Hurin 0 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jak wam się podoba karcianka, co sądzicie o dodatku. U mnie Fifka przeżywa renesans jeżeli jest ktoś chętny to jestem wieczorami po 23:00 do około 2:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 ja wlasnie sciagam. Mialem informacje, ze dodatek jest za darmo, jednak gdzies na sieci czytalem, ze istanieje wersja Pro - platna. Jak to w koncu jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jak dla mnie ten dodatek jest do du... Wiele opcji z niego mogli dać do Trybu Menedżerskiego i Edycji Zawodnika.Pomysł z kartami kompletnie nie trafiony IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 ale mecze rozgrywa sie online ? ktos moglby napisac po krotce na czym Ultimate polega ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hurin 0 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jest to osobny tryb gry(płatny). Zespół budujemy od zera. Stroje, trenerów oraz zawodników otrzymujemy poprzez kupienie paczek z kartami (pamięta ktoś taki album euro96 ). Są trzy rodzaje paczek: brązowe, srebrne oraz złote. Kasę (wirtualną) zdobywamy za rozegrane mecze. Do dyspozycji mamy puchary i mecze towarzyskie (zarówno solo jak i online). Ja gram na ps3 jak by ktoś chciał się wymienić jakimiś zawodnikami to pytać!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 ile to kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 zagrałem 5 meczów wypas. szkoda ze teraz płatne. znacie jakis sposób na ominięcie tego ? albo moze sie zrzucimy na 1 zespół? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi