Gość Gosc_system95_* Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 więc tak kupiłem tydzien temu konsole xbox 360 i niemam pojecia jak uruchomic xbox live gold na 30 dni ktore powinienem miec jezeli kupiłem nową konsole .
Scorp1on 8 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Zaloz sobie konto "karte gracza" gdy bedziesz podpiety do live
Nightmare90 25 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 (edytowane) Tworzysz nowe konto podłączasz kabel ethernet jesli sieć blokuje MAC to dodajesz go w konsoli i normalnie rejestrujesz konto przy pomocy konsoli i internetu po rejestracji dostaniesz status gold, przy pierwszych trzech razach. (3 różne konta) Edit : signap mnie ubiegł Edytowane 1 kwietnia 2009 przez Nightmare90
Gość Gosc_system95_* Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 ethernet to kabel od internetu zrobilem juz jedno konto i nie dostalem live gold
Nightmare90 25 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Powiedzmy że masz nówke konsole ze sklepu podłączasz ją i tworzysz zwykłe konto np. userPL wpinasz kabel internetowy np. z modemu czy z czego tam masz internet i sprawdzasz w konsoli połączenie czy , aby napewno masz ten internet w samej konsoli i wtedy dajesz dołącz do usługi xbox live i tam musisz podać szereg informacji jak mail, dane osobowe i koniecznie kod pocztowy (jeśli logujesz sie na USA musisz znajść kod i miasto tam pasujące) wtedy kończysz tą rejestracje i automatycznie powinieneś mieć Golda, oczywiście jeśli konsola napewno była nówką.
Arek_ 20 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ja mam pytanie drugą mańkę Jak zrobić by nie dostać 30 dni gold? Boję się, że jak zrobię konto na konsoli to dostanę golda (który się zmarnuje), a chcę mieć srebrne, ale być online.
TeBe 142 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Ja sobie stworzyłem Gamertaga na stronie Xboxa, a nie na konsoli i przy pierwszym podpięciu konsoli do neta golda na to konto nie dostałem
Gość Gosc_system95_* Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 tak na 100 % jest nówką kupiłem jak 8 dni temu w rtv euro agd a jak naciskam na dolą do usługi xbox live to tam najpierw mam podac meil potem haslo wiec musze sie zarejestrowac na stronie internetowej xbox live zrobilem tak wpisałem haslo i email wstukałem do konsoli weszlo i mam albo zapłacic odrazu przez kartę kredytową lub kartę abonamentową .
marek2 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Musisz wybrać że nie chcesz na razie golda i ci automatycznie da triala jak wybierzesz konto silver
Rekomendowane odpowiedzi