Kazuo 134 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Dobry odcinek (w końcu). Tylko chyba nie skumałem, kim jest w końcu ten nieśmiertelny dziadek? Homunculusem? Nowy opening w dechę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jest pierwszym homunculusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) A wcześniej myślałem, że to Selim jest pierwszym Homunculusem. Najwyraźniej coś źle zrozumiałem. Edytowane 25 Stycznia 2010 przez Kazuo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No bo tak. Ale Ojciec jest bardziej pierwszym, że tak to ujmę. Swoją drogą, nowy odcinek jest wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie wiedziałem, coś może być bardziej pierwsze niż pierwsze pierwsze. Enyłej, dzięki za wyjaśnienie, bo już powoli zaczynałem się gubić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) On jest pierwsiejszy nic na to nie poradzisz. Zreszta jak byl w butelce to przeciez sam na siebie mowil Homunculus. Moze po prostu on jest czyms wiecej niz Homu, skoro byl w stanie stworzyc inne. E: Ogolnie Lina cos dawno nie bylo Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Owiec Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Taka ciekawostka z AniDB: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6107 Type TV Series, 63 episodes Cytuj Odnośnik do komentarza
jameso 0 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ciekawe biorąc pod uwagę, że manga się jeszcze nie skończyła... Nowy odcinek fpytke, podoba mi się to, że walki rozstrzygają się szybko, a nie ciągną przez 10 odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 No fajny, fajny ten ostatni odcinek. Co prawda momentami casting na Matkę Teresę, ale powiedzmy, że nie przekroczyli dopuszczalnych norm. Akcja z prętem z jednej strony przegięta, z drugiej aż prawie czuło się ten ból - bardzo dobrze zrealizowana scena. Dylematy moralne Eda niby banalne, ale podane w całkiem zjadliwy sposób. No i duży plus za kolejne aluzje do alchemii z rzeczywistości - tym razem wzmianki o zamianie wszelkiego metalu w złoto i eliksirze młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ostatni odcinek nudny jak flaki z olejem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 To sie nie bede spieszyl z ogladaniem jak tak;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Koder90 0 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 (edytowane) no niestety przegadany odcinek, po tym z zeszlego tygodnia spodziewaielm sie czegos ciekawszego Edytowane 3 Lutego 2010 przez Koder90 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 (edytowane) Najlepsza scena to gadka Hohenheima z [...]. Spoilery dla tych co już oblukali odcinek. Zabawne było jak się z niego nabijał, że pierwsze czego się jego ojciec z siebie wyzbył to duma i zarazem dał jej wygląd, na obraz siebie kiedy jeszcze przebywał we flaszce. Edytowane 3 Lutego 2010 przez Zarathustra Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Chyba pierwszy odcinek calkime bez Eda ;o Chyba, ze ja cos przegapilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Dawno nie było tak zacnego odcinka, w którym tyle by się wydarzyło i nic nie przynudzało. Zaczynam się zastanawiać, czy to nie zasługa absencji Ed'a. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Skoro dobry odcinek to ściągam zaraz jak tylko Eclipse wypuści. Jako, że nie uchroniłem się na /a/ przed spoilerem z najnowszego rozdziału mangi to muszę powiedzieć, że jak ktoś ogląda tylko anime i się ustrzeże tych informacji to czeka go niezły zonk przy końcówce (chociaż pewnie za rok to obejrzymy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Skoro dobry odcinek to ściągam zaraz jak tylko Eclipse wypuści. Same here. Od niedzieli czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Mnie już znudziło czekanie na nich. Szybciej mam jakąkolwiek wersje mkv + polskie napisy. Natomiast co do zakończenia, jeśli seria faktycznie ma mieć 63 odcinki, to fillerów nie będzie, a nawet jeśli manga nie zdąży się ukazać, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby jej autor po prostu powiedział twórcą Brotherhood jakie jest zakończenie. Bo nie daję wiary w powtórkę z rozrywki w postaci kolejnego zmyślonego zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Mnie już znudziło czekanie na nich. Szybciej mam jakąkolwiek wersje mkv + polskie napisy. Natomiast co do zakończenia, jeśli seria faktycznie ma mieć 63 odcinki, to fillerów nie będzie, a nawet jeśli manga nie zdąży się ukazać, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby jej autor po prostu powiedział twórcą Brotherhood jakie jest zakończenie. Bo nie daję wiary w powtórkę z rozrywki w postaci kolejnego zmyślonego zakończenia. A ja zwykle oglądam i tak kilka dni po tym jak wydadzą i tylko jak słyszę, że odcinek gniecie kule to ściągam i oglądam od razu, więc wsio mi to. Co do końcówki to akcja jaka tam odchodzi w mandze to już chyba ze dwa, góra trzy rozdziały i koniec. Zatem autorka nawet nie będzie musiała chyba im zdradzać tego zakończenia, zresztą co im po nim skoro muszą mieć kadry z mangi i rozrysować storyboardy najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 No proszę, Lin się obudził. Kolejny bardzo fajny odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Co prawda wątek w Lior głupiutki i naiwny do bólu, ale całościowo i tak było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Pewnie niektorym przeszkadza ten humor ale "Donkey Kong" mnie rozbawilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jakie Donkey Kong? Było cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Eclipse,angielskie suby,jest moment jak pada przezwisko Donkey kong do "kierowcy". Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Na poczatku jak uciekaja samochodem, Ed pocisnal wielkiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi