Skocz do zawartości

Moja pierwsza platyna

stoodio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Assassin's Creed 2. Gra się sama prosi o platynę, bo podczas przechodzenia wątku głównego wpada ponad 90% trofeów, więc nie mogłem się powstrzymać, żeby zrobić wszystkie :biggrin:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Uncharted 2, pierwsza gra, która zachęciła mnie do zdobycia mojego pierwszego kompletu pucharków.

PS. W shity (z łatwymi trofeami) nie grywam.

Edytowane przez Shakal
Opublikowano

Pierwszą platynką jaka mi wpadła, to Uncharted: Drake's Fortune, świetna gra, już nie mogę sie doczekać by zagrać w 2 część.

Trofea były idealne, nie trudne, nie łatwe, trzeba było się trochę namęczyć, przeszedłem grę 3 razy (easy, hard, crushing) i w ogóle się nie nudziłem, chociaż crushing troszkę mi poszarpa nerwy w niektórych momentach :turned:

Po zdobyciu tej platynki, w ciągu tygodnia wpadły mi jeszcze 3 platynki, Trine, God of War 1 & 2.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

assassin's creed 2 dziś o 3 nad ranem, a w kolejce mw2 zostały mi 3 trophy

Edytowane przez zaq123456
Gość Kalinho
Opublikowano

Chyba Uncharted 2. Wkręciły mi się strasznie trofea od tego momentu. Za cel postawiłem sobie wyrwać 'kiedyś' platynę w Wipeout i Mirror's Edge. Ciekawe czy się uda :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Anczartet: Drejks Forciun :dance:

Graty :)

Dzieki :). Crushing dosyc trudny, ale spokojnie do przejscia- udalo mi sie w 10h (w kilku momentach czesto powtarzalem schemat). Najtrudniejszy chyba blue room ;)