McDrive 3 079 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Jako że jest to temat o FMA to skomentuję w jednym zdaniu 100 chapter: JAK ONI MOGLI ZROBIĆ TO RIZIE?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Dziecko jej zrobili? mangowe spoilery: Z tego co widziałem na /a/ po fotach dostała lekkiego szlaga, nie z takich rzeczy ludzie w anime wychodzili cało. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Dziecko jej zrobili? mangowe spoilery: Z tego co widziałem na /a/ po fotach dostała lekkiego szlaga, nie z takich rzeczy ludzie w anime wychodzili cało. ŁAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Proszę, powiedzcie mi, że źle zrobiłem wyłączając nowy ep po dziesięciu minutach, i że tam potem jest już normalna fabuła :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Podobno to recap jest... Ja jeszcze nie oglądałem bo subów nie mogę znaleźć. edit: w gruncie rzeczy spodziewałem się mniej ambitnego zlepku scen retrospekcyjnych, a tutaj trochę nowości jest - fakt, nie fabularnych, tylko schiz Hohenheima, ale fajnie się to prezentuje. Szkoda tylko że trzeba czekać na spotkanie z Ojcem kolejny tydzień. Edytowane 13 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Około 5 minut nowego materiału (wliczając OP i ED), uwielbiam odcinki powtórkowe. F**k you FMA, f**k you... :confused: Ta muzyka w openingu ssie według mnie, w porównaniu z pierwszą serią to jakaś kaszana jeśli chodzi o dobór repertuaru. Pierwszy i drugi jeszcze uszły, ale trzeci jest fatalny pod tym względem (animacja świetna). Poza tym ten nowy opening zawiera spoilera lekkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Jakiego spoilera? Widać ekipę Homonokulusów, w tym chyba Pride, ale w cieniu... Muzyka nie jest zła, wręcz przeciwnie. Jak już Ci się osłucha, to nie będziesz narzekał - mnie nigdy nie podoba się muza z jakiegokolwiek op po pierwszym obejrzeniu (z wyjątkiem Ergo Proxy i Monstera) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Wokal w openingu rzeczywiście ssie. Co do spoilera, to chodzi chyba o Lin Yao, który dołączy do homunculusów jako kolejny Greed , no ale to się ma, z tego co było widać w zapowiedzi, w kolejnym odc. wydarzyć, więc aż tak bardzo nie zje/bali A sam odcinek jak na powtórkowy to całkiem fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Jak coś jest niezłe to od razu wpada w ucho, no ale może rzeczywiście po kilku odsłuchach z fatalnego zmieni status na średniawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Bóg Was nie kocha za to że oglądacie te glimpsy z następnego odcinka. Na co Wam to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WaTp7GR7wx4 <- nowy op, dla zainteresowanych Kim jest ta kobieta w 0:58 btw ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Kim jest ta kobieta w 0:58 btw ? Siostra Armstronga Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Bóg Was nie kocha za to że oglądacie te glimpsy z następnego odcinka. Na co Wam to? Rzadko rzucam okiem na zapowiedzi następnych odcinków ale niekiedy są nagrane z jajem przez aktorów i fajne się je ogląda (akurat nie te z FMA). W seriach, które nie są na podstawie mang lub nowel jak np: TTGL podczas emisji dzięki obczajeniu tych 20 sekund można było prowadzić całodniowe dysputy co się stanie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 ep 27 straszba bieda, co to mialo byc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Odcinek 28 bardzo dobry, chyba najlepszy jak do tej pory. Nie rozumiem tylko po jaką cholerę upychają na siłę te durne, pseudo-śmieszne scenki, liczyłem na to, że chociaż przy spotkaniu z dziadkiem sobie odpuszczą... szkoda Linga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 E tam, za(pipi)isty motyw. Zupełnie mnie zaskoczył. Odcinek niezły, ale niewiele tłumaczący niestety, więc troszkę gorszy od 26. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Fajny ten nowy epek, ale nie zakończył się jakoś mega specjalnie. Czekam aż wprowadzą Pride'a, bo to zdecydowanie najfajniejszy homunculi. No i chińczyk na pewno z tego wyjdzie w końcu musi uratować swój klan! Ach ta motywacja bohaterów anime... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 No wszystko fajnie, ale ta mała chinka czikulinka tak mnie pod/(pipi)ia że szok. Ja się pytam, po chu/j ją tutaj wcisnęli ? Teraz niech dojdzie jeszcze ta banda militrnych cudaków z openingu i będziemy mieli kolejnych rozmywaczy klimatu ; / A tak poza tym, to według zapowiedzi kolejny odcinek raczej z gatunku tych o niczym :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Najlepszy moment odcinka :F A tak serio, to ep bardzo dobry Ciekawym tylko, czy Ling wróci do siebie. A, i zastanawia mnie, kim jest Father Edytowane 20 Października 2009 przez Zaton. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 No wszystko fajnie, ale ta mała chinka czikulinka tak mnie pod/(pipi)ia że szok. Ja się pytam, po chu/j ją tutaj wcisnęli ? Może dlatego, że była też w mandze? Odcinek był świetny, sporo akcji, pytań bez odpowiedzi i nawet humoru (niektórzy widzę go nie trawią). Teraz czekam jak się pojawi ta wielka blondyna i jej pomagierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Jak pamiętam umieszczenie siostry Andersona w komicznym motywie jednoodcinkowym w serii pierwszej, to już teraz deklaruje się że wolę to na co się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Zaczynaja mnie meczyc zarty ze wrostu Eda, ile mozna Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Jestes karlem? Odcinek fajoski, tylko teraz coraz bardziej mnie zastanawia ta rozmkina Father-Hohenheim. Do tego jeszcze to co bylo w poprzednim odcinku, jakby kuzwa mial alter ego, ktore wyszlo i uksztaltowalo sie oddzielnie :? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Old shit is old. Ja nie jestem karłem, a też mnie to wkurza. Co do Ojczulka i Hohenhajma, być może podtytuł Brotherhood odnosi się nie tylko do małego blondyna i jego gadającej konserwy? Byłoby ciekawie gdyby staruszkowie okazali się braćmi (bo na ojca i syna to raczej nie wyglądają). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Podtytuł "Brotherhood" został nadany wyłącznie na potrzeby amerykanów (żółtki uznaly chyba, że są zbyt głupi i nie będą wiedzieć, że to nowa seria). W Japonii tego nie używają, nawet podczas openingu nie mam tam nic oprócz napisu FULLMETAL ALCHEMIST. Myślałem podobnie jak ty o ich relacji Kazuo, ale spoiler, spoiler, spoiler.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi