Opublikowano 22 września 201113 l O ile dobrze pamiętam to był to Tekken 6. Porąbany Nightmare Train...
Opublikowano 25 września 201113 l Pierwsza i jak narazie jedyna zdobyta w Dante Inferno Teraz może wymęczę Dead Island, a później resztę na którą nie mam czasu...
Opublikowano 13 listopada 201113 l Nie pamiętam, którą zrobiłem jako pierwszą, ale na pewno w czołówce są Tomb Raider Underworld, Assassin's Creed 2 oraz Uncharted 2. A parę dni temu wpadło w inFamous 2. Banał.
Opublikowano 21 listopada 201113 l Wbita wczoraj w Assasins Creed 2 Irytujaca sprawa z fly swatter,ale ogolnie proste achiev'y
Opublikowano 21 listopada 201113 l Fly swatter? nawet nie pamiętam Zbieranie piórek było głupotą, dobrze że w jedynce nie było trofeów bo byś musiał 1000, tak, tysiąc flag zbierać Pierwsze 3: AC2, Wipeout HD i Tekken6 - tydzień odtępu między każdą, wakacje były Najtrudniejsza: F1 2010 Nie do zdobycia dla mnie: Batman Arkham Asylum Edytowane 21 listopada 201113 l przez Sito
Opublikowano 21 listopada 201113 l Fly swatter to jedyny trophy do ktorego nie mozna wrocic. I go (pipi) nie zdobylem - ten motyw na "paralotni", trzeba kopnac jednego z guard'ow. Ale kupilem DLC bo chcialem cala historie ogarnac, na szczescie jakos specjalnie drogie nie sa. I zgadzam sie, o ile Batman Arkham Asylum jest ZA-JE-BISTA gra, to (pipi) challenges sa nie do przejscia. Napalilem sie na platyne ale sobie odpuscilem po pierwszym challenge'u, bo to czysty masochizm
Opublikowano 21 listopada 201113 l Hah, dlatego trzeba czytać roadmap zanim się przystąpi do grania w jakąkolwiek grę jeśli celujesz w platyne
Opublikowano 22 listopada 201113 l O platynie zdecydowalem jak mialem 94% po przejsciu gry Assassins Creed 2 jest swietnie zrobione pod tym wzgledem, bardzo malo zostaje do zdobycia po przejsciu gry... Poza piorami *shakes fist*!
Opublikowano 16 grudnia 201113 l moja pierwsza i jak narazie jedyna platyna to need for speed hot pursuit mega przyjemna gierka a trofiki wpadają z prędkością rozpędzonego koenigsegga teraz czas na killzone 3
Opublikowano 4 stycznia 201213 l Wreszcie. Biednemu wiatr w oczy jak to mówią, ale nie poddałem się i jest. Platyna w AC 2. Musiałem na nowo zacząć i przejść 3 sekwencję.
Opublikowano 7 lutego 201213 l Jak na razie mam 2 platyny. Pierwszą zdobyłem z Fallout 3 drugą Assassin's Creed 2
Opublikowano 20 lutego 201213 l Pierwsza, bo tylko mam jedną grę jak na razie, jest platyna z Red Dead Redemption. Dzisiaj wpadło w czym nie mała zasługa Lemana i Cwieri.
Opublikowano 5 marca 201213 l Moja pierwsza jest akurat żałosna, bo zdobyta w grze - Cloudy with a chance of Meatballs tłumacząc na język ojczysty Klopsiki i inne zjawiska pogodowe -.- ;D
Opublikowano 6 marca 201213 l Moja pierwsza platyna to bodajże Burnout paradise, no i od niedawna na ps vita moja pierwsza platynka to motorstorm rc. Tak więc gry wyścigowe przodują
Opublikowano 2 kwietnia 201213 l Może i wstyd przyznać ale moją pierwszą platyną był Terminator Salvation. Na swoje usprawiedliwienie dodam że była to jedyna gra jaką posiadałem bo był to gratis do konsoli + stary telewizor crt więc nie chciałem kupować nic wartego uwagi:P Chyba nie można zdobyć łatwiejszej platyny??
Opublikowano 17 kwietnia 201212 l Pierwsza Platyna zrobiona z duza przyjemnoscia w Heavy Rain Zrobilem ja jakos ponad 2 lata po zakupie tego tytulu Edytowane 17 kwietnia 201212 l przez BasteKSG
Opublikowano 1 lipca 201212 l Pierwsza platyna wpadła mi w inFamous dnia 31.12.2010. Miło wspominam tamty czas. Tuż przed świętami kupiłem moją upragnioną PS3 i w tym samym czasie popsuł się dekoder Polsatu. Ta awaria dała mi ponad 2 tyg spokojnego grania, bo domownicy nie mieli co oglądać Edytowane 1 lipca 201212 l przez Tobi1989PL
Opublikowano 1 lipca 201212 l Uncharted. Później poszły na ruszt platynowy kolejne części - U2 oraz U3. Do tego inFamous 2
Opublikowano 2 lipca 201212 l pierwsza platyna? God of War 3 potem GoW 1 i GoW 2 ;P a potem to juz niektore , wartosciowe wedlug mnie i zaslugujace na wyplatynienie gry
Opublikowano 6 lipca 201212 l Nie bede oryginalny: Uncharted: Drake's Fortune zdobyty 14 sierpnia 2008 roku o godzinie 22.47 czasu amerykanskiego. Z kolei pierwszy pucharek a raczej puchary zdobyte w mojej malej karierze pochodza z Super Stardust HD zdobyte 1 sierpnia 2008 roku o 12.50 czasu amerykanskieg.