Opublikowano 12 listopada 200915 l Praca arbitra i zmienianie zawodnikow (auto/manual) to porazka w tej grze...takie cyrki sie dzieja ze odechciewa sie grac...a to sedzia nie odgwizdze ewidentnej kosy a to nie ten zawodnik sie zmini co trzeba. Gram tylko w multii i chuy mnie strzela jak przegrywam mecze po czesci nie ze swojej winny
Opublikowano 13 listopada 200915 l Praca arbitra i zmienianie zawodnikow (auto/manual) to porazka w tej grze...takie cyrki sie dzieja ze odechciewa sie grac...a to sedzia nie odgwizdze ewidentnej kosy a to nie ten zawodnik sie zmini co trzeba. Gram tylko w multii i chuy mnie strzela jak przegrywam mecze po czesci nie ze swojej winny Zgadzam się u mnie to samo. Zresztą precyzja w tej grze jest na strasznie niskimi poziomie. Oprócz tego co wymieniłeś to podania również porażka. Raz nawet zdarzyło mi się wcisnąć górę, a piłka poleciała do mojego kontuzjowanego zawodnika, który siedział na ławce na dole (śmiałem się chyba z tego z 10 minut i w końcu przegrałem mecz . Już nie mówiąc o typowych przypadkach gdzie podaję na wprost, a piłka w górę czy dół. Gdyby nie te drobne błędy byłoby o wiele lepiej
Opublikowano 14 listopada 200915 l Niezle jaja tu wypisujecie, jednak dobrze ze w tym roku nie postawilem swoich pieniedzy na konami.
Opublikowano 14 listopada 200915 l No patent godny "złotej rączki", co za pomysł xD Tego jeszcze nie grali.
Opublikowano 14 listopada 200915 l Już nawet mi, ręce opadły. Gra jeszcze do mnie nie przyszła,a jak tylko przyjdzie - wróci na allegro.
Opublikowano 15 listopada 200915 l Może ktoś powiedzieć o co chodzi, bo nie bardzo rozumiem Edytowane 15 listopada 200915 l przez mikro
Opublikowano 15 listopada 200915 l dwóch graczy pctowych posiadających w swoich skrzynkach procesory dwóch różnych firm nie będą mogli grać ze sobą online Konami obiecuje,że w przyszłości rozwiąże ten problem. Ku.rwa co za technologiczni geniusze tam siedzą Juz MGS4 i instalka co akt,loadingi co 4 minuty i brak trofeów do dziś mimo,że pisali,że to bedzie 1 grac z ich obsługą był ich szczytem debilizmu technologicznego.Ale oddział od PESa przejął pałeczkę
Opublikowano 17 listopada 200915 l Przyszła dziś gra i powiem wam,że plotki o bezlagowym PESie wcale nie były przesadzone. Gra się cudnie(PC) Nie sprzedaje gry
Opublikowano 21 listopada 200915 l A jaki masz proc? xD Nie no serio pytam, bo chyba też kupię PO RAZ DRUGI (za pierwszym razem na allegro mnie oszołom wy.(pipi)ał...).
Opublikowano 21 listopada 200915 l Intela oczywiście Na żółtej kropce gra się świetnie,na zielonej bajka totalna,na czerwonej czasem przerywa,ale teleportów nie ma. Mimo wszystko nie polecam grac z ludźmi,którzy mają czerwoną kropkę
Opublikowano 1 grudnia 200915 l Witam czy ktos moglby sie podzielic opinia na temat online na xbox360 i ps3? Posiadam obie konsole i chcialbym kupic pes'a 10 na ta na ktorej online lepiej sie sprawuje.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Witam. Gram w PES 2010 na PieCu. Z różnymi patchami. Pykam Masterke sobie, mam za sobą drugi sezon i wygrałem już Ligę Hiszpańską, Ligę Mistrzów, i Puchar Kraju. I tu jest problem, ponieważ za to powinienem mieć odblokowanych klasycznych grajków a jest dupa blada:/ A jak zdobyłem Mistrzostwa Świata to klasyczna drużyna tego kraju odblokowała mi się. Więc nie wiem ocb... Zna ktoś odpowiedź czemu tak jest?? Może to wina patchy, albo Bóg wie co;/
Opublikowano 7 grudnia 200915 l z tego co wiem nawet jeśli odblokujesz klasycznych piłkarzy to oni nie pojawią w starym savie, jeśli nimi chcesz grac to chyba musisz zacząc master ligę od początku. druga sprawa to czy przed rozpoczeciem master ligi zaznaczyłeś opcję, że mają oni byc.
Opublikowano 7 grudnia 200915 l W ML mam wyłaczonych klasycznych graczy. Ale powinni być opcjach chociaż. Mam kłódki, a po wygraniu ML i LM powinno być odblokowane.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l http://www.konamisupport.com/pes2010survey/questions.php?lang=uk Jesli chcecie mieć wpływ na kształt PES 2011, wbijać!!!! Ps, rozwaliły mnie pytania: "czy masz fifę", "czy podoba ci się fifa" i czy "kupisz nową fifę";-)
Opublikowano 13 grudnia 200915 l A mnie cała reszta :confused: sami niewiedzą co jest kiepskie to dają ankietę
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Autor Czy w tej grze jest komentator? o0 Nie no przesadziłem... ale odzywa się on bardzo rzadko,tylko przy sytuacjach bramkowych,stałych fragmentach itp...przez cały mecz praktycznie jest cisza.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Masz chyba coś źle ustawione, bo jest taki jak był zawsze. Możesz częstotliwość jego wypowiedzi w opcjach ustawić.