Arkady 1 012 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Nie było nic innego, więc Uncharted. Cytuj
.... 2 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 buzz, trofeum za 50 zwyciestw online bylo jedynie problematyczne, nawet nie tyle samo zwyciezanie co znalezienie chetnych do gry bylo problemem mialem wtedy tylko uncharteda i buzza z gier oferujacych pucharki, a ze crushing mnie pokonal to.... Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Hehe, oczywiscie Uncharted Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Wczoraj w Killzone 2.Elita ogólnie łatwa,poza 2 ostatnimi levelami,to jest przegięcie. Cytuj
red-13-84 0 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Nie będę oryginalny - Uncharted za trzecim razem . Nie ma to jak sprawdzanie każdego kąta w poszukiwaniu skarbów. Przez to gra wydłużyła mi się dwukrotnie za trzecim podejściem Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Alone In The Dark.Nie wiem czemu mi sie chcialo... Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Uncharted W drodze K2. Nie mam w zwyczaju męczenia gier tak długo dla platyny, ale na niektóre tytuły się uprę i dopnę swego Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Dziewictwo straciłem przy jakże by inaczej... Uncharted Drake's Fortune, a z gier PSN to oczywiście Super Stardust HD. Potem stałem się ostrą dziwką do czasu, aż sporządniałem i teraz gram na spokojnie bez pośpiechu rokoszując się tytułami : D. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 (edytowane) Pierwsza i najtrudniejsza to Uncharted. Później było Bioshock gdzie było dość prosto. Trudny jest tylko początek gry gdy mam się słabe bronie. Niedawno platyna w F3. Co ciekawe platyna jest, a grać nadal jest w co! Na razie jednak trzeba odpocząć ;-) Na Boże Narodzenie planuję platynę w UT3, a w między czasie pewnie kilka innych będzie! To ciekawe to jest gra gdzie platynę zdobywają jedynie miłośnicy gry którzy sobie grają i grają, bądź maksymalne trophy whores ;-) Edytowane 9 kwietnia 2009 przez ArturNOW Cytuj
wookash83 0 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Dead Space a za moment Uncharted Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Nie będę odkrywczy i napiszę Uncharted. Prościutka Szczerze mówiąc myślałem, że Crushing będzie trudniejszy. Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Witam. Moja pierwsza platyna wpadła przy okazji ukończenia elite w Killzone2. Generalnie to platyna w tej grze wymaga sporo grania i ogromnej cierpliwości. Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Moja 1 platyna oczywiscie Uncharted Drake's Fortune. PSN to Super Stardust HD. Cytuj
nemesis1 2 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 1 platynka Resident Evil 5 myślałem że będzie trudniej oczywiście nie obeszło się bez k(pip)rw i innych niecenzuralnych słów pod adresem pomocnika sterowanego przez konsolę. A dziś pękła mi platyna w Uncharted. :1pl: Cytuj
pleju 208 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 CoD:WaW nawet nie była taka trudna ^_^ Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 w przeciwieństwie do większości Graczy jako typowy casual nie dałem rady zdobyć platyny w Uncharted, po prostu jestem za słaby, brak mi skilla... za to dzisiaj ta sztuka udała się w przypadku typowo casualowej gry - Motorstorm: Pacific Rift Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 platyna w Killzone 2 = sama przyjemność + ciężki tydzień ciułania punkcików do trofea za 1% (za duzo grania, za mało spania), stwierdziłem, że fajnie Sony wymyśliło z kolorkami trofeów, cyferka/literka przy platynie i/lub złocie cieszy oko baardzo mi licznik przy platynie przeskoczył już na 2 bo po K2 z jeszcze większą przyjemnością pograłem sobie w Uncharted, wciąga... Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 platyna w Killzone 2 = sama przyjemność + ciężki tydzień ciułania punkcików do trofea za 1% (za duzo grania, za mało spania), stwierdziłem, że fajnie Sony wymyśliło z kolorkami trofeów, cyferka/literka przy platynie i/lub złocie cieszy oko baardzo mi licznik przy platynie przeskoczył już na 2 bo po K2 z jeszcze większą przyjemnością pograłem sobie w Uncharted, wciąga... Pucharki same w sobie są fajne, ale system levelowania chrupie. Na wyższych levelach ( 13, 14 itd. ) potrzeba tone pucharków na lvl up Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 (edytowane) Burnout Paradise, kilka minut temu (razem 8 dni grania) dosyć proste ale miłe pewnie pierwsza i ostatnia Edytowane 4 maja 2009 przez Labtec Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Wstyd sie przyznawac , ale Sega Megadrive Collection Teraz pora dokonczyc uncharted albo sporbowac poswiecic te 100h prob na 3 ostatnie goldy w Wipeoucie Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Kilkanaście dni temu - LittleBigPlanet:) Natomiast dziś do kolekcji doszło jeszcze Killzone 2:P Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 (edytowane) Pierwsza platyna jak u większości Uncharted. Byłby Burnout gdyby nie brak jednego ustrojstwa zwanego kamerką (4 różne, jedna działała z konsolą, ale z grą żadna). Prędzej juz wpadnie Wipeout (Zone Zeus, Arcade Perfect i ustawka) 8) Edytowane 12 maja 2009 przez Square Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Nie sadzilem ze bede mogl sie tutaj wpisac . Ja sie troche wybije i pierwsza platyna poszla nie w Uncharted(moze dlatego ze nie mam tej gry ) tylko w Dead Space . Po 3 przejsciu juz mam serdecznie dosc tej gry ale bylo warto . Dzisiaj pewnie wleci druga - tym razem IMO o wiele latwiejsza, mianowicie Burnout Paradise, nie spodziewalem sie tego ale wiekszosc trophy po prostu sama wpada . Jedynie ze stadionem bylo troche zamieszania . Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Burnout Paradise po 4 dniach wskoczyła platynka Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Sega Megadrive Ultimate Collection oraz WWF Legends of Wrestlemania:-) Polecam ta druga zwlaszcza z uwagi na duza ilosc archiwalnych filmow z walk z lat 90 (Hulk Hogan, Andre Giant, Shawn Michaels etc). Platyna w WWF imo nie jest zbyt trudna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi