Czimeq 43 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 pierwsza platynka - Uncharted 2, a 5 dni później LBP (byłoby przed U2, ale trofeum Create...) Cytuj
kacper3312 0 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 (edytowane) Pierwsza w Assassin's Creed 2 (równo 2 tyg. temu), a dzisiaj wpadła druga (w Uncharted 2) :D Edytowane 20 listopada 2010 przez kacper3312 Cytuj
Riski3Run 2 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Moja pierwsza platynka to Tekken 6. Najwięcej się męczyłem z story mode z planszą Nightmare Train. Cytuj
Rafik94 0 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Moja pierwsza platyna to nic zaskakującego, czyli inFamous Cytuj
JarooS_PL 0 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Dzisiaj zapiąłem pierwszą platynkę - Uncharted 2. Przez prawie rok gierka leżała na półce i dojrzewała do kilku, ostatnich trofeów Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Pierwsza platyna- jeszcze goraca- Battlefield: Bad Company 2 (hell yea!!!). Za(pipi)iscie Cytuj
snakesc 0 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Wczoraj wpadła pierwsza platyna na nowym koncie - Uncharted 2 Edytowane 26 stycznia 2011 przez snakesc Cytuj
Prahas 1 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Ehh pierwsza platyna Infamous, dlatego że była swego czasu dołączona do PS3 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 widze, ze nie jestem zbyt oryginalny ;p uncharted drake's fortune. crushing nie byl ciezki, byly moze ze dwa momenty gdzie sie ku.rwy posypaly. ukonczone w 6 godzin. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 27 lutego 2011 Opublikowano 27 lutego 2011 Pierwsza platyna to Resident Evil 5 . Nie jest trudna, o ile gra się online. Cały myk polega na tym, że po przejściu gry odblokowywuje się możliwość kupna za punkty infinite ammo (trzeba mieć jednak pukawę ulepszoną maksymalnie). Wtedy z odpowiednim arsenałem gra jest znacznie mniejszym wyzwaniem, i przypomina bardziej slasher'a niż survival horror ;p Tylko na jedno trofeum musiałem się pseudo-ustawić, ”Be the knife” gdzie trzeba nożem trafić wystrzeloną strzałę, to kwestia cierpliwości, więc kompan musiał stać i patrzeć jak się męczę (potem analogicznie na odwrót ) . Co do odznak, to goście w online często pomagają Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 1 marca 2011 Opublikowano 1 marca 2011 "Be the knife" Był IMO banalny. Swoją drogą, sam w tej grze platyny nie zdobyłem, bo płyta się porysowała podczas transportu. Ale grę i sam zestaw trofików wspominam bardzo dobrze... Z kolei moją pierwszą platyną jest Tekken 6 zdobyty jakiś czas temu. W sumie nawet Nightmare Train nie był taki trudny, w przeciwieństwie do NANCY. Ile to ja sie przy tym namęczyłem... Cytuj
czesioziomal101 3 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Ja dopiero chce zdobyć pierwszą platyne może ktoś doradzi jaka gra będzie najlepsza. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Ja dopiero chce zdobyć pierwszą platyne może ktoś doradzi jaka gra będzie najlepsza. Spróbuj w GTA 4 albo WipeOucie HD. Do końca weekendu powinieneś wbić platynki w każdej z tych gier. Banalna sprawa 2 Cytuj
daras 3 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Ja dopiero chce zdobyć pierwszą platyne może ktoś doradzi jaka gra będzie najlepsza. Spróbuj w GTA 4 albo WipeOucie HD. Do końca weekendu powinieneś wbić platynki w każdej z tych gier. Banalna sprawa Ja mysle, ze Gran Turismo 5 i Ninja Gaiden Sigma 2 sa latwiejsze Cytuj
KillMiki 2 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 (edytowane) Ja dopiero chce zdobyć pierwszą platyne może ktoś doradzi jaka gra będzie najlepsza. Spróbuj w GTA 4 albo WipeOucie HD. Do końca weekendu powinieneś wbić platynki w każdej z tych gier. Banalna sprawa Ja mysle, ze Gran Turismo 5 i Ninja Gaiden Sigma 2 sa latwiejsze KillZone 2 (poziom elite - końcówka banalnie prosta) Resistance 2 (10 000 kill'i jeszcze dużo ludzi w to gra) Pierwsza platyna - InFamous Edytowane 13 kwietnia 2011 przez KillMiki Cytuj
Palczasty 8 Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 Pierwsza platyna- Assasin's Creed 2 Cytuj
kaazek86 0 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Pierwsza platyna wjechała w środe Tekken 6 Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Moja pierwsza platynka i jak na razie jedyna wpadła w Dead Space, w sumie nie polecam tego robić Potrzebowałem litra by to przejść na najwyższym poziomie;/ Ale jaka radocha później:) Inne gry nie wciągneły mnie na tyle by przechodzić je tylko po to by mieć to trofeum;) Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Uncharted 2 - byly hardkorowe momeny, ale grało mi sie bardzo przyjemnie. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Ja dopiero chce zdobyć pierwszą platyne może ktoś doradzi jaka gra będzie najlepsza. Spróbuj w GTA 4 albo WipeOucie HD. Do końca weekendu powinieneś wbić platynki w każdej z tych gier. Banalna sprawa Ja mysle, ze Gran Turismo 5 i Ninja Gaiden Sigma 2 sa latwiejsze KillZone 2 (poziom elite - końcówka banalnie prosta) Resistance 2 (10 000 kill'i jeszcze dużo ludzi w to gra) Pierwsza platyna - InFamous i jeszcze demons souls nalezy rozważyć + SFIV u mnie pierwszy był God of War 3 albo Dante Inferno... raczej GoW Cytuj
mashter 54 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Szkoda, że nie da się tego sprawdzić. Żyć do końca życia ze świadomością, że nigdy nie dowiesz się którą platynę zrobiłeś najpierw - chybaskoczezdachunabanie.pl Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Szkoda, że nie da się tego sprawdzić. Żyć do końca życia ze świadomością, że nigdy nie dowiesz się którą platynę zrobiłeś najpierw - chybaskoczezdachunabanie.pl przy każdym pucharku jest przecież data zdobycia, więc troszkę wysiłku i sprawdzisz. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Killzone 2 - dzisiaj wpadlo. Wkurza mnie tylko fakt, ze trofea nie sa opcjonalne co do instalacji. Pozyczylem kiedys Tekkena 6 i od ponad roku mam 10% i tak pewnie juz zostanie. Cytuj
mashter 54 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) Szkoda, że nie da się tego sprawdzić. Żyć do końca życia ze świadomością, że nigdy nie dowiesz się którą platynę zrobiłeś najpierw - chybaskoczezdachunabanie.pl przy każdym pucharku jest przecież data zdobycia, więc troszkę wysiłku i sprawdzisz. Ty no proszę cię, przecież polewam. Link podsumowujący moją niesamowicie ukrytą ironię chyba jednak ją dość poważnie demaskuje A pierwszą platynę zrobiłem chyba w Tekkenie 6 albo Trine, zaraz sprawdzę.., ano tak przecież nie da się przepraszam ale zaspany jestem i dalej nie łapie tej Twojej ironii, skomentowałem tylko możliwość sprawdzenia, nie sens tego tematu + nudzę się w robocie i sprawdziłem: TEKKEN 6 : 5 listopad 2009 ... koniec off'a ... pozd Takeshi Edytowane 22 sierpnia 2011 przez TakeshiX Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 moja pierwsza platynka to uncharted. tydzien pozniej wbilem tez w dwojce. bardzo latwe platyny. skarbow szukalem bez zadnych faq, wiec zrobilem je uczciwie ;] czasu na granie nie ma tyle co kiedys wiec raczej nie staram sie robic platyn. rzadko kiedy da sie wbic plat. za pierwszym przejsciem, a nie chce mi sie kazdej gry przechodzic po kilka razy ;p aczkolwiek teraz planuje wbic w batmanie, bo gierka jest przednia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi