Skocz do zawartości

Moja pierwsza platyna

stoodio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

buzz, trofeum za 50 zwyciestw online bylo jedynie problematyczne, nawet nie tyle samo zwyciezanie co znalezienie chetnych do gry bylo problemem

mialem wtedy tylko uncharteda i buzza z gier oferujacych pucharki, a ze crushing mnie pokonal to....

Opublikowano

Dziewictwo straciłem przy jakże by inaczej... Uncharted Drake's Fortune, a z gier PSN to oczywiście Super Stardust HD. Potem stałem się ostrą dziwką do czasu, aż sporządniałem i teraz gram na spokojnie bez pośpiechu rokoszując się tytułami : D.

Opublikowano (edytowane)

Pierwsza i najtrudniejsza to Uncharted. Później było Bioshock gdzie było dość prosto. Trudny jest tylko początek gry gdy mam się słabe bronie. Niedawno platyna w F3. Co ciekawe platyna jest, a grać nadal jest w co! Na razie jednak trzeba odpocząć ;-)

Na Boże Narodzenie planuję platynę w UT3, a w między czasie pewnie kilka innych będzie! To ciekawe to jest gra gdzie platynę zdobywają jedynie miłośnicy gry którzy sobie grają i grają, bądź maksymalne trophy whores ;-)

Edytowane przez ArturNOW
Gość RejdenForce
Opublikowano

Witam.

Moja pierwsza platyna wpadła przy okazji ukończenia elite w Killzone2.

Generalnie to platyna w tej grze wymaga sporo grania i ogromnej cierpliwości.

Opublikowano

1 platynka Resident Evil 5 myślałem że będzie trudniej oczywiście nie obeszło się bez k(pip)rw i innych niecenzuralnych

słów pod adresem pomocnika sterowanego przez konsolę.

A dziś pękła mi platyna w Uncharted. :1pl:

• 2 tygodnie później...
Gość pawel_k
Opublikowano

w przeciwieństwie do większości Graczy jako typowy casual nie dałem rady zdobyć platyny w Uncharted, po prostu jestem za słaby, brak mi skilla... za to dzisiaj ta sztuka udała się w przypadku typowo casualowej gry - Motorstorm: Pacific Rift :)

Opublikowano

platyna w Killzone 2 = sama przyjemność + ciężki tydzień ciułania punkcików do trofea za 1% (za duzo grania, za mało spania), stwierdziłem, że fajnie Sony wymyśliło z kolorkami trofeów, cyferka/literka przy platynie i/lub złocie cieszy oko baardzo :) mi licznik przy platynie przeskoczył już na 2 bo po K2 z jeszcze większą przyjemnością pograłem sobie w Uncharted, wciąga...

Opublikowano
platyna w Killzone 2 = sama przyjemność + ciężki tydzień ciułania punkcików do trofea za 1% (za duzo grania, za mało spania), stwierdziłem, że fajnie Sony wymyśliło z kolorkami trofeów, cyferka/literka przy platynie i/lub złocie cieszy oko baardzo :) mi licznik przy platynie przeskoczył już na 2 bo po K2 z jeszcze większą przyjemnością pograłem sobie w Uncharted, wciąga...

Pucharki same w sobie są fajne, ale system levelowania chrupie. Na wyższych levelach ( 13, 14 itd. ) potrzeba tone pucharków na lvl up :P

Opublikowano (edytowane)

Pierwsza platyna jak u większości Uncharted. Byłby Burnout gdyby nie brak jednego ustrojstwa zwanego kamerką (4 różne, jedna działała z konsolą, ale z grą żadna). Prędzej juz wpadnie Wipeout (Zone Zeus, Arcade Perfect i ustawka) 8)

Edytowane przez Square
Opublikowano

Nie sadzilem ze bede mogl sie tutaj wpisac :D. Ja sie troche wybije i pierwsza platyna poszla nie w Uncharted(moze dlatego ze nie mam tej gry ^^) tylko w Dead Space :). Po 3 przejsciu juz mam serdecznie dosc tej gry ale bylo warto ^^. Dzisiaj pewnie wleci druga - tym razem IMO o wiele latwiejsza, mianowicie Burnout Paradise, nie spodziewalem sie tego ale wiekszosc trophy po prostu sama wpada ^^. Jedynie ze stadionem bylo troche zamieszania :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sega Megadrive Ultimate Collection oraz WWF Legends of Wrestlemania:-)

Polecam ta druga zwlaszcza z uwagi na duza ilosc archiwalnych filmow z walk z lat 90 (Hulk Hogan, Andre Giant, Shawn Michaels etc). Platyna w WWF imo nie jest zbyt trudna.