Zaton. 19 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 I jak się kierunek rozwoju serii podoba? Bo mnie bardzo. Fpis jak cholera. O wiele lepiej niż w pierwszej wersji Maria ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Na tą chwilę Lin i ta dziewczynka nie zachwycają, ale nie sądzę by byli jakoś nadmiernie eksponowani. Za to wojsko jest świetnie pokazane. Mustang ma dużo lepiej zarysowany charakter. A pani porucznik Ross raczej żyje. Było widać że Płomienny gra, tak samo Armstrong. I motyw z patologiem potwierdzającym jej tożsamość, świadczy wręcz dobitnie że to nie ona, tylko że tak ma myśleć armia i spiskowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Całkiem nieźle, ale to że Mustang zrobił z niej grzankę? Niech ktoś kto czyta mangę walnie mi spoilera, bo zwyczajnie nie wierzę, żeby ją tak zwyczajnie usmażył... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Aha. Spoilery z mangi mają być dodatkowo oznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ktokolwiek widzial samo zdarzenie? Jak dla mnie to Ross zyje, tyle ze Mustang to ukrywa. I tylko ja mam wrazenie, ze Ci ktorzy zwineli Ross byli kierowani przez Greed, tyle ze jak zwykle w zmienionej postaci? . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Miałem racje. Fajny odcinek. Bywały fajniejsze, ale ten nie ma się czego wstydzić. Zresztą tak jak cała seria. Stonowali troszkę comic relief, czy jak tam to się profesjonalnie wśród fanów bajeczek nazywa i jest teraz w sam raz, nie mniej ni więcej niż w pierwszej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Znowu pytanie do kogoś kto czyta mangę, czy Bradley stoczy walkę jeszcze z kimś, jak to jest ukazane przez chwilę w openingu? Uwielbiam jak ten koleś tymi szablami wymiata. Nowego odcinka, pomimo że jest już w HD na dysku jeszcze nie oglądałem, pewnie jutro przejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Napewno bedzie, logika tak nakazuje ;P A mi wlasnie brakowalo tego 'comic relief' (o ile to sie tak nazywa faktycznie ) troche, ale dobrze ze w ogole byl, bo jakby calkiem wywalili to mega lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Znowu pytanie do kogoś kto czyta mangę, czy Bradley stoczy walkę jeszcze z kimś, jak to jest ukazane przez chwilę w openingu? Uwielbiam jak ten koleś tymi szablami wymiata. Nowego odcinka, pomimo że jest już w HD na dysku jeszcze nie oglądałem, pewnie jutro przejrzę. Greed, atakuje Ran Fan(czy jak jej tam), I teraz szturmuje swoją siedzibę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jak to o mandze to napisz ,ze o mandze, bo nie wiem czy moge czytac xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 znowu mi to zrobili i usmiercili Hughesa =[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Od tej pory jeśli nie będzie wyraźnie napisane o czym jest spoiler, będą warny. Należy pisać czy spoiler dotyczy serii starej, nowej czy mangi! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 nadrobilem zaleglosci w odcinkach, anime nadal trzyma sie scisle mangi? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Od tej pory jeśli nie będzie wyraźnie napisane o czym jest spoiler, będą warny. Należy pisać czy spoiler dotyczy serii starej, nowej czy mangi! Zostało zadane pytanie na temat mangi to odpisałem. Nie byłoby problemów gdyby ludzie czytali też cytaty <_< Tak więc, moja wypowiedź dotyczyła mangi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dla pewności jednak proszę się stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dla pewności jednak proszę się stosować. Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wiem, ze bylo cytowane co do mangi, ale ludzie czasami potrafia odpowiedziec zupelnie na co innego. To wolalem sie upewnic :] Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wiem, ze bylo cytowane co do mangi, ale ludzie czasami potrafia odpowiedziec zupelnie na co innego. To wolalem sie upewnic :] Spoko, ważne, że walczy ^_^ Z mangi: W następnym chapie może pokażą walkę właśnie Bradleya z Ling-Greedem i "niedźwiedziem" z Briggs. Tak przynajmniej kończył się chap z przed wakacji, kiedy stali wszyscy gotowi do boju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ostatnie dwa odcinki naprawdę w porządku, zaczynają się ciekawe rzeczy dziać i oglądanie kolejnych odcinków nie wiąże się już dla mnie wyłącznie z wyliczaniem po kolei co zostało s(pipi)e względem oryginalnej serii. Mimo wszystko zastrzeżenia dalej mam. Przede wszystkim nie zgodziłbym się z tym, że przyhamowali z comical relief. Nadal jest tego zdecydowanie za dużo, przeważnie strasznie suche i powpychane w złych momentach. 3/4 postaci na ten moment to komedianci, którzy w środku poważnej sceny są w stanie puszczać głupie minki, łezki, dymki i inne gó/wna rozbijające klimat. Druga sprawa to irytująco pompatyczne i wzniosłe do granic wytrzymałości monologi bohaterów. No kur/wa szczytem była ckliwa rozkmina nad szarlotką. Scena miała być chyba wzruszająca w zamyśle, a je/bnąłem śmiechem. Aż mi się przypomniało W pierwszej serii jakoś udało się tego typu podniosłe sceny i monologi pokazać z większym smakiem i bez wzbudzania zażenowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) Spoiler odnośnie tego kim jest Pride: Syn Bradleya PS: Jako, że anime jeszcze nie doszło do postaci Pride'a to chyba logiczne że rzucam info z mangi. Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Już za kilka dni nowy chapter mangi Ciekawe jak sie sytuacja rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 :o Tylko tyle na temat nowego odcinka. Chyba jeszcze nie widzialem nigdzie takiej rzezni w jednym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 No, musze się zgodzić :F Nowy ep wgniótł mnie w ziemię ;] Szkoda, że Barry zginął, i to w tak głupi sposób Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A ja nawet jeszcze nie pobrałem wersji od [Eclipse], jeżeli jest lepszy od tego odcinku gdzie Bradley siekał szablami to już załączam p2p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Mustang jest dla mnie póki co najlepsza postacią. Nowy odcinek jedwabisty, podoba mi się to w jakim kierunku idzie ta seria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi