Opublikowano 7 listopada 200915 l W tytule ma 2009 i na AS jest w dziale z nowym, czyli nowej S1 Episode S1 25m 03.04.2009 S2 Episode S2 17m 26.08.2009 S3 Episode S3 1m 26.08.2009
Opublikowano 7 listopada 200915 l Według mnie to raczej poboczne wydarzenia w tym samym świecie, ale nie mające nic wspólnego z głównym nurtem fabuły( coś jak film kinowy Cowboy Bebop).
Opublikowano 7 listopada 200915 l Według mnie to raczej poboczne wydarzenia w tym samym świecie, ale nie mające nic wspólnego z głównym nurtem fabuły( coś jak film kinowy Cowboy Bebop). Film Cowboy Bebop jest osadzony gdzieś tak pomiędzy 20-24 odcinkiem (nie pamiętam już dokładnie). Jest niczym wepchnięty dodatkowy długi odcinek (większość epizodów w tej serii nie miała nic wspólnego z głównym wątkiem fabularnym). Edytowane 7 listopada 200915 l przez Zarathustra
Opublikowano 7 listopada 200915 l No wiadomo ,ze nie maja nic wspolnego z fabula jak wiekszosc OVA i filmow.
Opublikowano 10 listopada 200915 l Chapter 101: Mustang zrobił human transmutation "zmuszony" przez Bradley'a
Opublikowano 1 grudnia 200915 l Z samego rana można już było pobrać wersję od [Eclipse] Grigori. Sam odcinek całkiem spoko.
Opublikowano 1 grudnia 200915 l Umiem czytać, że już jest. Tylko znaleźć nie mogę. Proszę mi napisać na pw link. mam już. dzięki! Edytowane 1 grudnia 200915 l przez Gość
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Wlasnie obejrzalem 35 ep. Kosi buraki nie ma co,coraz wiecej sie wyjasnia i robi sie naprawde ciekawie.
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Nowy czapter w skrócie: OMFG! Mustang Chyba powoli zbliżamy się do zakończenia mangi.
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Nowy czapter w skrócie: OMFG! Mustang Chyba powoli zbliżamy się do zakończenia mangi. Trochę dłuższy spojler Mustang oślepł
Opublikowano 11 grudnia 200915 l Nowy czapter w skrócie: OMFG! Mustang Chyba powoli zbliżamy się do zakończenia mangi. Trochę dłuższy spojler Mustang oślepł Tak się właśnie spodziewałem, że Mustang straci oko albo coś w tym stylu.
Opublikowano 11 grudnia 200915 l 35 odcinek zapowiedział kilka fajnych rzeczy. Szkoda tylko, że w sumie od spotkania z białym dziadem chyba wszystkie odcinki zapowiadały kilka fajnych rzeczy. Wypadałoby w końcu zrobić jakąś mega rozpierduche
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Dzisiejszy epek bardzo fajny - trochę o Hohenheimie, właściwie jego rehabilitacja w oczach widza. No i w fortecy Briggs też niczego sobie wydarzenia.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Tez uwazam ze odcinek fajny,chociaz zostawil maly niedosyt jak sie skonczyl. Wzmianka o Hohenheimie troche mnie martwi bo moze zwiastowac napad fillerow
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Ep.#36 jednym z najbardziej zajmujacych odcinkow jaki do tej pory widzialem. Wciagnalem sie strasznie i wielkie bylo moje zdziwienie, kiedy zaczal sie ending. Dziwna seria, juz ktorys raz mialem wrazenie, ze nic ciekawego sie nie wydarzy, ze juz wszystko jest zupelnie jasne i nagle [wielkie_bum]. Tym razem historia Hohenheima zostala pieknie rozwinieta. Oby tak dalej.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Coś się cicho zrobiło w temacie... Ostatnie odcinki grubo namieszały a cała ekipa siostry Armstronga jest ostro wykręcona Wiadomo coś na temat kolejnych OVA bo gdzieś wyczytałem, że mają powstać następne?
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Meh... Eclipse sie znowu ociaga. Mam nadzieje, ze wieczorem juz bedzie nowy epek.
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Kurde żeby było jeszcze śmieszniej padł toshokan :confused: Znacie jakąś podobną stronę?
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Zanim poznałem Toszokana, uzywałem isohunta : P TT powinno wrócić za parę dni