estel 806 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Generała pewnie jeszcze zobaczymy. Coś mi mówi, że może być zdrajcą. Pamiętacie, że w jednym odcinku mówił, że ma dużo większe ambicje? Coś może być na rzeczy. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Przecież ten stary generał pomógł "młodzieży" tylko po to, by teraz się wszyscy powyrzynali, a on powrócił wtedy w chwale i objął władzę. Nie przewidział tylko, że jest nic nie znaczącą postacią, która pewnie już w skutek dalszych wydarzeń nie dostanie żadnego czasu antenowego. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Przeciez on tego nie mowil, tylko ten Ishbalan z brigs co z nim byl wyobrazal sobie co on mysli... Slabo ogladacie ;D Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 A gdzie ja napisałem, że on coś gadał? Ten sługus Oliviera zorientował się jaki jest jego plan (mój wcześniejszy post), zresztą dało się już odcinek wcześniej chyba zauważyć jego niecne intencje. Może odwróciłem łeb sięgając po paczkę chipsów i straciłem jakąś ważną kwestię, ale tak to właśnie pamiętam i jestem pewny, że taka trzecioplanowa postać już występu raczej nie zaliczy. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Tak, bylo mowione glosem tego dziadka i na koncu glosem blondasa w okularkach cos w stylu 'that's what he's thinking probably right now' Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Podobno następny chap. będzie ostatni. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Moge cie zapewnic ze nie bedzie 2 4 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Będzie. Chapter 107, to koniec mangi. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Tak sie skonczyl ep, ze nie potrafie sobie nawet wyobrazic co mogliby wymyslic dalej ;o Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) Meh, widziałem już w anime akcje na większe skale Enyłej, odcinek naprawdę świetny, ale niech już ktoś sprawi, żeby był przyszły tydzień, ja chcę wiedzieć co się dalej stanie D: Mają być 62 czy 63 epy btw ? Edytowane 6 czerwca 2010 przez Zaton. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Nope, 107 to jeszcze nie koniec. Cytuj
Gość Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 O ku..ku..kur..wa. Ale czad! Scar z Bradleyem się fajnie nawalali. Kilka technik Ojca też fajnych. A druga połowa odcinka, to już kopara na podłodze. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 63. i z tego co sie orientuje został do konca tylko jeden chapter mangi, ciekawe kiedy go wydadza Cytuj
szaden 228 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 63. i z tego co sie orientuje został do konca tylko jeden chapter mangi, ciekawe kiedy go wydadza Pewnie tak jak zawsze czyli pomiędzy 10, a 15 każdego miesiąca. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 A ja właśnie widziałem na /a/ jakieś skany w kiepskiej jakości z tego 108 ostatniego rozdziału. Nie przyglądałem się temu specjalnie, ale zakończenie takie jak się spodziewałem mniej więcej. Nie kumam nic z tej akcji co się rozgrywała (teraz zacznie dopiero w anime), bo nawet na to nie zwracałem tam uwagi, więc zapoznam się z tym dopiero w wersji anime. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 SPOJLERY Z MANGI , przekopiowałem całego posta z /a/ >Ed make an LOL GATE open and bring Al back by sacrificing his own gate (in effect he can't do Alchemy anymore) >Greed was sucked in by Father. He internally rebel against the father. Greed dies. >Father is consumed by the truth >Mustang did not see any of this coming >Hoheihiem died. His grave is besides his wife's. >Ed x Winry. Al x Mei >Ed traveled. ok....this is lame as fuck... what the hell man. What the hell Cytuj
szaden 228 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 W Japonii już pewnie wyszło, miałem na myśli kiedy pojawi się wersja po angielsku. Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Gdzie oglądaliście 60 epek? Eclipse nic jeszcze nie wypuściło. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 (edytowane) TMD-Raze, jak zwykle Nie wiem czemu ludzie na nich narzekają, całkiem solidne suby Edytowane 7 czerwca 2010 przez Zaton. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 http://www.animecrazy.net/fullmetal-alchemist-brotherhood-anime/ Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 (pipi) ten odcinek szybko zleciał, za szybko. Bardzo mi się podobała walka Scara z Bradleyem chociaż mogłaby być trochę dłuższa. Jak się odcinek skończył to moją pierwsza myślą było ''niech już minie ten tydzień''. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 na animedreaming.com zawsze szybko maja Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) Spojlery z zakończenia, mniejsza o te poprzednie ;F FMA Chapter 108 Summary Ed and Ling defeat Father Truth rapes Father Ed uses the vial in Wrath's pocket as passage fee and sacrifices clappy alchemy to bring back Al Everyone hugs Al Hohenheim doesn't do shit Marcoh uses a philosopher's stone to fix Roy's eyes Ed and Riza get medical treatment Scar and Miles become bros Ed takes Pride to Mrs. Bradley Ed and Al go to see Winry Al goes to see Gracia Ed proposes to Winry Pride becomes a normal shota. He still has that ring on his forehead. Grumman becomes fuhrer Roy becomes 2nd in command Ling - emperor Havoc - physical therapy Black Hayate has puppies (with Den maybe) Ed and Winry - married with 2 kids Al and Mei dating/married Hohenheim dies somehow and his grave is next to Trisha's Chimeras and Yoki join the circus Scar joins the military? He has a ponytail Strona z mangi dla poparcia tego co napisałem http://i48.tinypic.com/28unq79.jpg Edytowane 8 czerwca 2010 przez Zaton. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi