Skocz do zawartości

Fullmetal Alchemist

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 19.03.2010 o 16:38, RoL napisał(a):

przypuszczam ze beda jeszcze gora 2 chaptery, ale kto wie, moze jeszcze cos namieszaja

Raczej już dużo mieszać nie będą :) Ostatni odcinek bardzo bardzo dobry, a patrząc na wydarzenia w mandze kolejne będą coraz lepsze.

Opublikowano

No fajne te ostatnie dwa epy. Najlepsze to to, że klaun Gluttony zakończył chyba na stałe występy. No i dobry cliffhanger dali na końcu.

Pytanie do osób czytających mangę: Czy pojawi się chłopaczek będący Wrathem z pierwszej serii ? Interesuje mnie odpowiedź Tak/Nie, bez wchodzenia w szczegóły.

Opublikowano

No już z 10 odcinków wciąż poziom rośnie, więc jest wyśmienicie.

Opublikowano

51 - "Army of Immortals"

52 - "Everyone's Power"

53 - "The Flames of Revenge"

54 - "Beyond the Raging Fire"

Tytuły kolejnych odcinków raczej nie wróżą nudy. :thumbsup:

Jedyne co rzucało mi się w oczy podczas oglądania to brak biegających w panice cywilów, trochę to durnie wyglądało.

Opublikowano

A co sądzicie o nowym OP i ED? Dla mnie strasznie liche jakieś, na zakończenie spodziewałem się prawdziwego pier****ięcia a tu jakieś statyczne smuty zapodali, zupełnie jakby Bones budżet się skończył. :mellow:

Opublikowano (edytowane)

Poprzedni opening i ending oglądałem za każdym razem, bardzo mi przypadły do gustu.

A to... kiepsko :/

Jeszcze z tydzień i nowa manga

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Poprzedni opening kosił nieziemsko, ten poza trzecim jest najgorszy.

A sam odcinek zarąbisty, świetny motyw z tą armią nieśmiertelnych (brakuje tylko, żeby darły ryja "I want to eat your brain!"). Teraz pozostaje czekać na starcie Alfonsa z Pridem i Kimbleem oraz na mocne p*erdolnięcie Mustanga.

Opublikowano (edytowane)

Od dluzszego czasu FMA nie ma slabych odcinkow.walka

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Guernica