Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytania:

-gdzie podziała się szara strefa w nr 139 i 140?

-dlaczego jej nie ma?

-czy wróci?

Jeśli odpowiedź już gdzieś jest na forum to wybaczcie, ale jak wpisałem "Szara strefa to nie wyskoczył mi żaden bliski temu temat.

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość logan40
Opublikowano

Dołaczam się do pytania, jestem (byłem??) stałym czytelnikiem SS. Czyżby wyniki ankiety były tak złe dla tego działu ??

Opublikowano
Sciera napisal, ze sa nikle szanse na powrot SS, lecz powodu nie podal. Wielka szkoda, ja rowniez bylem stalym czyte;nikiem Szarej Strefy.

Rowniez dolaczam sie do grona zmartwionych brakiem tego dzialu w PSX-E. :(

Opublikowano

ja rowniez nad tym ubolewam :(. Gdyby to odemnie zalezalo, to ja bym zrezygnowal z Ohio Nippon czy jakos tak, na rzecz wlasnie Szarej strefy. ON jakos zawsze pomijam ... oczywiscie bez obrazy Loki :)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dawać komisję śledczą "Szarastrefa-gate" musimy rozwikłać tą sprawę!

Powody zniknięcia SS mogą być następujące(według mnie ofkoz):

- Autorzy nie mieli czasu/motywacji na pisanie(dziecko,praca, wypadek losowy itd)

-Zanoszą się większe zmiany w PE(patrz- kącik ścigałek zdjęty), i Red nacz szykuje ewolucje rewolucje w formule

-Wyniki ankiety nie były pomyślne dla Strefy

-(Uwaga teoria spisku): Wydawcy zagrozili ,że nie będą wspierali magazynu w którym "promuje" się piractwo ( to by wyjaśniało nagłe zniknięcie kącika)

Droga redakcjo poprosimy o rzucenie światła na tę

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
no i sciera nie chce zdradzic rabka tajemnicy na temat znikniecia szarej strefy a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... :P

... brak tekstu <_< bo taka jest właściwa przyczyna.

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...