Skocz do zawartości

Ratchet and Clank: A Crack in Time

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ale podciągli animacje i wygląd wrogów :slinotok: . Do tego świetny efekt wybuchów i futerka na Ratchecie i kompanie.

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

co my tu mamy...stary dobry Ratchet i nic ponad to. W gre z pewnoscia zagram, jednak mialem nadzieje na powiew swiezosci w serii, niekoniecznie uzyskany dzieki trybowi co-operative.

Grafika nie powala - ot podciagniete Tools of Destruction.

Wiem, narzekam, ale ile mozna grac wciaz w jedno i to samo...

Opublikowano

A masz inne lepsze platformery w tej chwili na PS3 ?

Właśnie bardzo dobrze że Insomniac obrał taki kierunek - wypuszcza kolejne dodatki które przedstawiają kolejne dzieje uszastego, mamy nowe levele wypchane nowymi atrakcjami, oni sami zaś ponoszą minimalne koszty - ot proste ;).

Jak komuś nie pasi Raczet albo platformówki to i tak na to nie spojrzy.

A i graficznie też wygląda jak trzeba :P

Opublikowano (edytowane)

Po raz (strzelam) ósmy raz to samo w ten sam sposób? A ty jeszcze bronisz takiej polityki... To, że nie ma żadnego sensownego konkurenta w tej materii na PS3 nie oznacza, że można ot tak sobie odcinać kupony... Insomaniac ma ten problem właśnie co czuć było np. przy okazji Spyro3... i może lepiej że więcej już ich nie robili (co wcale nie oznacza, że "nowe" Spyro by zenon-software były ciekawsze...).

Cóż, pewnie zagram, ale nie prędzej jak gra zleci do pięciu dych. ;D

PS: Na tym gameplay'u woda jest kiepska. Nie dość, że jakoś dziwnie przycina podczas "przesuwania" to jeszcze Ratchet niczym Jezus Ch. sobie po niej beztrosko biega.

PPS: A i mam nadzieję, że wraz z pełną wersją nie zafundują mi buraka z ToD, bo przynajmniej ja nie mam zamiaru usuwać cache...

Edytowane przez Berion
Opublikowano
Po raz (strzelam) ósmy raz to samo w ten sam sposób? A ty jeszcze bronisz takiej polityki...

Alez naturalnie z bronie ;) (chociaz przyznam ze gdyby wydali to po prostu jako DLC przez PSN byloby sensowniej i ciut taniej), ja patrze na pozytywne strony tego rozwiazania, uwazasz ze gdyby wydali 1'go TOD byloby spoko i tyle ?, pewnie ze tak - ale wydajac te "kupony" tworcy wpakowuja garsc nowych ciekawych pomyslow, liczac calosciowo wiecej pomyslow niz w 1 wydanej grze (myslac logicznie).

Naturalnie takie rozwiazanie moze budzic ziewanie ("znowu to samo ??") ale czy kogos sie zmusza do kupna ?, jak ktos lubi Ratcheta i platformowki powinien zagrac i basta !.

Opublikowano (edytowane)

Uważam, że R&C3 już nadszarpnął poczucie dobrego smaku. A to był dopiero początek fabryki, także nie ma co nawet mówić o ToD. ;]

garsc nowych ciekawych pomyslow

Tak? A które to? :)

W każdym razie, ja chcę J&D w swojej pierwotnej postaci, chcę starego Crasha co wsuwa 'mekintosze' i zbiera gemy. Chcę zwykłych platformówek takich jak 10 lat temu... Nie twierdzę, że R&C to łajno, twierdzę po prostu że to stary, ten sam prezent, tylko w nowym opakowaniu, którym nas obdarowują po raz któryś tam... Mój dziadek mówił kiedyś, że co za dużo to i świnia nie zje. Zależy widać jaka (noł ofens oczywiście ;]).

Edytowane przez Berion
Opublikowano

popierd**ilo juz ich calkiem z tym co-op i multi czy teraz kazda gra musi to miec :/ wedlug mnie powinni sie skupiac na trybie dla jednego gracza zamiast wdu*iac wszystko na sile ale to tylko moje zdanie :mellow:

Opublikowano (edytowane)

Mnie strasznie irytuje ta tendencja do wrzucania wszędzie multi. Bo od zawsze skupiałem się na singlu, a teraz jak zbierasz trofea to często jeseteś zmuszony grać online, żeby zaliczyć calaka :/, dla mnie bezsens.

Co do nowego Ratcheta, nie zgłębiam się, czy kopia, kalka czy klon, po prostu czekam na niego i z milą chęcią go zrobię, ponieważ platformerów lub pseudo platformerów nigdy nie za dużo w obecnych czasach:)

Edytowane przez balon1984
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie wydaje ci sie, ze jakby byli chociaz bliscy do bajek Pixara to by takie bajki robili zgarniajac na czystko conajmniej $150mln profitu zamiast pieprzyc sie z gra ktora sprzeda sie w okolicach okolo 1-2mln egzemplarzy max i przyniesie max 10krotnie mniejszy dochod?

Ogolnie gra wyglada bosko, nie moge sie doczekac premiery... licze, ze mnie potarga jak Tools of Destruction.

Opublikowano (edytowane)
Poziom bajek Pixara osiągnięty?

Nawet przewyższony - jeśli mówimy oczywiście o pierwszych projektach - np. blisko 15letnie Toy Story - ale czemu ma służyć takie porównanie to nie mam pojęcia ;)

Ogolnie gra wyglada bosko, nie moge sie doczekac premiery... licze, ze mnie potarga jak Tools of Destruction.

A ja mam nadzieje, że mnie nie zanudzi jak ToD - liczę na innowacje :)

Edytowane przez stoodio
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

to jest mój pewniak do zakupu :D Uwielbiam Ratchety i choć seria stosunkowo mało się rozwija to dalej jest klasą samą dla siebie.Tym bardziej,że konkurencji na tej generacji praktycznie nie ma :/ (Naughty Dog dawać Jaka i Dextera!)