Opublikowano 25 listopada 201410 l Nie ma co odejmować pierwszej serii, bo była świetna, a film choć mógł rozczarować to po jakimś czasie nawet mi się takie rozwiązanie podobało. Potem wyszedł Brotherhood i wiadomka, że top1 i w ogóle, ale z początku bardzo mnie drażniła kreska i nawet do dziś nie mogę się przyzwyczaić do tej mordy Mustanga
Opublikowano 1 grudnia 201410 l Skończyłem już wszystko, znów ta pustka w sercu po obejrzeniu goty anime. ;_;
Opublikowano 24 grudnia 201410 l właśnie sobie odświeżam brotherhood, jestem na 49 odcinku - JAKIE TO JEST DOBRE ! \m/
Opublikowano 24 grudnia 201410 l no ba. to powinien każdy obejrzeć. przejrzałem sobie ze trzy ostatnie strony i użytkownik etam5 uskuteczniał widziałem jakieś podśmiechu.jki. obejrzyj chłopie, a nie... aha tym razem oglądam z angielskim dubem. jest całkiem spoczko. szczególnie al, bradley junior czy mustang. nie kole w ucho. Edytowane 24 grudnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 24 grudnia 201410 l To jest chyba to miejsce, w którym po raz 3248546484590 trzeba wam napisać, że pierwsza seria + CoS są dużo lepsze Edytowane 24 grudnia 201410 l przez Tokar
Opublikowano 24 grudnia 201410 l w sumie to oryginalna seria zatarła mi się bardzo w pamięci więc nie będę się sprzeczał. chyba obejrzę po raz kolejny jak skończę braterstwo.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l to jest ten moment w którym zarówno opening i ending były ideales. zawsze ciary jak odcinek kończy się jakaś mega toną i wchodzi ta muzyczka: https://www.youtube.com/watch?v=4wAskSI4c7I <tańczy>
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Wezmę w spoiler na wszelki wypadek. A jak ta muzyczka w jednym odcinku zaczęła wjeżdżać jeszcze przed zakończeniem, jak ten stary generał się śmiał bo w ch,uja zrobił Bradleya? Edytowane 24 grudnia 201410 l przez raven_raven
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Wezmę w spoiler na wszelki wypadek. A jak ta muzyczka w jednym odcinku zaczęła wjeżdżać jeszcze przed zakończeniem, jak ten stary generał się śmiał bo w ch,uja zrobił Bradleya? :fsg: no o tym mówię. a skoro już wspominamy - jak mną to porozkładało za pierwszym razem:
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Najlepszy moment tego anime to jak Ed ładuje się przez bramę i widzi zeppeliny nakur/wiające bombami w Londyn podczas WWI Odcinek z psią chimerą oczywiście też 3453356 razy bardziej dołujący w pierwszej serii Edytowane 24 grudnia 201410 l przez Tokar
Opublikowano 24 grudnia 201410 l no o tym mówię. a skoro już wspominamy - jak mną to porozkładało za pierwszym razem: Ja FMA zacząłem ogarniać od mangi i skończyłem mniej więcej na tym, więc feelsy już w papierowej wersji poczułem, w anime już mną tak nie pozamiatało.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l a właśnie za mangę warto się brać? bo konczę tokyo ghoul i w sumie zastanawiam się co potem... Edytowane 24 grudnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Moim zdaniem nie, druga seria jest wierna mandze.mnie rozwalił tylko jeden moment Edytowane 24 grudnia 201410 l przez Guernica
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Moim zdaniem nie, druga seria jest wierna mandze. No i właśnie ewenementem jest to, że pierwsza seria choć od połowy nie jest wierna, to trzyma tak wysoki poziom i wiele spraw rozwiązuje sensowniej i mniej chaotycznie niż zgodny z mangą brotherhood. Filler absolutny.
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Dla mnie mocno przekombinowane (pipi) obesrane, im bardziej odchodzili od mangi tym było gorzej, a kinowka to juz w ogole pomyłka była, ale co kto lubi.
Opublikowano 25 grudnia 201410 l No te sceny przedstawione zgodnie z mangą były zrobione zdecydowanie lepiej w tej pierwszej serii.
Opublikowano 25 grudnia 201410 l tokar chętnie poczytam co wg. ciebie jest takiego lepszego w oryginalnym fma. brotherhood ma dla mnie trzy główne zalety: więcej (?) i lepsze homunculusy, o wiele bardziej rozbudowany świat przedstawiony i technikalia (no fajnie się po ryjach pjorą no).
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Moim zdaniem nie, druga seria jest wierna mandze. mnie rozwalił tylko jeden moment I jeszcze to co sobie myślał o zachowaniu małej Bradley.