Opublikowano 22 grudnia 200915 l Fak 37 ep fajnie zapowiada dalsze wydarzenia. Już się nie moge doczekać następnego epa. Dla tych co czytają mange. Dzisiajszy odcinek to który będzie chapter mangi? I jak wygląda oglądanie anime jak się zna wydarzenia?
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Ja nie czytalem mangi dlatego kazdy odcinek przezywam bardzo mocno. 37 EP musze przyznac jeszcze bardziej podgrzewa sytuacje,wkoncu pojawil sie Pride i jestem w szoku ze ma jakies korzenie z samym King Bradleyem.
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Na oficjalnej stronie grupy? http://eclipse.speedsubs.org/ Odcinek ściągnąłem, ale nawet jeszcze nie obejrzałem, więc się nie wypowiem...
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Ja nie czytalem mangi dlatego kazdy odcinek przezywam bardzo mocno. 37 EP musze przyznac jeszcze bardziej podgrzewa sytuacje,wkoncu pojawil sie Pride i jestem w szoku ze ma jakies korzenie z samym King Bradleyem. Chyba trochę opacznie zrozumiałeś. Wrath to teraz pikuś. xD Na prawdę, szczęka na podłodze. Ta seria kładzie na łopatki pierwszą w każdym wymiarze. Nawet humor się wyklarował.
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Co niby opacznie zrozumialem? Wiem ze pikuś,mowie tylko ze jestem zdziwiony ze maja jakies powiazania;s
Opublikowano 23 grudnia 200915 l Co niby opacznie zrozumialem? Wiem ze pikuś,mowie tylko ze jestem zdziwiony ze maja jakies powiazania;s A czy przypadkiem nie było powiedziane, że to ściema bo Bradley też wychował się w sierocińcu?
Opublikowano 23 grudnia 200915 l Co niby opacznie zrozumialem? Wiem ze pikuś,mowie tylko ze jestem zdziwiony ze maja jakies powiazania;s A czy przypadkiem nie było powiedziane, że to ściema bo Bradley też wychował się w sierocińcu?
Opublikowano 23 grudnia 200915 l Wreszcie Pride się pojawił. Te krótki motyw z Hohenheimową klatą był ciekawszy niż cała reszta 36 epka. 35 odcinek zapowiedział kilka fajnych rzeczy. Szkoda tylko, że w sumie od spotkania z białym dziadem chyba wszystkie odcinki zapowiadały kilka fajnych rzeczy. Tylko zmienić 35 na 37.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Nienajgorszy epek, ale wciąż za mało konkretów. W następnym odcinku może w końcu zacznie się coś dziać. Chumor oczywiście na tym samym, żenującym poziomie.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Chumor oczywiście na tym samym, żenującym poziomie. Z ortografią też nie najlepiej.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Mi chumor odpowiada w FMA,lubie taki i nie wiem czego sie tu czepiac,chociaz ostatnio zauwazylem ze jest go coraz mniej i ograniczaja te wszystkie gagi. Edytowane 24 grudnia 200915 l przez Velius
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Z ortografią też nie najlepiej. O 4 w nocy nietrudno o literówkę. Velius - co za dużo to niezdrowo, chociaż jak na mój gust to z tych idiotycznych scenek mogliby całkowicie zrezygnować, psują po prostu klimat
Opublikowano 1 stycznia 201015 l LOL,widzieliscie juz ep 38? Jak wrazenia? Ja mam ciut mieszane,dziwne bylo to to czego doswiadczylismy,sam nie wiem co mam myslec..
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Już drugi raz mam wrażenie, że Ty oglądasz jakieś inne anime niż reszta. O co Ci chodzi? W 38 jedyne co było wyjątkowe, to że dopiero w czwartek eclipse wypuścił suby. A tak normalny odcinek.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Jak dla mnie to chimery ala gadajaca ropucha i warchlak,to jednak troche zaskakujace,nie czytalem mangi wiec nie bylem gotowy na taki widok,nie dosc ze gadaja to sobie postac zmieniaja od tak z dupy ,no nie wiem mi to pozostawilo mieszane uczucia poprostu.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Gdyby się nagle okazało, że Al się potrafi w ciężarówkę transformować, to by się kupy faktycznie nie trzymało. Ale tak jak jest, jest w porządku.
Opublikowano 3 stycznia 201015 l W sumie nie zdziwilbym sie... [Odcinek #38 wyemitowany, wiec nie plakac, ze spoileruje] Jest niby dobrze, ale liczylem znowu na nie-wiadomo-co, a dostalem zwykly, lekko przynudnawy odcinek, ktorego tak na dobra sprawe mogloby nie byc. Nie doszlo nic ciekawego. Jedyne na co mozemy liczyc to zbratanie sie Scara z chlopakami i walka z Kimbleyem (chociaz znajac zycie Scar ucieknie). Mam nadzieje, ze Eclipse wypusci jutro #39, chociaz nie bylo w tym tygodniu Kimi ni Todoke, wiec roznie moze byc...
Opublikowano 8 stycznia 201015 l Czy ktoś orientuje się mniej więcej na ile odcinków manga wyprzedza na chwilę obecną anime?Wiem że ciężko to przeliczyć ale tak w przybliżeniu?