Gość Marvelous Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Ja nie chcę starego dobrego PESa. Chcę nowego. Jaki stary kod? boże święty. zajman - no to już 3 lata spisuję go na starty bo co roku jest ciągle to samo. Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Równie dobrze powiedzieć można, że obłąkany ten, który wierzy co roku w stary kod pesa. Faktycznie rok rocznie powtarza się ta sama gadka, a na końcu okazuje się, że full praktycznie niczym się nie różni. Ja tam mam dosyć starego, dobrego pesa. Ludzie, stary, dobry pes, hulał na PS2, cieszy was więc ten powrót? Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) Większość fachowych serwisów, które już miały styczność z PES 2010 twierdzi, że to powrót starego dobrego PESa-a, a Ty i tak wiesz lepiej. haha, kur.wa ktore to "fachowe serwisy" dostapily zaszczytu pogrania w PES? PESFan, WENB? Przeciez to serwisy poswiecone tej grze, utrzymujace sie dzieki jej popularnosci, to co maja napisac, ze PES10 to ten sam shit co 09? Musza nakrecac Hype na spolke z Konami, bo maja w tym interes. Ktos tam na gorze napisal, ze FIFA10 ma slabe animacje, oto link z tematu FIFA10, zapraszam przynajmniej z ciekawosci - LINK A najbardziej mnie smieszy jak ktos mowi, ze filmik z PES10 jest SPRZED MIESIACA. Haha, sory ale no bonus, gra jest praktycznie ukonczona, ostatnie tygodnie to prostowanie spraw developerskich i jakies drobniutkie szlify, moge sie w tej chwili zalozyc ze PES10 bedzie wygladal w 99% tak jak na filmiku, przynajmniej jesli chodzi o oglolny gameplay. Nikt mi nie bedzie wciskal kitu ze to 50% ukonczenia gry, blablabla. Jakby mieli jakis lepszy build to by go pokazali, po co maja sobie teraz strzelac samoboja takimi filmikami. Rozwiazanie jest proste - puscic taki shit do netu i zakomunikowac od razu, ze jeszcze daleka droga do ukonczenia gry. Zenada, jak co roku. A naiwniaki dalej sie nabieraja na marny marketing. Edytowane 23 sierpnia 2009 przez Forebode Cytuj
kiko 1 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) haha, kur.wa ktore to "fachowe serwisy" dostapily zaszczytu pogrania w PES? PESFan, WENB? Przeciez to serwisy poswiecone tej grze, utrzymujace sie dzieki jej popularnosci, to co maja napisac, ze PES10 to ten sam shit co 09? http://uk.xbox360.ign.com/articles/101/1014319p1.html http://www.eurogamer.net/articles/pes-2010...nds-on_5?page=1 http://www.videogamer.com/xbox360/pes_2010/preview-1921.html Tak, wymienione teraz serwisy też utrzymują się dzięki popularności PES-a. Jesteś mega lolem, z którym trudno prowadzić normalną dyskusję. Edytowane 23 sierpnia 2009 przez kiko Cytuj
Bracia Tashibana(H&R 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Nie są na licencji,stąd fake name(jak West Midlands Village albo London Blue w Premiership na przykład) nie okej chodziło mi o te zespoły z ligi A i B masz jakieś info co się kryje pod tymi nazwami pozdro Cytuj
Ader 383 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Nie są na licencji,stąd fake name(jak West Midlands Village albo London Blue w Premiership na przykład) nie okej chodziło mi o te zespoły z ligi A i B masz jakieś info co się kryje pod tymi nazwami pozdro Niestety nie. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2009 London Blue to zapewne Chelsea , a West Midlands Village to Aston Villa. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) Ktos tam na gorze napisal, ze FIFA10 ma slabe animacje, oto link z tematu FIFA10, zapraszam przynajmniej z ciekawosci - LINK Jeżeli mam być szczery to nic nadzwyczajnego nie ma na tym filmiku co więcej jest jakiś beznadziejny cross i przenik (a ja głupi myslałem że to tylko w pesie jest)że już nie powiem o strasznie dziwnym ustawieniu kolesia wykonującego rzut rożny .Co mi się podobało to kontrola piłki kiedy jestesmy trzymani za koszulke (realnie i fajnie to wyglądało ).Może ja jakiś dziwny jestem ale dalej mam to samo nieodparte wrażenie że ci goście pływają po tym boisku. edit : Cris jemu chodziło o oryginalne nazwy z other leagues ;] Edytowane 23 sierpnia 2009 przez zajman Cytuj
Cris 120 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2009 A no tak... jeszcze mam popsutą głowę po wczorajszym Tu jest wszystko http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2010 Cytuj
zajman 18 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) No i juz się wku.rwiłem ;[ Jeden zespół z Brazyli i to jeszcze nie Corinthians w którym gra boski RONALDO (liczyłem że będzie )...Ale 4 drużyny z Ukrainy i Szwecji są czy jakies rosyjskie gó.wna ... Edytowane 23 sierpnia 2009 przez zajman Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 ale dalej mam to samo nieodparte wrażenie że ci goście pływają po tym boisku. Zawsze to lepiej niz jazda figurowa na lodzie Cytuj
przema 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 A no tak... jeszcze mam popsutą głowę po wczorajszym Tu jest wszystko http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2010 dobrze widze, że jednak Wisły niema ? Ale za to jest Levadia Cytuj
mahlik 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) Ktos tam na gorze napisal, ze FIFA10 ma slabe animacje, oto link z tematu FIFA10, zapraszam przynajmniej z ciekawosci - LINK A najbardziej mnie smieszy jak ktos mowi, ze filmik z PES10 jest SPRZED MIESIACA. Haha, sory ale no bonus, gra jest praktycznie ukonczona, ostatnie tygodnie to prostowanie spraw developerskich i jakies drobniutkie szlify, moge sie w tej chwili zalozyc ze PES10 bedzie wygladal w 99% tak jak na filmiku, przynajmniej jesli chodzi o oglolny gameplay. Nikt mi nie bedzie wciskal kitu ze to 50% ukonczenia gry, blablabla. Jakby mieli jakis lepszy build to by go pokazali, po co maja sobie teraz strzelac samoboja takimi filmikami. Rozwiazanie jest proste - puscic taki shit do netu i zakomunikowac od razu, ze jeszcze daleka droga do ukonczenia gry. Zenada, jak co roku. A naiwniaki dalej sie nabieraja na marny marketing. ^_^ przeczytałem ostatnie 7 stron w tym temacie i co moge powiedzieć ?? przedewszystkim zaczne od tego ze gram w PES długo poczawszy od ISS, więc "lekko" znam temat, widziałem jak seria się zmieniała, zawsze na lepsze (nawet gdy w pro evo 4 chodzilo jedynie o to zeby wycofać piłke na 10 metr na nabiegającego typa i tak padało 99% goli) Po czym nagle coś sie stało...Konami stwierdziło ze da sobie w logo korone i zostanie najsilniejsza na podwórku... Począwszy od pes6 aż do teraz schemat gry jest taki sam...napierda.alamy skrzydłem, przenikamy, biegamy messim i strzelamy gole z dupy... Niech mi ktoś powie gdzie się podział genialny system kolizji z Supercancellem na czele z pro evo 5?? gdzie można było sobie grać ciałem?? teraz jest przenikanie...teraz jest wygrywanie głowek W.Phillipsem z każdym 2 metrowym stoperem...teraz babol goni babol... Konami powinno usunąc słowo "Evolution" z tytułu gry, bo to co oni odpi.erdalają to jest kur.wa skandal !!! pół roku temu kumpel zaprosił mnie na granie w fife...poszedlem, zagrałem i się olałem...Arsenal gra jak Arsenal!! boczni sie pokazują na pozycje, Adebayor jest wysokim silnym fuckerem ktory wygrywa głowki, Fabregas dokaldnie podaje i ma dobry strzał na bramke, bramkarz może wznowić gre podając z ręki czy nogi do kazdego obrońcy a nie do 1wszego ktorego ma...luuudzie jak wy tego nie widzicie to jesteście poprostu ślepi... i nie uważam że pro evo10 bedzie super extra fajne, bo nie bedzie...twarze...sylwetki można sobie wsadzić w żydź, liczy się gameplay...którego od 3 lat nie ma...tyle...aha i jeszcze jedno... Ader daj sobie spokój, przypominasz mi wyznawców tekkena 4 dla których to była najlepsza część serii, czas pokazał że się niemiłosiernie mylili... Edytowane 23 sierpnia 2009 przez mahlik Cytuj
Ader 383 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) A no tak... jeszcze mam popsutą głowę po wczorajszym Tu jest wszystko http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2010 dobrze widze, że jednak Wisły niema ? Ale za to jest Levadia Wisła jest na 100% i to na licencji,wikipedia to nie jest najwiarygodniejsze źródło informacji. Ktos tam na gorze napisal, ze FIFA10 ma slabe animacje, oto link z tematu FIFA10, zapraszam przynajmniej z ciekawosci - LINK A najbardziej mnie smieszy jak ktos mowi, ze filmik z PES10 jest SPRZED MIESIACA. Haha, sory ale no bonus, gra jest praktycznie ukonczona, ostatnie tygodnie to prostowanie spraw developerskich i jakies drobniutkie szlify, moge sie w tej chwili zalozyc ze PES10 bedzie wygladal w 99% tak jak na filmiku, przynajmniej jesli chodzi o oglolny gameplay. Nikt mi nie bedzie wciskal kitu ze to 50% ukonczenia gry, blablabla. Jakby mieli jakis lepszy build to by go pokazali, po co maja sobie teraz strzelac samoboja takimi filmikami. Rozwiazanie jest proste - puscic taki shit do netu i zakomunikowac od razu, ze jeszcze daleka droga do ukonczenia gry. Zenada, jak co roku. A naiwniaki dalej sie nabieraja na marny marketing. ^_^ przeczytałem ostatnie 7 stron w tym temacie i co moge powiedzieć ?? przedewszystkim zaczne od tego ze gram w PES długo poczawszy od ISS, więc "lekko" znam temat, widziałem jak seria się zmieniała, zawsze na lepsze (nawet gdy w pro evo 4 chodzilo jedynie o to zeby wycofać piłke na 10 metr na nabiegającego typa i tak padało 99% goli) Po czym nagle coś sie stało...Konami stwierdziło ze da sobie w logo korone i zostanie najsilniejsza na podwórku... Począwszy od pes6 aż do teraz schemat gry jest taki sam...napierda.alamy skrzydłem, przenikamy, biegamy messim i strzelamy gole z dupy... Niech mi ktoś powie gdzie się podział genialny system kolizji z Supercancellem na czele z pro evo 5?? gdzie można było sobie grać ciałem?? teraz jest przenikanie...teraz jest wygrywanie głowek W.Phillipsem z każdym 2 metrowym stoperem...teraz babol goni babol... Konami powinno usunąc słowo "Evolution" z tytułu gry, bo to co oni odpi.erdalają to jest kur.wa skandal !!! pół roku temu kumpel zaprosił mnie na granie w fife...poszedlem, zagrałem i się olałem...Arsenal gra jak Arsenal!! boczni sie pokazują na pozycje, Adebayor jest wysokim silnym fuckerem ktory wygrywa głowki, Fabregas dokaldnie podaje i ma dobry strzał na bramke, bramkarz może wznowić gre podając z ręki czy nogi do kazdego obrońcy a nie do 1wszego ktorego ma...luuudzie jak wy tego nie widzicie to jesteście poprostu ślepi... i nie uważam że pro evo10 bedzie super extra fajne, bo nie bedzie...twarze...sylwetki można sobie wsadzić w żydź, liczy się gameplay...którego od 3 lat nie ma...tyle...aha i jeszcze jedno... Ader daj sobie spokój, przypominasz mi wyznawców tekkena 4 dla których to była najlepsza część serii, czas pokazał że się niemiłosiernie mylili... Ale z czym dac sobie spokój?Graj sobie w fifę,w napleta czy w co tam chcesz ale do kur.wy nędzy nie zabraniaj mi mówić ,że gra mi się podoba i dla mnie jest dobra. Szkur.wa Edytowane 23 sierpnia 2009 przez Ader Cytuj
easye 3 371 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 (edytowane) Liverpool-Barca, 1ère mi-temps: http://www.youtube.com/watch/v/Shj4VeXrb0c YouTube - PES 2010 - Gamescom - Second half Nouvelle vue 'Be a Legend': Allemagne-France, match entier: ;/ CHAOS... oj chaos... Okładki mają po 2 motorki w tyłkach, znowu będzie biegania po całym boisku 1 zawodnikiem. Edytowane 24 sierpnia 2009 przez easye Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Ogolnie gameplay wyglada niefajnie, 90% to podania niecelne, zawodnicy beznadziejnie wystawiaja sie na pozycje... Straszny chaos, co sekunde przejecia, nie widzialem na zadnym filmiku normalnie skonstruowanej akcji, tylko bieganie w kolko jak poje.bani. No i te podania gora sa tragiczne, kompletny brak realizmu w tym aspekcie. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2009 Straszny chaos, co sekunde przejecia, nie widzialem na zadnym filmiku normalnie skonstruowanej akcji, tylko bieganie w kolko jak poje.bani O czyli jak w większości prawdziwych meczy :} Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Nie oglądam polskiej ligi to pewnie masz rację IMO również jest chaos, biegają Ci piłkarze jak za magnesem. Takie klocki z wieloma polygonami. Dalej mi to nie siedzi. Sztywno, brak gracji, szynówa. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Gramy z FIFA 10 na tvgry.pl http://tvgry.pl/?ID=570 Jeszcze w tym temacie nie było. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 A tu gramy w pes-a http://www.youtube.com/watch?v=jVLfytC6m1c gość troszkę śmieszny;] ale prawdę mówi Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 gosc jest wiecej niz troche smieszny, ale wytyka razace bledy gry. Ader - nawet nie chce mi sie tego komentowac. ostatnimi czasy, za(pipi)iscie dorosle sie zachowujesz Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 A tu gramy w pes-a http://www.youtube.com/watch?v=jVLfytC6m1c gość troszkę śmieszny;] ale prawdę mówi Koleś wymiata i ma jak najbardziej racje...dobra wiem wersja sprzed miesiąca Cytuj
zajman 18 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Fifowcy jak zwykle spamują temat pesa ;] Czemu my tak nie robimy ?? Bo mamy wyje.bane Pytanie do Adera (bo jest najbardziej zorientowany w nowinkach) Czy pojawi się polski serwer tak jak za czasów pesa 6 (online) ? Konami podaje jakies informacje na ten temat ??Pytam bo w pesie 2009 jest pełno pustych serwerów(2 serwer angielski,niemiecki ,włoski ,serwery "any" itp.) na których nie ma wogóle ludzi a zamiast nich mógłby się pojawić choćby polski. Edytowane 26 sierpnia 2009 przez zajman Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Symptom oblezonej twierdzy... "Fifowcy" Cytuj
zajman 18 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Twierdzy która niespecjalnie się chce wogóle bronić przed atakami Edytowane 26 sierpnia 2009 przez zajman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi