Walker 1 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Temat może wydawać się głupi, wiem o tym. A jednak. Mam obecnie telewizor full hd oraz PS3. I odłożoną kasę na jakiś konkretny film. I teraz zastanawiam się - co Wy byście polecili komuś z dostępnych na rynku tytułów w HD tak aby pokazywało mi to prawdziwą jakość wysokiej rozdzielczości? Ja już jestem przekonany, chodzi o parę osób z mojego otoczenia, które chciałbym przeprowadzić na swoją stronę. Dość często słyszałem, że warto zainwestować w Mrocznego Rycerza, bo doskonale tam widać jak powinny wyglądać filmy w takiej jakości oraz, że film ten wyciska z odtwarzacza wszystkie soki. Z drugiej strony naczytałem się też wiele dobrego o Kung Fu Szał w HD, bo podobno walki potrafią dokręcić śrubę. Nie pytam o to czy te filmy są dobre, bo znam je z DVD, ale chodzi mi o przekonanie innych do takiej jakości. I raczej nie pomogą mi w tym krótkie filmiki National Geographic... Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 W mrocznym rycerzu używali jakichś specialnych, drogich kamer w paru scenach (poscig ciezarowka, pokaz miasta) wiec moze byc na co patrzec. ja natomiast wybrał bym Władce pierścienie Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Ja bym wziął Mhrocznego Rycka, bo w końcu były tam używane kamery IMAXU, jakość niesamowita, a dźwięk genialny. Cytuj
Mati_Siepacz 0 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Ja złapałem sie za glowe ogladajac Listy z Iwo Jimy i Flagi Naszych Ojców. Nie wiem jak oni to robią ale wygląda lepiej niż w rzeczywistości Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 underworld 2 wyglada swietnie, tylko film do dupy ;f Cytuj
Daro^^ 671 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Dziwie się że nikt nie polecił Transformers jeżeli masz wstarczajaco dobry sprzęt grający to smiało inwestuj w ten tytuł Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Dokladnie, Transformers ryje beret i oczy Cytuj
nWo 1 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 co Wy byście polecili komuś z dostępnych na rynku tytułów w HD tak aby pokazywało mi to prawdziwą jakość wysokiej rozdzielczości? w HD to mozesz sobie kupić dowolny film w 720p tobie chodzi o zrycie beretu przez FULLHD czyli 1080p, a jeśli tak to tylko TRANSFORMERS ten film spokojnie przygotuje ciebie na TRANSFORMERS 2 za jakiś rok półtora spokojnie będziesz miał na półce dwa HYPER filmy. ps. krążą plotki że laskom transformers w 1080p sam zdejmuje ubrania Cytuj
hooki 194 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 wall-e, tylko to film animowany więc "jest mu łatwiej" - ale powala ostrością, detalami i efektami. Cytuj
Walker 1 Opublikowano 31 marca 2009 Autor Opublikowano 31 marca 2009 co Wy byście polecili komuś z dostępnych na rynku tytułów w HD tak aby pokazywało mi to prawdziwą jakość wysokiej rozdzielczości? w HD to mozesz sobie kupić dowolny film w 720p tobie chodzi o zrycie beretu przez FULLHD czyli 1080p, a jeśli tak to tylko TRANSFORMERS ten film spokojnie przygotuje ciebie na TRANSFORMERS 2 za jakiś rok półtora spokojnie będziesz miał na półce dwa HYPER filmy. ps. krążą plotki że laskom transformers w 1080p sam zdejmuje ubrania Man, ja natomiast słyszałem, że nie tyle film zdejmuje im ubrania, co widok Optimus Prime'a. ;] No i jasne, że chodzi mi o Full HD, jak mam wybierać pomiędzy średnią czekoladą (720p) a dużą Milką (1080p), to chyba oczywiste co lepiej wybrać. Dzięki za info o Transformersach - porozmawiam z moim portfelem i wysupłać odrobinkę grosza na Dark Knight'a i Transformers. Cytuj
Yuki 3 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 (edytowane) ok...ogolnie w HD siedze odkad sie ukazalo...filmow posiadam tez niemalo wiec mysle zemoge ci pomoc filmami naprawde dajacymi czadu sa: - Ksiaze Kaspian (totalna jazda dla oczu i uszu) - Mirror Mask (schiza polaczona z HD naprawde daje ostro po psychice) - Step Up 2 (dosc ladne i spektuakularne widowisko) - Kungfu Panda / Walle - Mroczny Rycerz - Harry Pottery / Matrixy (chociaz wydanie na HDDVD w wydaniu Collection posiada jeszcze animatrixa) - Transformers - Jumper - I Robot - Resident Evil 3 Te filmy w tej wlasnie kolejnosci jaka wypisalem daja rade Edytowane 7 kwietnia 2009 przez Yuki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi