Scorp1on 8 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Na dniach dojdzie do mnie HW *- szukam osoby ktora bedzie chciala pograc dla pewnych osiagniec jak np. - ukonczenie gry na coop - ukonczenie map w wyznaczonym czasie na Heroic - Legendary - i jakies tam * pierw bede chcial skonczyc single, poszukac czasek,itp potem coop by wiedziec co trzeba zrobic, itp wiec na weeku mysle ze bede gotowy juz na GS A przy okazji posparowac sie na mulit <noob> Cytuj
[InSaNe] 2 508 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Ja bym pogral, ale nie moge nic obiecac, bo ostatnio mam strasznie malo czasu i nie zanosi sie na razie, zebym mial go wiecej... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ok, narazie mam Dantego do gry Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Ktoś chętny pograć w coop'a na legendary??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi