Opublikowano 22 stycznia 201015 l Dobry odcinek (w końcu). Tylko chyba nie skumałem, kim jest w końcu ten nieśmiertelny dziadek? Homunculusem? Nowy opening w dechę.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l A wcześniej myślałem, że to Selim jest pierwszym Homunculusem. Najwyraźniej coś źle zrozumiałem. Edytowane 25 stycznia 201015 l przez Kazuo
Opublikowano 25 stycznia 201015 l No bo tak. Ale Ojciec jest bardziej pierwszym, że tak to ujmę. Swoją drogą, nowy odcinek jest wypas.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Nie wiedziałem, coś może być bardziej pierwsze niż pierwsze pierwsze. Enyłej, dzięki za wyjaśnienie, bo już powoli zaczynałem się gubić.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l On jest pierwsiejszy nic na to nie poradzisz. Zreszta jak byl w butelce to przeciez sam na siebie mowil Homunculus. Moze po prostu on jest czyms wiecej niz Homu, skoro byl w stanie stworzyc inne. E: Ogolnie Lina cos dawno nie bylo Edytowane 26 stycznia 201015 l przez Owiec
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Taka ciekawostka z AniDB: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6107 Type TV Series, 63 episodes
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Ciekawe biorąc pod uwagę, że manga się jeszcze nie skończyła... Nowy odcinek fpytke, podoba mi się to, że walki rozstrzygają się szybko, a nie ciągną przez 10 odcinków
Opublikowano 29 stycznia 201015 l No fajny, fajny ten ostatni odcinek. Co prawda momentami casting na Matkę Teresę, ale powiedzmy, że nie przekroczyli dopuszczalnych norm. Akcja z prętem z jednej strony przegięta, z drugiej aż prawie czuło się ten ból - bardzo dobrze zrealizowana scena. Dylematy moralne Eda niby banalne, ale podane w całkiem zjadliwy sposób. No i duży plus za kolejne aluzje do alchemii z rzeczywistości - tym razem wzmianki o zamianie wszelkiego metalu w złoto i eliksirze młodości.
Opublikowano 3 lutego 201015 l no niestety przegadany odcinek, po tym z zeszlego tygodnia spodziewaielm sie czegos ciekawszego Edytowane 3 lutego 201015 l przez Koder90
Opublikowano 3 lutego 201015 l Najlepsza scena to gadka Hohenheima z [...]. Spoilery dla tych co już oblukali odcinek. Zabawne było jak się z niego nabijał, że pierwsze czego się jego ojciec z siebie wyzbył to duma i zarazem dał jej wygląd, na obraz siebie kiedy jeszcze przebywał we flaszce. Edytowane 3 lutego 201015 l przez Zarathustra
Opublikowano 4 lutego 201015 l Chyba pierwszy odcinek calkime bez Eda ;o Chyba, ze ja cos przegapilem.
Opublikowano 8 lutego 201015 l Dawno nie było tak zacnego odcinka, w którym tyle by się wydarzyło i nic nie przynudzało. Zaczynam się zastanawiać, czy to nie zasługa absencji Ed'a. ;]
Opublikowano 9 lutego 201015 l Skoro dobry odcinek to ściągam zaraz jak tylko Eclipse wypuści. Jako, że nie uchroniłem się na /a/ przed spoilerem z najnowszego rozdziału mangi to muszę powiedzieć, że jak ktoś ogląda tylko anime i się ustrzeże tych informacji to czeka go niezły zonk przy końcówce (chociaż pewnie za rok to obejrzymy).
Opublikowano 9 lutego 201015 l Skoro dobry odcinek to ściągam zaraz jak tylko Eclipse wypuści. Same here. Od niedzieli czekam.
Opublikowano 9 lutego 201015 l Mnie już znudziło czekanie na nich. Szybciej mam jakąkolwiek wersje mkv + polskie napisy. Natomiast co do zakończenia, jeśli seria faktycznie ma mieć 63 odcinki, to fillerów nie będzie, a nawet jeśli manga nie zdąży się ukazać, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby jej autor po prostu powiedział twórcą Brotherhood jakie jest zakończenie. Bo nie daję wiary w powtórkę z rozrywki w postaci kolejnego zmyślonego zakończenia.
Opublikowano 9 lutego 201015 l Mnie już znudziło czekanie na nich. Szybciej mam jakąkolwiek wersje mkv + polskie napisy. Natomiast co do zakończenia, jeśli seria faktycznie ma mieć 63 odcinki, to fillerów nie będzie, a nawet jeśli manga nie zdąży się ukazać, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby jej autor po prostu powiedział twórcą Brotherhood jakie jest zakończenie. Bo nie daję wiary w powtórkę z rozrywki w postaci kolejnego zmyślonego zakończenia. A ja zwykle oglądam i tak kilka dni po tym jak wydadzą i tylko jak słyszę, że odcinek gniecie kule to ściągam i oglądam od razu, więc wsio mi to. Co do końcówki to akcja jaka tam odchodzi w mandze to już chyba ze dwa, góra trzy rozdziały i koniec. Zatem autorka nawet nie będzie musiała chyba im zdradzać tego zakończenia, zresztą co im po nim skoro muszą mieć kadry z mangi i rozrysować storyboardy najpierw.
Opublikowano 15 lutego 201015 l Co prawda wątek w Lior głupiutki i naiwny do bólu, ale całościowo i tak było dobrze.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Pewnie niektorym przeszkadza ten humor ale "Donkey Kong" mnie rozbawilo
Opublikowano 16 lutego 201015 l Eclipse,angielskie suby,jest moment jak pada przezwisko Donkey kong do "kierowcy".