Opublikowano 27 marca 200916 l Mam pytania: -gdzie podziała się szara strefa w nr 139 i 140? -dlaczego jej nie ma? -czy wróci? Jeśli odpowiedź już gdzieś jest na forum to wybaczcie, ale jak wpisałem "Szara strefa to nie wyskoczył mi żaden bliski temu temat.
Opublikowano 30 marca 200916 l Dołaczam się do pytania, jestem (byłem??) stałym czytelnikiem SS. Czyżby wyniki ankiety były tak złe dla tego działu ??
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Sciera napisal, ze sa nikle szanse na powrot SS, lecz powodu nie podal. Wielka szkoda, ja rowniez bylem stalym czyte;nikiem Szarej Strefy.
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Sciera napisal, ze sa nikle szanse na powrot SS, lecz powodu nie podal. Wielka szkoda, ja rowniez bylem stalym czyte;nikiem Szarej Strefy. Rowniez dolaczam sie do grona zmartwionych brakiem tego dzialu w PSX-E.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l ja rowniez nad tym ubolewam . Gdyby to odemnie zalezalo, to ja bym zrezygnowal z Ohio Nippon czy jakos tak, na rzecz wlasnie Szarej strefy. ON jakos zawsze pomijam ... oczywiscie bez obrazy Loki
Opublikowano 25 maja 200915 l Dawać komisję śledczą "Szarastrefa-gate" musimy rozwikłać tą sprawę! Powody zniknięcia SS mogą być następujące(według mnie ofkoz): - Autorzy nie mieli czasu/motywacji na pisanie(dziecko,praca, wypadek losowy itd) -Zanoszą się większe zmiany w PE(patrz- kącik ścigałek zdjęty), i Red nacz szykuje ewolucje rewolucje w formule -Wyniki ankiety nie były pomyślne dla Strefy -(Uwaga teoria spisku): Wydawcy zagrozili ,że nie będą wspierali magazynu w którym "promuje" się piractwo ( to by wyjaśniało nagłe zniknięcie kącika) Droga redakcjo poprosimy o rzucenie światła na tę Edytowane 25 maja 200915 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 25 maja 200915 l Na co wam w dobie neta stare niusy o SS w gazetce? W necie bedziecie na bierzaco... xbox-scene, maxconsole, itp
Opublikowano 26 maja 200915 l Autor A na co tobie PE w dobie darmowych recenzji w necie? Gamespot, IGN itd. Papier to papier, dani autorzy to dani autorzy i już.
Opublikowano 20 lipca 200915 l no i sciera nie chce zdradzic rabka tajemnicy na temat znikniecia szarej strefy a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o...
Opublikowano 20 lipca 200915 l no i sciera nie chce zdradzic rabka tajemnicy na temat znikniecia szarej strefy a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... ... brak tekstu <_< bo taka jest właściwa przyczyna.
Opublikowano 21 lipca 200915 l Dotychczasowi autorzy - Yohko i Teruo nie mogą teraz pisać, możliwe, iż to jest powodem.
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Również tęsknię za Szarą Strefą, przecież ten kącik był w PE od zawsze .
Opublikowano 26 listopada 200915 l Autor Ściera! Fenix! Ktokolwiek! Tak trudno jest wyjaśnić dlaczego SS zniknęła?
Opublikowano 20 marca 201015 l Szara Strefa to jest to! Nawet mnie nie nie interesuje ta tematyka ale Y&T tak fajnie potrafią pisać o undergroundzie! SCIERA ODDAWAJ SZARĄ STREFE!