Don_Pedro 5 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Chyba nikt jeszcze nie zalozyl tematu o tej grze... a TERMINATOR SALVATION wg mnie zapowiada sie swietnie! http://www.gametrailers.com/player/43638.html Obejrzyjcie ten trailer - pokazane sa nawet sceny z gameplay'u - i co ciekawe, grafika wypada naprawde wspaniale! Nie moge doczekac sie premiery gry i jesli jej srednia ocen przewyzszy 80% to biore gre bez zastanowienia! Wojna nuklearna, przyszlosc, maszyny - klimat pelna geba! Cytuj
QTF 8 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 no racja racja... wszystko wyglada az za ladnie. hmm? najbardziej denerwuje brak christiana bale'a jako głównego bohatera(nad czy bardzo ubolewam). Gra ma byc perquelem do filmu ktory bedzie w maju. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 A co Ci przeszkadza w Bale'u ?? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 No własnie chodzi mi o to ze nie bedzie jego twarzy w grze i to jest (pipi)owe;;/;/;/ Tak pozatym to uwazam go za jednego z najlepszych aktorów nowszego pokolenia i bardzo załuje ze nie bedzie jego twarzy tak jak w filmie.;/ Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 aaa zle odczytalem to co napisales. Kurde skoro ma go nie byc to troche lipa:/ Cytuj
QTF 8 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 oto masz dowód. ta twarz wyglada po prostu strasznie http://www.gametrailers.com/player/47273.html Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 No typas troszke za przecietny jak na glownego bohatera. Wyglada strasznie podobnie do tego kolesia z nowego Red Faction:/. No nic grunt zeby gra tak wymiatala jak to zapowiada sie na trailerach. Wiadomo cos kiedy premiera ?? Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Na film dość długo czekałem to i grą postanowiłem się zainteresować, grafika jest nawet ładna zarówno na renderach jak i w grze, gameplay kojarzy mi się z Resistance Retribution w HD, klimat wojny, maszyn i nieuchronnej zagłady może spowoduje otworzenie mojego portfela Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Nowy trailer z gameplayem http://www.gametrailers.com/player/47893.html Gra wygląda kozacko. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2009 Ano, a premiera gry juz w maju Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Najpierw czekam na recenzji. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2009 No, recenzje to podstawa. Ale juz dzis widac, ze T:S ma swietna grafike i klimat. Oczywiscie gra nie bedzie niczym oryginalnym(cover system z Gearsow + inne oklepane motywy), w dodatku pewnie bedzie krotka, ale jesli srednia ocen dla gry przebije bariere 80% to lykam ja w ciemno - oczywiscie na allegro za duzo mniejsza cene w kilka miesiecy po premierze Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Lame. Who wants to play as humans. If your gonna make a Terminator game then I wanna be the freaking Terminator. VashtheStampede Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Gra zapowiada się fajnie i do tego te trofea Platynka łatwa jak barszcz ;p Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Gameplay: http://www.gametrailers.com/player/48243.html Wygląda na to że, będzie co-op. Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Ale dajcie choć na chwilę Arniego;) Terminator bez Gubernatora to już nie ta sama baja;) Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 http://www.gametrailers.com/player/49102.html Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Ale dajcie choć na chwilę Arniego;) Terminator bez Gubernatora to już nie ta sama baja;) Dokladnie i niemoge sie z tym pogodzic ze niebedzie arniego w filmie i facjaty bale'a w grze Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Silnik gry wyglada jak z gears'ow. Moze byc fajnie, dobrze ze lubie klimaty terminatora ;d Ogolnie nie jest to must-have ale kupic go kilka miesiecy po premierze badz jakas uzywke dla prostych pucharkow to czemu by nie Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Gra zapowiada się fajnie i do tego te trofea Platynka łatwa jak barszcz ;p (...)Dlatego właśnie wiem, że gra będzie totalną padaką, a devsy doskonale sobie z tego zdają sprawę, stąd Złoto za przejście poziomu (ukończ lv 1 - gold WTF?). Do tego będzie na maxa liniowa - brak innych trofeów za wykonywanie poszczególnych zadań etc. Wypożyczę 'to to' jakem trophy whore by wyciągnąć tą platyne bo wkurzał się będę jak będę widział u wszystkich moich znajomych ten puchar, ale na bank nie wyskoczę z 40 funciaków na ten 'shit' (że też SONY nie ma żadnych restrykcji co do poziomu trudności zdobywania poszczególnych trofeów). W Eat Lead jest wprawdzie brązowy pucharek za wciśnięcie Pauzy, ale ta gra to parodia z zamierzenia (i niestety swój własny najgorszy żart- bo kiepska jest jak czerwony barszcz bez uszek). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Wersja 360 tez ma latwe osiagi. Coop moze bedzie ratowal gre ew nas ona milo zaskoczy. 7 dla takiej produkcji to bedzie duzo Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 W Eat Lead jest wprawdzie brązowy pucharek za wciśnięcie Pauzy, ale ta gra to parodia z zamierzenia (i niestety swój własny najgorszy żart- bo kiepska jest jak czerwony barszcz bez uszek). A grałeś w Prince Of Persia ?. Co do samej gry, cóż gdyby oferowała "coś więcej" to rozważyłbym nawet jej zakup (RF3 jednak będzie u mnie w domu ), przynajmniej te trofea mnie zachęciły by to spróbować od qmpla. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 http://www.gametrailers.com/player/49246.html Graficznie gra prezentuję za(pipi)iście, do tego co-op, do tego tematyka Terminator-a, do tego gra przypomina mi Girsy . Pewno nie jest to tytuł do kupienia za 200 stówy, ale na wymiankę, pożyczenie czy jak stanieję przynajmniej o połowę to łykam go na pewno. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 No wlasnie co do tego co-op'a. Obilo mi sie o uszy, ze co-op TYLKO offline? <_< Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi