Skocz do zawartości

Fullmetal Alchemist

Featured Replies

• Odpowiedzi 726
  • Wyświetleń 121,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moge cie zapewnic ze nie bedzie

• No nie poczytasz, bo mi się pisać nie chce, HEHEHE   Nie no, co do plusów brotherhooda masz w sumie rację. W pierwszej serii niepotrzebnie zrobili homunculusa z , zbyt oczywiste i na siłę to by

• A FMA to niby coś więcej? Litości.         Dla mnie odcinek mało ciekawy, bo po prostu główny ciężar przeszedł na akcję z Winry, która niestety nie dała rady tego dźwignąć, przez co mi się dłużył

Opublikowano

W tytule ma 2009 i na AS jest w dziale z nowym, czyli nowej ;)

S1 Episode S1 25m 03.04.2009

S2 Episode S2 17m 26.08.2009

S3 Episode S3 1m 26.08.2009

Opublikowano

Według mnie to raczej poboczne wydarzenia w tym samym świecie, ale nie mające nic wspólnego z głównym nurtem fabuły( coś jak film kinowy Cowboy Bebop).

Opublikowano

Według mnie to raczej poboczne wydarzenia w tym samym świecie, ale nie mające nic wspólnego z głównym nurtem fabuły( coś jak film kinowy Cowboy Bebop).

Film Cowboy Bebop jest osadzony gdzieś tak pomiędzy 20-24 odcinkiem (nie pamiętam już dokładnie). Jest niczym wepchnięty dodatkowy długi odcinek (większość epizodów w tej serii nie miała nic wspólnego z głównym wątkiem fabularnym).

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

No wiadomo ,ze nie maja nic wspolnego z fabula jak wiekszosc OVA i filmow.

Opublikowano

przegadany odcinek, nic specjalnego sie nie dzialo

Opublikowano

Chapter 101:

Mustang zrobił human transmutation "zmuszony" przez Bradley'a

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

skąd masz? Bo żadne ze źródeł z których korzystam nie ma.

Opublikowano

Z samego rana można już było pobrać wersję od [Eclipse] Grigori.

Sam odcinek całkiem spoko.

Opublikowano

Umiem czytać, że już jest. Tylko znaleźć nie mogę. Proszę mi napisać na pw link.

mam już. dzięki!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wlasnie obejrzalem 35 ep. Kosi buraki nie ma co,coraz wiecej sie wyjasnia i robi sie naprawde ciekawie.

Opublikowano

Nowy czapter w skrócie: OMFG!

Mustang :/

Chyba powoli zbliżamy się do zakończenia mangi.

Opublikowano

Trochę dłuższy spojler

Mustang oślepł

Opublikowano

Trochę dłuższy spojler

Mustang oślepł

Tak się właśnie spodziewałem, że Mustang straci oko albo coś w tym stylu.

Opublikowano

35 odcinek zapowiedział kilka fajnych rzeczy. Szkoda tylko, że w sumie od spotkania z białym dziadem chyba wszystkie odcinki zapowiadały kilka fajnych rzeczy. Wypadałoby w końcu zrobić jakąś mega rozpierduche ;)

Opublikowano

Dzisiejszy epek bardzo fajny - trochę o Hohenheimie, właściwie jego rehabilitacja w oczach widza. No i w fortecy Briggs też niczego sobie wydarzenia.

Opublikowano

Tez uwazam ze odcinek fajny,chociaz zostawil maly niedosyt jak sie skonczyl.

Wzmianka o Hohenheimie troche mnie martwi bo moze zwiastowac napad fillerow

Opublikowano

Ep.#36 jednym z najbardziej zajmujacych odcinkow jaki do tej pory widzialem. Wciagnalem sie strasznie i wielkie bylo moje zdziwienie, kiedy zaczal sie ending. Dziwna seria, juz ktorys raz mialem wrazenie, ze nic ciekawego sie nie wydarzy, ze juz wszystko jest zupelnie jasne i nagle [wielkie_bum]. Tym razem historia Hohenheima zostala pieknie rozwinieta. Oby tak dalej.

Opublikowano

Coś się cicho zrobiło w temacie... Ostatnie odcinki grubo namieszały a cała ekipa siostry Armstronga jest ostro wykręcona :diablo: Wiadomo coś na temat kolejnych OVA bo gdzieś wyczytałem, że mają powstać następne?

Opublikowano

Meh... Eclipse sie znowu ociaga. Mam nadzieje, ze wieczorem juz bedzie nowy epek.

Opublikowano

Kurde żeby było jeszcze śmieszniej padł toshokan :confused: Znacie jakąś podobną stronę?

Opublikowano

Zanim poznałem Toszokana, uzywałem isohunta : P

TT powinno wrócić za parę dni

Opublikowano

Eclipse ostatnio ostro w pręta leci <_<