Skocz do zawartości

Moja pierwsza platyna

stoodio

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie pierwsza i jak dotąd jedyna to Heavy Rain. Trochę cierpliwości i każdy bez problemu zrobi. Do Uncharted 2 brakuje mi tylko przejścia na najtrudniejszym poziomie, ale to może w przyszłości, żeby przypomnieć sobie ten tytuł to walne od razu z grubej rury :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trine :) Wpadło dzisiaj, łatwa platyna, robiłem z przyjemnością z wyjątkiem przechodzenia ostatniej planszy bez zgonu na Very Hard. Tak czy siak bardzo przyjemna i klimatyczna gra, do której z przyjemnością będę jeszcze wracał :)

Opublikowano

Ja zrobiłem w grudniu tamtego roku w Tomba Raider Underworld- banał.

Potem jeszcze wpadły w Uncharted 2, Assassin's Creed 2, Heavy Rain, Godhather 2 i Uncharted 1.

Teraz platynuję Red Deada oraz Wormsy.

Opublikowano

Uncharted: Drake's Fortune. 

Zarazem, przy tej grze ustanowiłem swój rekord - 14 godzin niemal bez odchodzenia od TV - w tym czasie udało mi się przejść wyżej wymieniony tytuł dwa razy  8)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

platinum.png

Oryginalny będę w (pipi)... Właśnie pękła platyna : Uncharted 2 ;)

Teraz na szlif 3 części kratosa i RDR. Urlopu jeszcze tydzień... zobaczymy :)

Opublikowano

Nie wiem jak można przejść Crushing w pierwszym Uncharted poniżej 6h, bo ja zapier'dalałem zdrowo, zginąłem zaledwie kilka razy przez całą grę i miałem czas 6:34.

Ale faktem jest, że da się w 14h zrobić hard i crushing - potwierdzam.