Skocz do zawartości

Fullmetal Alchemist

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przypuszczam ze beda jeszcze gora 2 chaptery, ale kto wie, moze jeszcze cos namieszaja

Raczej już dużo mieszać nie będą :) Ostatni odcinek bardzo bardzo dobry, a patrząc na wydarzenia w mandze kolejne będą coraz lepsze.

Opublikowano

No fajne te ostatnie dwa epy. Najlepsze to to, że klaun Gluttony zakończył chyba na stałe występy. No i dobry cliffhanger dali na końcu.

Pytanie do osób czytających mangę: Czy pojawi się chłopaczek będący Wrathem z pierwszej serii ? Interesuje mnie odpowiedź Tak/Nie, bez wchodzenia w szczegóły.

Opublikowano

No już z 10 odcinków wciąż poziom rośnie, więc jest wyśmienicie.

Opublikowano

51 - "Army of Immortals"

52 - "Everyone's Power"

53 - "The Flames of Revenge"

54 - "Beyond the Raging Fire"

Tytuły kolejnych odcinków raczej nie wróżą nudy. :thumbsup:

Jedyne co rzucało mi się w oczy podczas oglądania to brak biegających w panice cywilów, trochę to durnie wyglądało.

Opublikowano

A co sądzicie o nowym OP i ED? Dla mnie strasznie liche jakieś, na zakończenie spodziewałem się prawdziwego pier****ięcia a tu jakieś statyczne smuty zapodali, zupełnie jakby Bones budżet się skończył. :mellow:

Opublikowano (edytowane)

Poprzedni opening i ending oglądałem za każdym razem, bardzo mi przypadły do gustu.

A to... kiepsko :/

Jeszcze z tydzień i nowa manga

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Poprzedni opening kosił nieziemsko, ten poza trzecim jest najgorszy.

A sam odcinek zarąbisty, świetny motyw z tą armią nieśmiertelnych (brakuje tylko, żeby darły ryja "I want to eat your brain!"). Teraz pozostaje czekać na starcie Alfonsa z Pridem i Kimbleem oraz na mocne p*erdolnięcie Mustanga.

Opublikowano (edytowane)

Od dluzszego czasu FMA nie ma slabych odcinkow.walka

rodzenstwa Armstrongów vs Sloth bardzo dobra, mam nadzieje ze to nie koniec. Mam tez nadzieje ze Mustang cos powalczy, od zabicia Lust niewiele zrobil

Edytowane przez Guernica