Opublikowano 17 lutego 201015 l What is love !? Baby don't hurt me ! Edytowane 17 lutego 201015 l przez Zaton.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Dokładnie, Bones zawsze pakuje w walki z jego udziałem niezłą animację. Pomimo, że walka była krótka odcinek rzeczywiście niezły (fajny patent z tymi kadrami w endingu).
Opublikowano 28 lutego 201015 l Przygotujcie się na podziwianie w następnym odcinku mapy ostrzegającej przed tsunami... :confused: Każdy RAW będzie miał ją non stop na ekranie, nie wiem czy ten japoński kanał nadaje powtórki (może była by wtedy szansa na czysty obraz).
Opublikowano 1 marca 201015 l Są już suby od Eclipse jak coś. Ja poczekam na wersję bez tej (pipi)ej mapy ;f
Opublikowano 1 marca 201015 l Mówisz o wersji? Ja czekam, wiem że jest już RAW bez mapki, więc powinno być niebawem v2.
Opublikowano 1 marca 201015 l Ja pobrałem wczoraj rawa bez tej mapki, ale wersja 720p, która ma 212 MB i była w .avi nie wygląda zbyt bajecznie. Wmuxowałem sobie dziś jednak z nią napisy od Eclipse i jako, że oglądałem na 42" HTDV to z daleka uszło w tłumie. Odcinek ogólnie mi się podobał pomimo, że akcji w nim praktycznie nie było. Edytowane 1 marca 201015 l przez Zarathustra
Opublikowano 1 marca 201015 l Tylko ja mam wrażenie, że oni w tym odcinku przeskoczyli dobrych kilka rozdziałów mangi do przodu ? No chyba, że w mandze też była ta półroczna dziura. Nie lubię takich patentów. Tutaj najpierw dopiero co się dowiedzieli o tym całym Promised Day, a teraz się okazuje, że to już następnego dnia ma być. W ogóle trochę za dużo wątków w tym odcinku poruszyli i lekki bajzel wyszedł.
Opublikowano 1 marca 201015 l Również proszę o wyjaśnienie tej kwestii mangowców, albo bez spoilerów.
Opublikowano 1 marca 201015 l Pobrałem lepszą wersję [Eclipce] FULLMETAL ALCHEMIST 2009 - 46 (D-SBC x264 AAC 1280x720)[without tsunami warning] (to nie jest oficjalny release Eclipse tylko bardzo dobry raw z wmuxowanymi od nich napisami, różni się tylko tym, że nie ma tekstu piosenki w OP i ED bo one są hardsubami w ich wydaniach). Jeżeli wisi wam o 40 MB większy, niż zwykle rozmiar pliku i brak tego karaoke w OP i ED to śmiało pobierajcie. Co do tego przeskoku czasowego to z tego co się orientuję to i w mandze miał miejsce. Plus ten odcinek ucina już chyba żarty o małym Edzie. :o Edytowane 1 marca 201015 l przez Zarathustra
Opublikowano 2 marca 201015 l Tez mowilem o tej paromiseicznej diurze Moze dlatego w ostatnim odcinku w ending byly wplecione te obrazki ze wszystkimi i co robili. A z Eda to sie zrobil taki koks troche, przypakowali go niezle.
Opublikowano 3 marca 201015 l Ale dziwnie tak jak minelo z pol roku...nie lubie jak tak przyspieszaja jak tylko akcja nabiera tempa;/ Piersi Winry mmm...
Opublikowano 9 marca 201015 l Kolejny fajny odcinek. Znowu miałem tak, ze odcinek się niespodziewanie skończył. Ciekaw jestem jak to się potoczy dalej.
Opublikowano 9 marca 201015 l Mi sie podobala koncowka 46 odcinka,usmieszek starszego pana + nagle wlaczona muzyczka z endingu,fajnie to sie razem spasowalo. 47 ep obejrze jak wroce z ultimy z FF 13.
Opublikowano 16 marca 201015 l Znowu mapka :potter: Ale na szczescie tylko przez pare minut. Po endingu jest ciag dalszy, jakby ktos przeoczyl. Odcinek fajny, troche nowych rzeczy sie dowiadujemy i sie piorą caly czas ;D
Opublikowano 16 marca 201015 l FMA jest od 40 epka wciąż na najwyższym poziomie. Pride jest za(pipi)isty.
Opublikowano 16 marca 201015 l E tam, wujek Stalin lepszy. A tak w ogóle to od czasu spotkania Eda z Ojcem nie pokazano zbyt wiele ciekawego (bądźmy szczerzy, wydarzenia rozgrywające się w forcie Briggs cholernie przynudzały) i dopiero teraz, po chyba 20 odcinkach najwyraźniej znowu coś zaczyna się dziać. Fajnie.
Opublikowano 16 marca 201015 l Epicki odcinek, że się tak wyrażę Początkowa walka z Gluttonym bardzo fajnie wyszła
Opublikowano 19 marca 201015 l przypuszczam ze beda jeszcze gora 2 chaptery, ale kto wie, moze jeszcze cos namieszaja