Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 W demie PC nie zauważyłem żadnej opcji online bynajmniej ... Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Pograłem chwilę... Poezja. narracja jest świetna, jestem sprzedany już xD. Jak przejdę pełną wersję, to skrobnę resztę, na podstawie dema nie będę za dużo mówił, w końcu work in progress. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 (edytowane) Dokładnie, mnie również demko urzekło. Gra coś w sobie ma, taka jakby "magiczna" trochę . Animacja jest taka "miękka", miła dla oka, grafika w ogóle bardzo fajna jest. Ten Trine zresztą przypomina mi troszeczkę Castlevanię. Dla mnie must-have;). Edytowane 30 czerwca 2009 przez Kris Blake Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Będzie platynka, ale cena dość wysoka. Mimo wszystko, raczej się skusze. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Niektórzy pewnie taniej zdobędą... xD. Mimo wszystko, nawet za 20$ warto. Bardzo pozytywne odczucia, dawno czegoś podobnego nie było..., niby nic, a jednak będzie hit Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Właśnie obadałem demko na PC i... nie mogę się doczekać pełnej wersji. Przyjemny gameplay, świetna oprawa A/V. Dla mnie must have. Kiedy będzie na PSStore? Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 (edytowane) No ja totalnie przegapiłem ten tytuł...a po obejrzenieu gameplay'u jestem w szoku!! Zapowiada się niesamowicie, klimat, muzyka, nie wspominając o grafie i zagadkach. Niespodziewany Must have dlla mnie Edytowane 2 lipca 2009 przez Incognitos Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Będzie w ten czwartek?Coś komuś wiadomo jaka cena..pewnie koło 20$? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Na pewno taniej niz na PC Tworcy mowia cos o poczatku lipca, ale jak znam zycie najpierw nas czeka "sezon ogorkowy" po takim hiciorze jak BF 1943 .... . Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 wersja PC juz sie pokazala na torrentach, wiec napewno PS3 wersja juz w drodze Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 ... Mozna bylo napisac ze juz jest w sprzedazy ,,, Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 TRINE Review HD Pozostaje czekać na premierę na PSS Cytuj
Nemo_PL 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 No, no ocena całkiem przyzwoita, ja osobiscie mam juz mokro w majtkach:) i can't wait:) Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) wreszcie jest ściągnąłem skończyłem dwa pierwsze etapy i jestem wręcz zachwycony -świetne zagadki logiczne -bajeczna muzyka -przepiękna oprawa graficzna -duże,świetnie zaprojektowane lokacje Naprawdę jeśli ktoś lubi platformery z dużą dawną zagadek logicznych i kombinowania niech atakuje ten tytuł bez zastanowienia. edit- nie wybaczę za to brak coopa online bo ten tytuł aż się o to prosi Edytowane 17 września 2009 przez Ficuś Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Ile ... Oni... kazali ... nam ... na to ... czekać ... Edytowane 17 września 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 edit- nie wybaczę za to brak coopa online bo ten tytuł aż się o to prosi Paranoja. To tak jakby w Killzone nie było opcji strzelania.... Ale mam nadzieję, żę chociaż offline'owy coop jest. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 edit- nie wybaczę za to brak coopa online bo ten tytuł aż się o to prosi Paranoja. To tak jakby w Killzone nie było opcji strzelania.... Ale mam nadzieję, żę chociaż offline'owy coop jest. offlinowy jest na jdnej konsoli można grać w trzech(przynajmniej tak pisało w store przy opisie tej gry:P) Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Brak coop online to bardzo duży minus u mnie niestety....po akcjach z residenta itp to coop online jak dla mnie must have Cytuj
Foxter 0 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) IMO przesadzacie troche. mi tutaj brak coopa nie robi wiekszej roznicy.przyjemy logiczny platformer na wieczory przy piwku. i to wszystko bez jaj to nie jakis np. fps gdzie potrzebny jest kompan... aha gra zdecydowanie godna polecenia. jedna z lepszych pozycji na PSN. Edytowane 17 września 2009 przez Foxter Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Dzis zaczelem grac w komnacje gdzie jest duzy szkielet po zabiciu go sa otwarte drzwi zeby isc dalej wystapil jednak jakis bug bo nie moge przesc przez te drzwi jak by mnie niewidzialna sciana blokowala mial ktos taki problem.? Edytowane 19 września 2009 przez DaniDevil Cytuj
villain 5 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Troche drogi ten Trine ale chyba sie skusze - czy posiadacze tytulu moga napisac cos wiecej ? duzo tych zagadek logicznych ? trudne ? (im wiecej i im trudniejsze tym oczywiscie lepiej) czy gra jest dluga ? Edytowane 19 września 2009 przez villain Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Gra jest rewelacyjna i warta zakupu. Poprostu chce sie grac konczysz level i juz zaczynasz nastepny bo chcesz zwiedzic nastepna lokacje. Ta gra by miala potecjal smigania co-op online:( Ps. Czasami wystepuja bugi. A tu fota z levelu troche kiepska. http://img15.imagesh.../9375/trine.jpg http://img9.imageshack.us/img9/9863/trinek.jpg Edytowane 19 września 2009 przez DaniDevil Cytuj
Mindek 1 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Troche drogi ten Trine ale chyba sie skusze - czy posiadacze tytulu moga napisac cos wiecej ? duzo tych zagadek logicznych ? trudne ? (im wiecej i im trudniejsze tym oczywiscie lepiej) czy gra jest dluga ? Drogi to fakt - ale nie żałuję wydanych pieniędzy Klimat jest świetny, grafa bajkowa, muzyka nie nuży i stanowi fajne tło dla zmagań. Zagadki jak na razie raczej banalne. Zaliczyłem dopiero 5 leveli (z 15) więc jeszcze trochę grania przede mną. Wydaje mi się że gra będzie krótka ale na szczęście będzie miała jakiś potencjał replayability - żeby zaliczyć trofea trzeba na każdej planszy zebrać wszystkie butelki experience - dużo łatwiej jest to zrobić mając już dopakowanego maga. Rozwój jego postaci pozwala "rysować" mosty, tworzyć skrzynie (na początku tylko 1 na raz, potem więcej) co ułatwia dostawanie się w trudno dostępne miejsca. Gra umożliwia cofnięcie się do dowolnego z zaliczonych już leveli. Sterowanie jest ok - po chwili przyzwyczajenia śmiga się po planszach bez problemu. Fabuła sztampowa do bólu - szkoda klawiatury żeby opisywać. Gram na poziomie trudności medium (no co, casual ze mnie ) i checkpointy są często rozrzucone - czy na wyższym poziomie trudności są rzadziej - tego nie wiem. Na razie tyle, wieczorem pewnie wrócę do świata Trine to może coś dopiszę. PS. Na razie żadnych bugów nie doświadczyłem Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Napiszcie jak trafi się jakaś obniżka bo aktualna cena nie zachęca do kupna. 45 zł to maksimum dla tej gry jak dla mnie. Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Trafił mi sie bug na levelu Wolvercote Catacombs.Otóż w pewnym momencie trzeba pokonac wielki szkielet po czym otwiera sie brama,by przejsc dalej.Slyszalem wyraznie dzwiek otwierania sie przejscia,ale za chorobe nie dalo sie przejsc.Probowalem cofania do ostatniego Checkpointa,ale nic nie pomagalo,musialem wyjsc do glownego menu i od nowa robic level. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi