Owiec 281 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 Tutaj tez pozwole Ci poszuka w temacie, bo rowniez bylo to powiedziane. Dzizas kopiuj/wklej w kazdym temacie, ale zabawa <_< Po co poszukac. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Nowe OP i ED.. obydwa całkiem niezłe A sam ep też niczego sobie Cytuj
Gość Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Imo odcinek tragiczny. Nic kompletnie się nie działo, emocje niestety płytkie i naiwne, intryga stoi w miejscu. Bieda jak na początek nowego rozdziału - przejście pomiędzy poprzednim a tym w ogóle bez polotu, myślałem że będzie coś więcej niż sojusz pomiędzy wiadomo kim. Op i End też nie specjalne. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Eclipse przestalo juz na dobre dawac suby do FMA? Bo teraz widze ciagle TMD Cytuj
Gość Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Robią, tylko z dużymi opóźnieniami. Ale jeszcze chyba żadnego odcinka nie ominęli. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Grigori, wez sie udzielaj jak masz inna opinie niz negatywna, bo to juz nudne <_< Jakis odcinek Ci pasowal? Wyszlo nowe OVA - http://www.gogoanime.com/fullmetal-alchemist-blind-alchemist-episode-2 Wlasciwie to jest o niczym, ale mozna obejrzec. Cytuj
Gość Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Dobryś gabryś - to jest pierwszy odcinek FMA który skrytykowałem. Spadówa. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Nie liczac postow na temat 'zwalonej dramaturgii' (jak bylo gadanie Winry ze Scarem po raz pierwszy i inne) i comic reliefa na ktorego przy kazdym odcinku jechales. Troche juz nie czytalem tematu, to mzoe cos sie zmienilo. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 To ja pierwszy raz skrytuje ze 39 to przecietny odcinek. Cytuj
Gość Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Weź sobie przeczytaj ten temat od początku i zobacz jakie głupoty (pipi). Zresztą nie chcesz; nie czytaj, wali mnie to, ale mnie nie uciszaj. EOT Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Czytalem go od poczatku mistrzu i od poczatku jechales przy kazdym odcinku na comic reliefy i ze dramaturgia wszystko przewyzsza FMA. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 @dawniej masło - a ze mną Ci się nie pomyliło ? Tak przy okazji comical relief nadal ssie brudną murzyńską bagietę. Na szczęście jest go mniej niż na początku, ale i tak często burzy klimat. Co do krytyki, to odkąd serial zaczął iść torem mangi, automatycznie wskoczył na wysoki poziom. Zastrzeżenia miałem do pierwszych ~ 20 odcinków, które w bardzo słaby, momentami wręcz karykaturalny sposób streszczały wydarzenia z pierwszej serii. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 A moze xD No to zwracam honor wtedy Grigori i sorry. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Ja niedawno sobie na AXN obejrzalem kilka odcinkow starego FMA i porownujac do obecnego to teraz wyglada naprawde slabo,ten oparty na mandze wgniata go w ziemie (a pamietam czasy jak sie wszyscy zachwycali lacznie ze mna jakie to FMA jest super). Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Ten nowy odcinek rzeczywiście straszna bieda. Konkurs na największą matkę teresę , kur/wa. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 Grigori dobrze pisze. Od jakichś 10 epów trochę przynudnawe to anime i z odcinka na odcinek coraz słabsze. Najbardziej rozwaliła mnie akcja ze Scarem w budynku, kiedy przyszli po niego pomagierzy Kimbleya i już zaczynała się porządna rozróba, a potem wszedł kurdupel z konserwą i zrobili cyrk. Żenada. Poziomem powagi to już nawet Bleach przebija FMA. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Wlasnie jestem po 40 epie. MOCNY odcinek,jak jeszcze nie ogladaliscie to polecam,sporo sie wyjasnia (jesli ktos nie czytal mangi). Cytuj
Gość Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Rzeczywiście, świetny odcinek. Pozdro Owiec Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU- Za(pipi)isty ep :O JA CHCĘ WIĘCEJ TAKICH ! Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 No, to ja rozumiem. Tylko szkoda, że od kolejnego odcinka najwyraźniej powrót do niańczenia Winry. Proszę, niech ją ktoś zgładzi ; / Dobrze chociaż, że Alfons będzie miał te swoje zjazdy po kwasie Cytuj
Flik 2 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 No, to ja rozumiem. Tylko szkoda, że od kolejnego odcinka najwyraźniej powrót do niańczenia Winry. Proszę, niech ją ktoś zgładzi ; / Dobrze chociaż, że Alfons będzie miał te swoje zjazdy po kwasie Lulz. Twoje podejscie do anime jest tak szalenie rozne od mojego, ze czasami nie wiem co mam powiedziec Epek zdecydowanie na plus, poprzednie byly nudne i strasznie przewidywalne, tym razem dostalismy zupelnie nowe informacje i jak jakis burak planuje tutaj ladowac jakies mangowe spoilery to prosze wyp.ierdalac. Dziekuje. Dobranoc. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Mangowy spoiler, mangowy spoiler, mangowy spoiler, mangowy spoiler. :potter: Brak mangowego spoileru, bo nie czytam mangi. Mi też się ten odcinek podobał, ale mam wrażenie jakby ukazali wydarzenia tam zawarte w ekspresowym tempie wywalając trochę materiału. Co do tego nowego openingu i endingu to przypadły mi do gustu od samego początku. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Mógłby ktoś odpowiedzieć na którym chapterze mangi jest obecny odcinek? Bo już ja i ktoś sie o to pytał i cisza. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 Ostatni odcinek to w mandze ch. 74: http://www.onemanga.com/Full_Metal_Alchemist/74/01/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi