Opublikowano 28 marca 200916 l Chyba nikt jeszcze nie zalozyl tematu o tej grze... a TERMINATOR SALVATION wg mnie zapowiada sie swietnie! http://www.gametrailers.com/player/43638.html Obejrzyjcie ten trailer - pokazane sa nawet sceny z gameplay'u - i co ciekawe, grafika wypada naprawde wspaniale! Nie moge doczekac sie premiery gry i jesli jej srednia ocen przewyzszy 80% to biore gre bez zastanowienia! Wojna nuklearna, przyszlosc, maszyny - klimat pelna geba!
Opublikowano 28 marca 200916 l no racja racja... wszystko wyglada az za ladnie. hmm? najbardziej denerwuje brak christiana bale'a jako głównego bohatera(nad czy bardzo ubolewam). Gra ma byc perquelem do filmu ktory bedzie w maju.
Opublikowano 28 marca 200916 l No własnie chodzi mi o to ze nie bedzie jego twarzy w grze i to jest (pipi)owe;;/;/;/ Tak pozatym to uwazam go za jednego z najlepszych aktorów nowszego pokolenia i bardzo załuje ze nie bedzie jego twarzy tak jak w filmie.;/
Opublikowano 28 marca 200916 l aaa zle odczytalem to co napisales. Kurde skoro ma go nie byc to troche lipa:/
Opublikowano 28 marca 200916 l oto masz dowód. ta twarz wyglada po prostu strasznie http://www.gametrailers.com/player/47273.html
Opublikowano 28 marca 200916 l No typas troszke za przecietny jak na glownego bohatera. Wyglada strasznie podobnie do tego kolesia z nowego Red Faction:/. No nic grunt zeby gra tak wymiatala jak to zapowiada sie na trailerach. Wiadomo cos kiedy premiera ??
Opublikowano 29 marca 200916 l Na film dość długo czekałem to i grą postanowiłem się zainteresować, grafika jest nawet ładna zarówno na renderach jak i w grze, gameplay kojarzy mi się z Resistance Retribution w HD, klimat wojny, maszyn i nieuchronnej zagłady może spowoduje otworzenie mojego portfela
Opublikowano 11 kwietnia 200915 l Nowy trailer z gameplayem http://www.gametrailers.com/player/47893.html Gra wygląda kozacko.
Opublikowano 11 kwietnia 200915 l Autor No, recenzje to podstawa. Ale juz dzis widac, ze T:S ma swietna grafike i klimat. Oczywiscie gra nie bedzie niczym oryginalnym(cover system z Gearsow + inne oklepane motywy), w dodatku pewnie bedzie krotka, ale jesli srednia ocen dla gry przebije bariere 80% to lykam ja w ciemno - oczywiscie na allegro za duzo mniejsza cene w kilka miesiecy po premierze
Opublikowano 11 kwietnia 200915 l Lame. Who wants to play as humans. If your gonna make a Terminator game then I wanna be the freaking Terminator. VashtheStampede
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l Gra zapowiada się fajnie i do tego te trofea Platynka łatwa jak barszcz ;p
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Gameplay: http://www.gametrailers.com/player/48243.html Wygląda na to że, będzie co-op.
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Ale dajcie choć na chwilę Arniego;) Terminator bez Gubernatora to już nie ta sama baja;)
Opublikowano 12 maja 200915 l Ale dajcie choć na chwilę Arniego;) Terminator bez Gubernatora to już nie ta sama baja;) Dokladnie i niemoge sie z tym pogodzic ze niebedzie arniego w filmie i facjaty bale'a w grze
Opublikowano 12 maja 200915 l Silnik gry wyglada jak z gears'ow. Moze byc fajnie, dobrze ze lubie klimaty terminatora ;d Ogolnie nie jest to must-have ale kupic go kilka miesiecy po premierze badz jakas uzywke dla prostych pucharkow to czemu by nie
Opublikowano 12 maja 200915 l Gra zapowiada się fajnie i do tego te trofea Platynka łatwa jak barszcz ;p (...)Dlatego właśnie wiem, że gra będzie totalną padaką, a devsy doskonale sobie z tego zdają sprawę, stąd Złoto za przejście poziomu (ukończ lv 1 - gold WTF?). Do tego będzie na maxa liniowa - brak innych trofeów za wykonywanie poszczególnych zadań etc. Wypożyczę 'to to' jakem trophy whore by wyciągnąć tą platyne bo wkurzał się będę jak będę widział u wszystkich moich znajomych ten puchar, ale na bank nie wyskoczę z 40 funciaków na ten 'shit' (że też SONY nie ma żadnych restrykcji co do poziomu trudności zdobywania poszczególnych trofeów). W Eat Lead jest wprawdzie brązowy pucharek za wciśnięcie Pauzy, ale ta gra to parodia z zamierzenia (i niestety swój własny najgorszy żart- bo kiepska jest jak czerwony barszcz bez uszek).
Opublikowano 12 maja 200915 l Wersja 360 tez ma latwe osiagi. Coop moze bedzie ratowal gre ew nas ona milo zaskoczy. 7 dla takiej produkcji to bedzie duzo
Opublikowano 12 maja 200915 l W Eat Lead jest wprawdzie brązowy pucharek za wciśnięcie Pauzy, ale ta gra to parodia z zamierzenia (i niestety swój własny najgorszy żart- bo kiepska jest jak czerwony barszcz bez uszek). A grałeś w Prince Of Persia ?. Co do samej gry, cóż gdyby oferowała "coś więcej" to rozważyłbym nawet jej zakup (RF3 jednak będzie u mnie w domu ), przynajmniej te trofea mnie zachęciły by to spróbować od qmpla.
Opublikowano 15 maja 200915 l http://www.gametrailers.com/player/49246.html Graficznie gra prezentuję za(pipi)iście, do tego co-op, do tego tematyka Terminator-a, do tego gra przypomina mi Girsy . Pewno nie jest to tytuł do kupienia za 200 stówy, ale na wymiankę, pożyczenie czy jak stanieję przynajmniej o połowę to łykam go na pewno.
Opublikowano 15 maja 200915 l No wlasnie co do tego co-op'a. Obilo mi sie o uszy, ze co-op TYLKO offline? <_<