowych posiadających w swoich skrzynkach procesory dwóch różnych firm nie będą mogli grać ze sobą online :D:D Konami obiecuje,że w przyszłości rozwiąże ten problem.

Ku.rwa co za technologiczni geniusze tam siedzą :D Juz MGS4 i instalka co akt,loadingi co 4 minuty i brak trofeów do dziś mimo,że pisali,że to bedzie 1 grac z ich obsługą był ich szczytem debilizmu technologicznego.Ale oddział od PESa przejął pałeczkę :D

Opublikowano

A jaki masz proc? xD

Nie no serio pytam, bo chyba też kupię PO RAZ DRUGI (za pierwszym razem na allegro mnie oszołom wy.(pipi)ał...).

Opublikowano

Intela oczywiście :)

Na żółtej kropce gra się świetnie,na zielonej bajka totalna,na czerwonej czasem przerywa,ale teleportów nie ma.

Mimo wszystko nie polecam grac z ludźmi,którzy mają czerwoną kropkę ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam czy ktos moglby sie podzielic opinia na temat online na xbox360 i ps3? Posiadam obie konsole i chcialbym kupic pes'a 10 na ta na ktorej online lepiej sie sprawuje.

Opublikowano

Witam. Gram w PES 2010 na PieCu. Z różnymi patchami. Pykam Masterke sobie, mam za sobą drugi sezon i wygrałem już Ligę Hiszpańską, Ligę Mistrzów, i Puchar Kraju. I tu jest problem, ponieważ za to powinienem mieć odblokowanych klasycznych grajków a jest dupa blada:/

A jak zdobyłem Mistrzostwa Świata to klasyczna drużyna tego kraju odblokowała mi się. Więc nie wiem ocb... Zna ktoś odpowiedź czemu tak jest?? Może to wina patchy, albo Bóg wie co;/

Opublikowano

z tego co wiem nawet jeśli odblokujesz klasycznych piłkarzy to oni nie pojawią w starym savie, jeśli nimi chcesz grac to chyba musisz zacząc master ligę od początku. druga sprawa to czy przed rozpoczeciem master ligi zaznaczyłeś opcję, że mają oni byc.

Opublikowano

Czy w tej grze jest komentator? o0

Nie no przesadziłem... ale odzywa się on bardzo rzadko,tylko przy sytuacjach bramkowych,stałych fragmentach itp...przez cały mecz praktycznie jest cisza.

Opublikowano

Masz chyba coś źle ustawione, bo jest taki jak był zawsze. Możesz częstotliwość jego wypowiedzi w opcjach ustawić.