Skocz do zawartości

Fullmetal Alchemist

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały odcinek za(pipi)isty, początek cyzli walka Al vs Kimblee i młody, walka ze slothem, z armią nieśmiertelnych. Nawet nie wiedziałem kiedy sie skończylo.

Takie pytanie. Obecne odcinki w mandze to które chaptery? Bo anime ma być niby tylko jeszcze 11 odcinków.

Opublikowano

Rowniez uwazam ze za(pipi)isty odcinek,akcja z

Heinkelem + dr Marcoh vs Kimblee

piekna.

Zastanawia mnie tylko

co sie dzieje z King Bradley,czyzby mial pojawic sie w najmniej oczekiwanym momencie?

Opublikowano (edytowane)
Zastanawia mnie tylko

co sie dzieje z King Bradley,czyzby mial pojawic sie w najmniej oczekiwanym momencie?

To chyba oczywiste, że nie wykitował, nawet opening to podpowiada.

Odcinek rzeczywiście za(pipi)isty a następny też zapewne zafunduje świetną animację walki.

Edytowane przez Zarathustra
Opublikowano

O ile wejście Mustanga było przekozackie, tak samo starcie z Envym już kiepściutkie (w sumie trudno to nawet nazwać starciem, raczej zabawą w kotka i myszkę). W ogóle okropnie lamerskie te walki Roy'a, koleś tylko sobie pstryka i leci ogień. Łuhuuuuł.

Opublikowano

Kur,.wa Mustang jest najlepszy w tym odcinku(i w poprzednim). Scena jak pokazują jak na pełnym wku,rwie rozwala Envy'ego jest mistrzowska. Tak samo jak Armstrong zaczął Sloth'a okładac piąchami. No mistrzowskie to wszystko. I w następnym odcniku moze coś fajnego pokażą z tatuśkiem.

Opublikowano

Świetny. Nawet ckliwa pogadanka została zrealizowana znakomicie. Zrehabilitowali się za naiwne relacje między Edem/Winry a Scarem.

Armstrong jest cudowny, brakowało mi jego i jego gwiazdek. :]

Opublikowano

A w necie panuje maly chaos bo ludzie mysla ze Ecrips to Eclipse tylko ktos literowke zrobil...

Anyway jak oceniacie nowa grupe? Przyzwyczailem sie do Eclipse mocno i trzeba niestety to zmienic,TMD mi jakos nie pasi,Ecrips imo ujdzie,narazie nie dopatrzylem sie jakis bledow.

Opublikowano

Ich translator wybiera się na studia do nipponlandu i musi teraz się uczyć oraz zarobić trochę hajsu, by nie umrzeć tam z głodu. Szkoda mu było porzucać fansubbing, ale RL było silniejsze, przynajmniej tyle mi wiadomo z IRC. Dla grupy, w której działają cztery osoby to zabójcze.

Opublikowano

Fajny odcinek, ale czekam na następny. Walka tatuśków zapowiada się wyśmienicie, chociaż skończy się pewnie na podnoszeniu ręki i czarowaniu kolców za ścian. Przecież panowie są już w takim wieku, że raczej ruszać się nie będą ;)