Kerlo 2 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 A krowy latają i łajnem strzelają... Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ludzie słuchajcie musimy tutaj wypowiedzieć swoje zdanie na ten temat, bo jak nie wykażemy zainteresowania to oni nas oleją, uznają, że nie potrzebujemy tego forum, to do tych którzy aby obserwują i czekają na rozwój zdarzeń ! Dla mnie cale forum PE nie istnieje bez Halo areny, czuję się po części właścicielem tego działu zresztą jak chyba każdy kto rozkręcał tą scenę i wkładał dużo trudu w to wszystko! Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 (edytowane) a kij im w oko jak nas nie chca, kiedy rusza strona pgl ? Edytowane 1 kwietnia 2009 przez JuanMag Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ludzie słuchajcie musimy tutaj wypowiedzieć swoje zdanie na ten temat, bo jak nie wykażemy zainteresowania to oni nas oleją, uznają, że nie potrzebujemy tego forum, to do tych którzy aby obserwują i czekają na rozwój zdarzeń ! Dla mnie cale forum PE nie istnieje bez Halo areny, czuję się po części właścicielem tego działu zresztą jak chyba każdy kto rozkręcał tą scenę i wkładał dużo trudu w to wszystko! Oni od tych onych czy od tamtych ? Jak od tych to moze maja jakies powiazania z onymi. Ktos sobie zrobil chyba jakis zart PA ukrywajac prawie wszystkie tematy. Chyba, bo nie mam czasu kopac w logach kto co i kiedy. Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 kto sie nabral ten musk (andrzej). Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ludzie słuchajcie musimy tutaj wypowiedzieć swoje zdanie na ten temat, bo jak nie wykażemy zainteresowania to oni nas oleją, uznają, że nie potrzebujemy tego forum, to do tych którzy aby obserwują i czekają na rozwój zdarzeń ! Dla mnie cale forum PE nie istnieje bez Halo areny, czuję się po części właścicielem tego działu zresztą jak chyba każdy kto rozkręcał tą scenę i wkładał dużo trudu w to wszystko! Oni od tych onych czy od tamtych ? Jak od tych to moze maja jakies powiazania z onymi. Ktos sobie zrobil chyba jakis zart PA ukrywajac prawie wszystkie tematy. Chyba, bo nie mam czasu kopac w logach kto co i kiedy. W końcu jakaś konkretna odpowiedź, wybacz za tych "onych" miałem na myśli administracje tego forum. Cieszy mnie fakt, że forum nie zostało skasowane, a żart co najmniej nie śmieszny. Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 (edytowane) Jak to byl fajny zart to grat. , ktos z Twoich "podwladnych" to zrobil, nie powinienes tego tak zostawic , niedlugo beda robic co chca .,.. sory juz robia Edytowane 1 kwietnia 2009 przez JuanMag Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 (edytowane) Od pierwszej chwili myślałem, że to żart. Ale po wcześniejszych jazdach na tym forum (GTA SA, rodzyny itd.) to dzisiejsza data wydała mi się tylko zbiegiem okoliczności. Żeby dalej było śmiesznie, przy przywracaniu bazy danych zawsze może pójść coś nie tak i z Halo Areny będzie d,upa . Edytowane 1 kwietnia 2009 przez raven_raven Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 To musiał być joke i był joke :PP Ale dało to nam do myślenia że warto byłoby gdzieś zarchiwizować wszystkie posty ;] Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 No, dopiero teraz uwierzyłem do końca, że to żart. Albo był taki dobry, albo takie mam przeżycia związane z administracją xD. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 a Ty w Trelle sie bawisz , on tez ma cynka ze w 2013 jakos bedzie koniecc, rapeer nie pie.r.dziel tylko wlacz to forum, juz wszyscy sie przestraszyli Raptor dobrze pisał. Jak w 2012 wyjdzie xbox720 to będzie koniec świata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi