Zimol 85 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Co się stało z działem Halo Arena?! Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 (edytowane) ktoś nas ładnie wy(pipi)ał ;p nawet takie perełki jak "szczelajonce pistolety" zabrali ;/ Edytowane 1 kwietnia 2009 przez Haibane Cytuj
KILa 4 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 (edytowane) No tak to jest jak dzieci bawia sie bazami danych albo prima aprilis Edytowane 1 kwietnia 2009 przez KILa Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Co się stało z działem Halo Arena?! A co z bezcennymi, archiwalnymi postami kolegów Zimola i Uznego? Czy zostaly wyryte na kamiennych tablicach i zakopane dla potomnych? Oo Cytuj
KILa 4 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Moze silnik forum nie wytrzymal tak intelektualnego tematu Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 CO to ma być ja się pytam, jakaś kpina LOL gdzie jest nasza historia, gdzie jest forum HALO LOL Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 (edytowane) Prima aprilis, pseudozarty rapera, tlumaczcie to jak chcecie. Jutro bedzie ok. albo nie Edytowane 1 kwietnia 2009 przez Uzny Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Nie ma to jak zmiana serwera na gorszy (ciecia kosztow). Trzeba bylo odciazyc baze danych, a ze administracja stwierdzila ze i tak sie tu malo dzieje padlo na Arenke . Jak pewnie zauwazyliscie forum troche szybciej zaczelo smigac po 'wycieciu' Areny :S. Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ta jasne, a jutro koniec swiata Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ta jasne, a jutro koniec swiata Grudzien 2012 <_< Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 a Ty w Trelle sie bawisz , on tez ma cynka ze w 2013 jakos bedzie koniecc, rapeer nie pie.r.dziel tylko wlacz to forum, juz wszyscy sie przestraszyli Cytuj
KILa 4 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ciecia kosztow lol, na pewno bardzo duzo miejsca w bazie zajmowal ten dzial Dawaj turnieje bu kurna musze cos sprawdzic. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2009 a chcialem linka do zasad MLG v6, Raptor, ty nam tu kryzysem ekonomicznym się nie zasłaniaj, żartownisiu Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Chciałbym tyko powiedzieć, że: 1. Zabrało jeszcze sporo innych tematów z różnych sub-for. 2. Rano wyskoczył mi i kilku innym osobom critical error na forum i był alert u technicznych PE 3. Diabeu gdzieś tam pisał, że muszą przekonwertować forum (nie pytajcie o co chodzi bo nie wiem) 4. W identycznej sytuacji, jakiś miesiąc-dwa temu szlag trafił całe sub-sub-forum Secret Service i musieliśmy robić wszystko od nowa Reszta to domysły, choć wg. mnie nie wygląda to za różowo. Pytajcie Adminów Cytuj
Halyna z PKT 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ło jak tu fajnie czysto, posprzątane i w ogolę. Chciałem sprawdzić gdzie jest ten turniej w Łodzi. No ale cóż teatrów nie ma zbyt wiele to za którymś razem trafie:} Zresztą nikt już nie gra w halo to po co trzymać śmieci na serwerze? CHESSMASTER LIVE rulez, tam przynajmniej lagów nie ma:) Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 No i znowu sie forum wysypalo... widzicie, wcale nie sciemniam :S Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ogolnie w planach jest zmniejszenie forum i nie wykluczone, ze pare innych dzialow tez poleci. Cytuj
KILa 4 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Nono bo do katowic sie przejade Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Wiecie o co chodzi, nie? Reklam za mało. W miejsce Halo Arena walnie się kilka kolorowych bannerków i linków, żeby ktoś coś kupił. To co się dzieje to kpiny. Strony nie ma, forum jest. Społeczność TWORZY się sama. Dają nam piasek, a my budujemy im zamek. Organizujemy się wokół PE, pomagamy tworzyć, co jakiś czas stąd tutaj coś wezmą do czasopisma, radzą się i pytają. Nie jest to tak, że oni z łachy wyłożą kilka złotych i niech nawet nie próbują marudzić. Nie wiem, czy by mnie jeszcze gazetka interesowała, jakby zamknięto forum. Chyba by mnie szlag trafił . Jeżeli to co tutaj było zniknęło i nie wróci, to to proszę państwa, jest FAIL wszechczasów. Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Trzeba bedzie sie przeniesc Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 (edytowane) Mam nadzieje, że to prima aprilisowy nie smieszny zart. To forum zawierało dużą część mojego czasu tu spedzonego, wszystkie tematy, wszystko co sie dzialo, to forum głównie odwiedzam tylko dla halo areny, gdyby nie ona to w ogole bym tu nie wchodził, tematy maja wrócić ! Edytowane 1 kwietnia 2009 przez Flaha Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 No dokładnie, jak to naprawdę zniknęło z baz danych to... nie da się tego słowami opisać. Ile tu było czytania i śmiechu . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi