balon 5 370 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 (edytowane) To zależy ile się rozumie przez jedną posiadówę ? u mnie z powodu braku czasu i wiecznego zmęczenia, posiadówą okfeślam w swoim przypadku 2-3 h ciągłej gry. Niestety starość nie radość. Edytowane 15 maja 2010 przez balon1984 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Mi challange mode zajął 4h na easy. Jedna posiadówa ;P Ja Challenge Mode przechodziłem na hardzie i zajęło mi to dwie nocki 1 Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Mi już się nie chciało męczyć xD A że był to ostatni pucharek,to chciałem go szybko zaliczyć ;P Cytuj
VViking 0 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Czuję, że temat do tej gry już był, ale nie mogłem go znaleźć, a potrzebuję drobnej wskazówki: Może mi ktoś napisać gdzie można znaleźć holo plan w stacji Nefarious'a ? Grę skończyłem, znalazłem 9 z 10 planów i tylko tego jednego wciąż szukam. Wie ktoś gdzie on jest? Z góry dzięki za pomoc Cytuj
VViking 0 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Ok, mogłem nie zauważyć... Sorki, ale strasznie chciałbym wiedzieć gdzie jest na tej stacji ten Holo Plan Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 (edytowane) Zdobadz mapke na zawodach to znajdziesz go bez problemu Niestety nie pamietam gdzie on jest. Edit: Sprawdz ten filmik Edytowane 20 maja 2010 przez Square Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Panowie, to ja może tak ciutkę nietypowo. Mógłby ktoś skrobnąć swoje zdanie apropo R&C: ACiT ale w porównaniu do R&C: ToD? W sensie jak wypada gameplay, fabuła, replayability. Tools of Destruction mnie zafascynowało, skończyłem chyba z 5 razy. Quest for Booty ze dwa..... a jak sie na ich tle prezentuje ostatnia odsłona serii? Podobno spoooooro gry Clankiem. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Panowie, to ja może tak ciutkę nietypowo. Mógłby ktoś skrobnąć swoje zdanie apropo R&C: ACiT ale w porównaniu do R&C: ToD? W sensie jak wypada gameplay, fabuła, replayability. Tools of Destruction mnie zafascynowało, skończyłem chyba z 5 razy. Quest for Booty ze dwa..... a jak sie na ich tle prezentuje ostatnia odsłona serii? Podobno spoooooro gry Clankiem. Jeżeli TOD Cię zafascynowało to ACIT łykaj z miejsca. Gierka jest na prawdę wspaniała. Aż chce się ją wymasterować na maksa. Co do gry Clankiem, to nie ma tego tak dużo. 1 Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Fakt, jest gra Clankiem, ale jak dla mnie jest to sama przyjemność w porównaniu z tym co było w poprzednich odsłonach. Kombinowanie czasem, zdobycie wszystkich śrub itd dają dużo funu. Gra "włąściwa", że tak się wyrażę, czyli podbijanie planet, jest troszkę zredukowane na rzecz innych "ciekawostek" gameplayowych...zobaczysz co mam na myśli kiedy już zagrasz. Bierz śmiało - je&$tna gierka. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 (edytowane) Komiks w uniwersum R&C!!! http://www.joystiq.c...ng-september-8/ Komiksy będą dostępne zarówno w tradycyjnych sklepach jak i usłudze Digital Comics na psp. Ja je łykam bez popitki . Edytowane 26 lipca 2010 przez sprite 1 Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 26 lipca 2010 Opublikowano 26 lipca 2010 Jak dla mnie bomba, uwielbiam tą serie. Szkoda jedynie że komiksy nie są dostępne na trójeczce. Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Mi challange mode zajął 4h na easy. Jedna posiadówa ;P Mnie dokładnie tyle samo czasu. Sam Raczet i Klank, trzyma formę nadal. I dobrze. Niezwykle lubię ową serię. Przeszedłem wszystkie kolejne części i z każda bawiłem się wprost znakomicie. Trzecia odsłona (Up Your Arsenal) na PS2, jest jedną z moich ulubionych gier. Z ToD na PS3 bawiłem się przednio, więc nie było przesłanek, by nowy Raczet i Klank zawiedli. I tego nie zrobili. Kto grał w inne części i mu się spodobały przy tym, powinien w ciemno kupować tę odsłonę. Znakomita grafika, dobrze znany i lubiany przy tym, humor, no i rozwałka, jak się patrzy - ach, ten dźwięk podczas strzelania z R.Y.N.O. Zurkon jest niczego sobie, choć wolałem te sympatyczne, robbo pieski. Nowe bronie przypadły mi do gustu - tylko zauważyłem, że niektóre znacznie wolniej zdobywają podczas NG+ poziom doświadczenia. Platynowy dzban to była tylko kwestia czasu, jak i obowiązkowy punkt każdego pasjonata serii. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 A ja się zaciąłem i nie wiem czy coś pominąłem czy mam błąd w grze. Mam misję "Travel tothe nefarious space station" i nie mogę się dostać na statek Nefariousa. Bariera mi rozpiernicza statek cały czas. Mam się spotkać z Kapitanem Qwarkiem, ale gdzie? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 A ja się zaciąłem i nie wiem czy coś pominąłem czy mam błąd w grze. Mam misję "Travel tothe nefarious space station" i nie mogę się dostać na statek Nefariousa. Bariera mi rozpiernicza statek cały czas. Mam się spotkać z Kapitanem Qwarkiem, ale gdzie? to nie blad gry, tak samo mialem, czegos jeszcze niewykonales Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 (edytowane) Musisz posiadać tarcze w statku, jest to upgrade za złapanie 21 Zoni. Podlatujesz pod bariere, w momencie jak obronne satelity zaczną w ciebie strzelać, musisz załączyć tarcze i znisczyć jedną z satelit odbijając pocisk. Edytka: poczatek filmiku Edytowane 9 października 2010 przez Square Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Jestem na statku Nefarious'a. Robię wszystko , ale 2:35 nie mam tej śrubki, a w 3:25 nie mam tych kulek w powietrzu, których mógłbym się chwycić. Co jest? Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Hmm jakiś błąd w doczytywaniu może, za każdym razem tak jest ? Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 W każdym, spróbuje jeszcze porobić jakieś inne misje może dlatego mnie nie chce puścić dalej? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 (edytowane) Nie, nie dlatego. Bug. Ale porób inne misje itd. może się doczyta później... :| - - - Nie pamiętam już za dobrze tej gry, ale stację Neferiusa odwiedzasz dwa razy, wybierając oczywiście inną ścieżkę. Więc nie wiem czy ty dobrze idziesz do tych orbów. Śróbka do wkręcenia musi być tam jednak na 100%. Skoro jej nie ma to już jest niepokojący sygnał. W dzisiejszych czasach nie zapisuje się gry na jednym slocie. To tak BTW. ;] Edytowane 10 października 2010 przez Berion Cytuj
east 0 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 witam zakrecilem sie gdzies w grze i stoje i nie wiem gdzie i jak mam isc... poszukuje poradnika z solucja do przejscia ale nie moge nigdzie znalezc, moge liczyc na linka od was jakiegos? serdecznie dziekuje i pozdrawiam.. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Opisowy: http://uk.guides.ign.com/guides/887461/page_3.html Gameplayowy: http://nextgenwalkthroughs.com/Ratchet_Clank_Future_A_Crack_in_Time Cytuj
east 0 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 ten opisowy elegancki... ale potrzebuje taki tylko polski:) na tyle angola nie znam aby to przetlumaczyc sobie... pomozcie pliska.. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 No to masz drugi link w video całe przejście, podzielone na części. Znajdź część w której jesteś i przejdź tak jak przechodzi to ten typal. Cytuj
east 0 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 zakrecilem sie, mam ten swiat latajac statkiem i mam jakby tam trzy wielkie planety i na nich plansze wieksze i mniejsze i zakrecilem sie tam bo nie wiem gdzie i teraz co mam grac, po dluzszej przerwie w grze, nie wiem co dalej przechodzic mam, jaka jest tego kolejnosc wogole? dlatego pisana solucja bylaby najlepsza dla mnie.. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 (edytowane) Jak masz mapę kosmosu (duże planety) to w pierwszej kolejności sprawdź tą z prawej. Zawsze możesz wcisnąć start i sprawdzić aktywne misje. Edytowane 20 marca 2011 przez Square Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi