Gość Albert Wesker Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Ta, ale już zostały one złamane i gra działa Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 4 grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 grudnia 2009 Nowa Zelda wychodzi, a mój DS ciągle rozwalony. Cierpię nie do opisania. Cytuj
ubol 59 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Zelda to Zelda wielka gra (poza pewnym niewypałem), tak jak w przypadku Phantom Hourglass trzeba będzie zainwestować w oryginał co potwierdzają pierwsze recenzje. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 nie piszcie mi tu o piratach... wpadlem do tematu zeby wklepac kilka warnow, ale chwilowo sie wstrzymam. btw. cholera ""moj"" DS od miesiaca w czesciach po pokoju sie wala.. trzeba poskladac ;/ Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Ja bym się wstrzymał z opiniami... Gram już kilkanaście godzin i powiem wam że powoli zaczyna mnie nudzić i przerażać styl tej gry, skończę ją dla zasady ale nie wiem czy kupię oryginał, nie jestem pewny czy gra zasługuje na swoją cenę!!! Jak dla mnie to średniak jedynie mocne 3+ (na 6) wielka szkoda, lekkie rozczarowanie po długim wyczekiwaniu i całej nocy walki z AP taka lipa Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 (edytowane) Obejrzałem sobie videoreckę na GT... Jezus, jaka ta gra jest piękna! Jej styl graficzny mnie rozwala! Najładniejsza gra na DS'a, to jest pewne. Muzyczka też wymiata, jak w Phantom Hourglass. O ile tamtą część przerwałem w połowie gry bo po prostu mnie znużyła, tak tutaj jak widzę kolejkę sunącą po torach to od razu przypominają mi się czasy dzieciństwa... Uwielbiam pędzącą kolejkę. I ta podwodna eksploracja xD. Zauważyłem także, że pojawiła się masa różnych nowych rozwiązań w gameplayu, a to jakiś latające śmigiełko, a to kamera zmienia ujęcia... Z tym że za grę wezmę się dopiero jak kupię sobie Lite'a (kiedy nie wiem), bo muszę mieć ten lepszy ekran by doświadczyć gry w pełni, na Classicu pewnie Link traci wiele ze swego uroku. Edytowane 6 grudnia 2009 przez raven_raven Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Z tym że za grę wezmę się dopiero jak kupię sobie Lite'a (kiedy nie wiem), bo muszę mieć ten lepszy ekran by doświadczyć gry w pełni, na Classicu pewnie Link traci wiele ze swego uroku. E tam mam i lite-a i Classica i nie widzę specjalnej różnicy! może już ślepy jestem natomiast na DSi owszem widać kilka dodatkowych detali w każdej scenie fajna sprawa, poza tym nie jestem pewien czy gra nie dostaje na DSi dodatkowego powera? tak jakoś lepiej i płynniej wyglądała nie wspominając już że przeciwnicy jakoś mniej chaotycznie zasuwali po ekranie... ale żeby być pewnym że to nie moja wyobraźnia jeszcze ktoś musi zweryfikować Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 na cls'ie niewygodnie sie dmucha do majka ;] Cytuj
S_600 252 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Próbowaliście ponownie wejść do TOS na drugie piętro? Są tam dwa skarby których za cholere nie można dostać, to samo tyczy się hmm 5 czy 6 piętra. Wejdźcie z ciekawości i powiedź coś na ten temat, może jakieś pomysły wam przyjdą do głowy bo ja się poddałem;] Cytuj
wesola owieczka 1 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Po świetnej Phantom Hourglass z wielką przyjemnością pograłabym w Spirit Tracks ale póki co powstrzymuje mnie wciąż wysoka cena tego tytułu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi