Kenet 0 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 by Allu: Wielka gratka dla miłośników Japońskich gier o skomplikowanej fabule. Lux-Pain kilka dni temu nareszcie pojawił się w zrozumiałej wersji na rynku Amerykańskim! Czym jest Lux-Pain? Tekstową przygodówką na Dual Screen, w której zbadamy sprawę zabójstw przez robako podobe istoty o nazwie “Silent” oraz pomożemy zemścić sie na nich głównemu bohaterowi. Generalnie będzie fajnie! Filmiki i dalsze informacje. http://www.frontgracza.pl/2009/03/lux-pain-wooow/ Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Bo to Visual Novel pełną gębą no i te mini gierki są takie sobie, zwłaszcza walka z cichymi ale ogólnie na godzinkę, dwie w podróży nawet nawet Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Giera świetna, aczkolwiek na dłuższą mete może nużyć (takie Time Hollow dla wielu może być lepszym wyborem), niemniej jak na tekstową nowelę jakoś mnie niespecjalnie nużyła (przy takim Fate np to zasypiałem ^_0), dla mnie produkcja na 8/10, kurczę spodziewałem się że będzie trochę lepsza (w wersję japońską grałem od premeiry, ale nic nie rozumiałem). Cytuj
Ari 1 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 szybko odłożyłem na bok, szkoda mi było czasu. Time Hollow jest spoko, ale tu przegięto. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 (edytowane) 19h zajęło mi przejście gry, i nawet 35% archive nie odblokowałem LOL! Od połowy się rozkręca, tylko przyjemność z gry psują liczne błędy w tłumaczeniach, aż się nóż w kieszeni otwiera jak ewidentnie widać BUBLE; np forum w net cafe było tłumaczone przez kogoś kto w ogóle skryptu na oczy nie widział, i tak jedna ONA z gry jest ON w topicach, literówki i inne wpadki, okropność ;p Sama gra jak dla mnie 7/10 no i na długo starczyło bo grałem 1h max 1.5h na dzień i to nie codziennie EDIT: Producenci nie próżnują, wydali w JP następną nowelę, która zachacza o podróże w czasie czekać tylko na wydanie US/EU, ale z lepszym tłumaczeniem :E ... Edytowane 5 maja 2009 przez sakiu Cytuj
Di 839 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Właśnie zacząłem grać i mam pytanie - czy tylko u mnie jest tak cicho? o_O (wiem, że odkopuję temat, ale męczy mnie to ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi