Skocz do zawartości

Ratchet and Clank: A Crack in Time

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

konsolę kupiłęm w zestawie z ratchetem i unchartedem

teraz wychodza sequele ubydwu tych gier i o ile na drakea czeka praktycznie kazdy, tak lombax przez wiekszosc zostal zapomniany

ale ja czekam z niecierpliwoscia

Opublikowano
Porównanie A Crack in Time i Tools of Destruction

http://www.ps3site.pl/a-cracki-in-time-gra...epiej-od/20254/

Nie wierzyłem, że Insomniac zdołają tak polepszyć oprawę od czasów ToD. Wykonanie Clank'a to już majstersztyk. Połyskuje, widać na nim każdy detal, podobnie ma się kwestia z otoczeniem. Nawet sobie nie wyobrażam jak wyglądają dalsze sekcje gry. Czekam do premiery.

Opublikowano (edytowane)

W koncu jest samocieniowanie na postaciach podczas gry, a nie tylko podczas wstawek. Tego mi w grafice brakowalo w Ratchetach ^_^

Edytowane przez Emet
Gość Kalinho
Opublikowano
W koncu jest samocieniowanie na postaciach podczas gry, a nie tylko podczas wstawek. Tego mi w grafice brakowalo w Ratchetach ^_^
a monotonia, małe levele, niski poziom trudności, masa strzelania - mało skakania Cię nie denerwowało? te samodogadza.. cieniowanie bym przeżył, jakby go nie było
Opublikowano
a monotonia, małe levele, niski poziom trudności, masa strzelania - mało skakania Cię nie denerwowało? te samodogadza.. cieniowanie bym przeżył, jakby go nie było

Dlatego napisalem "w grafice" ;)

Opublikowano (edytowane)

Nie ma co ukrywać, ponieważ gdyby najnowsze odsłony tej serii poziomem wykonania stałyby na średnim poziomie to R&C straciłby bardzo dużo w oczach graczy. Trochę to smutne, bo tutaj bardzo dużo grze pomaga świetna grafika, gdyż gameplay jest ten sam co zwykle.

Edytowane przez NEMESIS U.S.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo coś na temat wersji PL ? Ja się nigdzie nie spotkałem z takowymi informacjami.

Nie ukrywam, że to jedyna gra z EX na PS3 , w którą bym zagrał z Polskim dubbingiem.

Opublikowano

wydaje mi sie, ze był news

sony bedzie staralo sie polonizowac wszystkie gry ktore bedzie wydawac

i tyle

o polonizacji ratcheta i gran turismo 5 nic nie slyszalem

Opublikowano
Oby taka była właśnie okładka, wygląda wspaniale. Premiera nie pokrywa się czasem z Tekken 6?

Taka okładka będzie. Ale niestety jest przeznaczona dla edycji kolekcjonerskiej. Normalna edycja prezentuje się (jak dla mnie) znacznie gorzej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam takie pytanie wiadomo coś o trofeach w nowym ratchecie?

Wiadomo że trofea są i tak samo wiadomo, że listę podaje się tydzień, dwa tygodnie przed premierą : ].Czasami zdarza się wyjątek jak np. przy okazji Uncharted 2 itd.