Opublikowano 17 września 200915 l Ja będę oryginalny - pierwsza (i jak na razie jedyna) platyna - Demon's Souls
Opublikowano 26 września 200915 l Moja pierwsza platyna wpadła z Infamous. Edytowane 8 kwietnia 201014 l przez synchronick
Opublikowano 26 września 200915 l Moją pierwszą platynę zdobyłem w grze Buzz Quiz TV mam wersję angielską ale chyba trofea nie różnią się w stosunku do polskiej wersji.
Opublikowano 26 września 200915 l Niebęde orginalny. UNCHARTED: DRAKE FORTUNE. Grę ukończyłem 7 razy. 4 przed trophy i 3 po łatce. Ta gra mnie zachwyca nawet teraz, gdy u drzwi stoi Uncharted 2: AT Edytowane 26 września 200915 l przez hanry
Opublikowano 1 grudnia 200915 l U mnie to Uncharted 2: Among Thieves (w jedynkę nie grałem ;P). Też początkowo miał być Dead Space, bo tam brakuje mi tylko "Epic Tier 3 Engineer", ale wyszło jak wyszło. Zaniedługo i w DS będzie platynka
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Resident Evil 5, pamiętam jak myślałem, że potrzeba jeszcze ukończyć Versus-a do platyny a tu niespodzianka 83% i wpadła Edytowane 13 grudnia 200915 l przez Cegla_777
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Battlefield: Bad Company - Platyna po przeszło roku grania w ten świetny tytuł
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Battlefield: Bad Company - Platyna po przeszło roku grania w ten świetny tytuł Szacun - ja nie wytrwałem....
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Battlefield: Bad Company - Platyna po przeszło roku grania w ten świetny tytuł Wielkie gratulację! Chyba pierwsza platynka w polsce.
Opublikowano 23 grudnia 200915 l W końcu i przyszła kolej na mnie . Mimo, że nie jestem jakoś strasznie łasy na tofea. To tak mnie zauroczył najnowszy Ratchet, że musiałem z niego platynę wycisnąć .
Opublikowano 23 grudnia 200915 l Wpadla moje pierwsze platynka,God of War I byl szczesliwcem,czas na druga czesc.