Opublikowano 10 października 200915 l Jako że jest to temat o FMA to skomentuję w jednym zdaniu 100 chapter: JAK ONI MOGLI ZROBIĆ TO RIZIE?!
Opublikowano 10 października 200915 l Dziecko jej zrobili? mangowe spoilery: Z tego co widziałem na /a/ po fotach dostała lekkiego szlaga, nie z takich rzeczy ludzie w anime wychodzili cało.
Opublikowano 11 października 200915 l Dziecko jej zrobili? mangowe spoilery: Z tego co widziałem na /a/ po fotach dostała lekkiego szlaga, nie z takich rzeczy ludzie w anime wychodzili cało. ŁAŁ
Opublikowano 12 października 200915 l Proszę, powiedzcie mi, że źle zrobiłem wyłączając nowy ep po dziesięciu minutach, i że tam potem jest już normalna fabuła :<
Opublikowano 13 października 200915 l Podobno to recap jest... Ja jeszcze nie oglądałem bo subów nie mogę znaleźć. edit: w gruncie rzeczy spodziewałem się mniej ambitnego zlepku scen retrospekcyjnych, a tutaj trochę nowości jest - fakt, nie fabularnych, tylko schiz Hohenheima, ale fajnie się to prezentuje. Szkoda tylko że trzeba czekać na spotkanie z Ojcem kolejny tydzień. Edytowane 13 października 200915 l przez Gość
Opublikowano 13 października 200915 l Około 5 minut nowego materiału (wliczając OP i ED), uwielbiam odcinki powtórkowe. F**k you FMA, f**k you... :confused: Ta muzyka w openingu ssie według mnie, w porównaniu z pierwszą serią to jakaś kaszana jeśli chodzi o dobór repertuaru. Pierwszy i drugi jeszcze uszły, ale trzeci jest fatalny pod tym względem (animacja świetna). Poza tym ten nowy opening zawiera spoilera lekkiego.
Opublikowano 13 października 200915 l Jakiego spoilera? Widać ekipę Homonokulusów, w tym chyba Pride, ale w cieniu... Muzyka nie jest zła, wręcz przeciwnie. Jak już Ci się osłucha, to nie będziesz narzekał - mnie nigdy nie podoba się muza z jakiegokolwiek op po pierwszym obejrzeniu (z wyjątkiem Ergo Proxy i Monstera)
Opublikowano 13 października 200915 l Wokal w openingu rzeczywiście ssie. Co do spoilera, to chodzi chyba o Lin Yao, który dołączy do homunculusów jako kolejny Greed , no ale to się ma, z tego co było widać w zapowiedzi, w kolejnym odc. wydarzyć, więc aż tak bardzo nie zje/bali A sam odcinek jak na powtórkowy to całkiem fajnie wyszedł.
Opublikowano 13 października 200915 l Jak coś jest niezłe to od razu wpada w ucho, no ale może rzeczywiście po kilku odsłuchach z fatalnego zmieni status na średniawy.
Opublikowano 13 października 200915 l Bóg Was nie kocha za to że oglądacie te glimpsy z następnego odcinka. Na co Wam to?
Opublikowano 14 października 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=WaTp7GR7wx4 <- nowy op, dla zainteresowanych Kim jest ta kobieta w 0:58 btw ?
Opublikowano 14 października 200915 l Bóg Was nie kocha za to że oglądacie te glimpsy z następnego odcinka. Na co Wam to? Rzadko rzucam okiem na zapowiedzi następnych odcinków ale niekiedy są nagrane z jajem przez aktorów i fajne się je ogląda (akurat nie te z FMA). W seriach, które nie są na podstawie mang lub nowel jak np: TTGL podczas emisji dzięki obczajeniu tych 20 sekund można było prowadzić całodniowe dysputy co się stanie dalej.
Opublikowano 19 października 200915 l Odcinek 28 bardzo dobry, chyba najlepszy jak do tej pory. Nie rozumiem tylko po jaką cholerę upychają na siłę te durne, pseudo-śmieszne scenki, liczyłem na to, że chociaż przy spotkaniu z dziadkiem sobie odpuszczą... szkoda Linga
Opublikowano 19 października 200915 l E tam, za(pipi)isty motyw. Zupełnie mnie zaskoczył. Odcinek niezły, ale niewiele tłumaczący niestety, więc troszkę gorszy od 26.
Opublikowano 19 października 200915 l Fajny ten nowy epek, ale nie zakończył się jakoś mega specjalnie. Czekam aż wprowadzą Pride'a, bo to zdecydowanie najfajniejszy homunculi. No i chińczyk na pewno z tego wyjdzie w końcu musi uratować swój klan! Ach ta motywacja bohaterów anime...
Opublikowano 20 października 200915 l No wszystko fajnie, ale ta mała chinka czikulinka tak mnie pod/(pipi)ia że szok. Ja się pytam, po chu/j ją tutaj wcisnęli ? Teraz niech dojdzie jeszcze ta banda militrnych cudaków z openingu i będziemy mieli kolejnych rozmywaczy klimatu ; / A tak poza tym, to według zapowiedzi kolejny odcinek raczej z gatunku tych o niczym :<
Opublikowano 20 października 200915 l Najlepszy moment odcinka :F A tak serio, to ep bardzo dobry Ciekawym tylko, czy Ling wróci do siebie. A, i zastanawia mnie, kim jest Father Edytowane 20 października 200915 l przez Zaton.
Opublikowano 20 października 200915 l No wszystko fajnie, ale ta mała chinka czikulinka tak mnie pod/(pipi)ia że szok. Ja się pytam, po chu/j ją tutaj wcisnęli ? Może dlatego, że była też w mandze? Odcinek był świetny, sporo akcji, pytań bez odpowiedzi i nawet humoru (niektórzy widzę go nie trawią). Teraz czekam jak się pojawi ta wielka blondyna i jej pomagierzy.
Opublikowano 20 października 200915 l Jak pamiętam umieszczenie siostry Andersona w komicznym motywie jednoodcinkowym w serii pierwszej, to już teraz deklaruje się że wolę to na co się szykuje.
Opublikowano 20 października 200915 l Jestes karlem? Odcinek fajoski, tylko teraz coraz bardziej mnie zastanawia ta rozmkina Father-Hohenheim. Do tego jeszcze to co bylo w poprzednim odcinku, jakby kuzwa mial alter ego, ktore wyszlo i uksztaltowalo sie oddzielnie :?
Opublikowano 20 października 200915 l Old shit is old. Ja nie jestem karłem, a też mnie to wkurza. Co do Ojczulka i Hohenhajma, być może podtytuł Brotherhood odnosi się nie tylko do małego blondyna i jego gadającej konserwy? Byłoby ciekawie gdyby staruszkowie okazali się braćmi (bo na ojca i syna to raczej nie wyglądają).
Opublikowano 20 października 200915 l Podtytuł "Brotherhood" został nadany wyłącznie na potrzeby amerykanów (żółtki uznaly chyba, że są zbyt głupi i nie będą wiedzieć, że to nowa seria). W Japonii tego nie używają, nawet podczas openingu nie mam tam nic oprócz napisu FULLMETAL ALCHEMIST. Myślałem podobnie jak ty o ich relacji Kazuo, ale spoiler, spoiler, spoiler....